ben vanı bı ılcesınde oturuyorum cumartesı gelıp senı de alıp merkeeze gıdelım dedı bırlıkte senı gorustureyım sonra bırlıkte bısyler yaparız< dedı bende bakalım dedım belkı ben tek gelrım orda gorudruz dedı...bı turlu guvenemıyorum kendısıne
ailenizle yasamıyormsunuz siz bilmiyorumkismile birde bu kişiyi nerden tanıyorsunuz
ya canım adamı nıyetın bende bılıyorum ama bı ısı kaybetme korkusu var yoksa ben ona soyleyeceklerımı var..sadece fıkır ıstıyorum sızde..
ya canım adamı nıyetın bende bılıyorum ama bı ısı kaybetme korkusu var yoksa ben ona soyleyeceklerımı var..sadece fıkır ıstıyorum sızde..
aılemle yasamıyorum tekım ben bu arkadası bı ara calısıtgımı hayvan hastanesınde tanıdıgımı bı bayan arkadasını akrabası bayadır tanıyorum gecenlerde gorustugumde ışe ıhtıyacımı oldugunu soyledım bu olaylarda ondan sonra basladı
E güvenmeyin de bence..
Adamın niyeti bariz ortada..Saf iyilik yapacak olan bir adam yok sende kalırım,yok yemeğe çıkarız gibi
ucuz numaralara yatmaz zaten..
Bu tür adamların bulduğu işten de hayır gelmez bence..
Araya mesafe koyun.Kendi kendinize iş arayın derim ..
ondan gelecek iş gelmez olsun derim gönderirim size iş bulunca bu isteklerinin ardı arkası kesilmez
o bayan arkadasın haberi varmı bu durumdan peki yani size asılmasından fln
yok aslında onunla bu konuyu da konusmak ıstıyorum
ama şimdi o bayan adamın eşini fln tanıyorsa işler değişir siz bence işi fln bırakın o adamdan uzaklasın iş gelecekse hayırlı gelir zaten eger ilerde bir sorun olursa o arkadasınız olan bayana anlatırsınız
canım uzak dur böyle insandan gelecek hayır baska yerden gelsin...
slm kızlar aranıza yenı katıldım coktadır takıp edıyorum bugun uye oldu..
kızlar sızın tavsıyelerınıze ıhtıyacımı var...gecenlerde bırısyle tanıstım adam evlı tabı benım ona karsı hıc bısey yok bunuda o bılıyor..ama benım ıse ıhtıyacımı oldugu ıcın sureklı onunla gorusuyorum..bana ıs sozu verdı sana ıs bulacam dedı sozumu yerıne getırecem dedı ama sende bana bı soz ver dedi..ıse gırdıgını gun benı aksam yemegıne goturecksın dedım bende kabul ettım tabı ben van da yasandıgımı ııcn o da ıstanbulda gelırsem oaraya kalacak yerım yok sende kalırım dıyor..amacı farklı ne yapayım..ıs ıhtıyacımı var ama boyle konusmaları benı tedırgın edıyor ne yapmalıyım..tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?