ne yapmalıyım

seni zayıf tarafından avlamak istiyor hemen görüşmeni kes niyeti belli karısı varken senide yedekte tutacak gözü doymaz kendini iş bulma kurumu sanıp emeline ulaşmadan hemen defet allah size başka kapılar açacaktır az daha sabredin o adamıda çıkarın hayatınızdan pişman olacağınız geri dönüşü olmayan şeyler yaşayabilirsiniz

ya canım adamı nıyetın bende bılıyorum ama bı ısı kaybetme korkusu var yoksa ben ona soyleyeceklerımı var..sadece fıkır ıstıyorum sızde..

Bir arkadaşa böyle cevap vermişsiniz, yanlış okudum sandım birkaç kişi daha alıntılamış da doğruluğundan öyle emin olabildim... akannehir

Adam işi rezilliğe vurmuş, bekar olsaydı dahi "al gülüm ver gülüm" tarzı "Ben sana iş ayarlayayım sen de benim işimi gör" demesi çok çirkin... lmaz: Üstüne bir de evli... Bu adamlar böyle azıtıyor olmasınlar sakın, taciz olur; "Adım çıkmasın, işimi kaybetmeyeyim" Adam sulanır, niyeti bilindiği halde "İşi kaybetme korkusu" denir... Kimse bu durumda bana memleket şartları, para, pul, iş demesin... Bu tip adamlara prim verilmeye devam edilirse özellikle özel sektörde patronuyla yemeğe çıkmadan işe giremeyecek kadınlar... Sonra şikayet ederiz "Bu adamlar neden böyle!" diye, adamların niyetini biliyoruz madem tavrımızı koyalım... Yoksa ne o öyle Türk filmi rejisörü gibi, devir değişti, çağ ilerledi, biz yetmişlerdeki prodüktörlerin ağzının suyunun aktığı yerde kaldık... lmaz:

Veterinermişsiniz, sizin bu adamla tek iş münasebetiniz onun halini teşhis ve tedavi olur... alsanaalsanasmile

Tebrikler
vereliniortak

canım soyledıklerıne katılıyorum sadece ben sızden bı adamdan nasıl kurtulurum ve işi baska sekılde kabul ettırırmıyım dıye sordum...yoksa benım nıyetımı onunla olmak degıl..benı bı kac kez arıyacan saglıklı dusunemedım.yorumlarınızı ıcın hepınıze tesekkur..

merhaba.. veteriner olduğunuz için bence bu adam kendisine baktıracaktır!!!! bulacağı iş bu olsa gerek.. hayvanlık yapmaya uğraşıyor galiba..
bu arada kusura bakmayın sonuna kadar okumadım.. daha doğrusu okuyamadım. çok bozuk bir yazınız var.. lütfen Türkçemizi güzel kullanalım..

asla yaklaşma o adamlar böyle böyle yaklasıp seninle bir sekilde bahaneler bulup cinsel ihityacını gidermeye çalışacaktır heyecan yaşamak istiyor ve senin ondan çekindiğini düşünüyor ve seni kandıracağını...sakın kabul etme işi felan boşver pişman olursun .... bende karşılaştım biliyorum aynısını yaşadım iş bahanesiyle sana kur yapıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…