Ne yapmalıyım ? :/

bende söylemek istiyorum ama benim söylediğimi öğrenince dediğiniz gibi bela olabilir zaten o şekilde tehditler etti ondan korkmuyorum onada söyledim ama kararsızım . Kızı tanımıyorum sadece görmüşlüğüm var ama arkadaşlarımın anlattığına göre daha öncede aldatılmış belliki oda kişiliksiz biri offf bu çocuğa bi şekilde bi zarar vermezsem rahat edemiycem ama ben :(

sevgilisine haber ver sonrada ardına bakmadan kaçç ......:18: :15:

o çocuk nası olsa uslu durmaz
foyası elbet çıkar ortaya ki zaten önceden de çıkmış kız yine de affetmiş
yani son şans falan inanma bunlara sen söylersin kız yine affeder bi de ortalıkta konuşur sevgilimi ayartmaya çalıştı fln diye boşu boşuna sinirini bozar.
alan memnun satan memnun boşver güzelim :34:

Ben aldatıldığımı sevgilimin beni aldattığı kızdan öğrendim. Kız da bilmiyormuş tabi beni, mesajlarımı tel.inde görünce tavrını koymuş,sonra öc almak için 1-2 hafta beklemiş. Sevgilim bunun işyerine bile gitmiş tehdit etmiş,onunla evlenicem sakın söyleme yoksa kötü olur diye. O da 'hayır onun da hakkı var bilmeli,görsün nasıl biri olduğunu, hiç birşeyden korkmuyorum sen kimsin' demiş hakaretler küfürler falan.

O kızdan Allah razı olsun,o söylemese korksa nerden bilecektim? Al başına belayı.Baya yazıştık kızla dertleştik falan. Öyle olmasa bu ş.refsiz uyutmaya devam edecekti beni.

bu konuyu acmanı bıle yersız buldum,cunku sen ne yapılması gerektıgını mutlaka bılırsın,kullanmak kullanılmak hıc hoş degıl adamın amacı kullanmak ,gözdeside kenarda dursun hesabı yanı,yazık sevgılısıne dıyorum baska bırsey demıyorum.

Ben aldatıldığımı sevgilimin beni aldattığı kızdan öğrendim. Kız da bilmiyormuş tabi beni, mesajlarımı tel.inde görünce tavrını koymuş,sonra öc almak için 1-2 hafta beklemiş. Sevgilim bunun işyerine bile gitmiş tehdit etmiş,onunla evlenicem sakın söyleme yoksa kötü olur diye. O da 'hayır onun da hakkı var bilmeli,görsün nasıl biri olduğunu, hiç birşeyden korkmuyorum sen kimsin' demiş hakaretler küfürler falan.

O kızdan Allah razı olsun,o söylemese korksa nerden bilecektim? Al başına belayı.Baya yazıştık kızla dertleştik falan. Öyle olmasa bu ş.refsiz uyutmaya devam edecekti beni.

cnm senin bu mesajını görünce aslında söylemem gerektiğini düşündüm iyice ama herkes senin gibi değil arkadaşlarında dediği gibi kız affeder giderler olan banada olabilir acaba baska bi sekildemi söylesem kıza napsam

ya canım benim belli ki çocuk 20 yaşında bir gerizekalı. ne diye tehdit edebilir sana ne kötülük edebilir? eline koz mu verdin? onla yaşamaman gereken şeyleri mi yaşadın da adını çıkaracakmış it? bence hiç korkma.alnın açık vicdanın rahatsa dahe ne? meydanı onun gibi çakallara bırakmamak lazım. sen kendini o kızın yerine koy bakalım bilmek istemez miydin. kesinlikle söylemelisin bence 1 taşla 2 kuş. hem ondan öcünü almış olacaksın hem de bir kızı-aklı varsa- ki kesinnnn, daha önce de yapmış o iğrençliği ona, o kızı kurtarmış olcaksın. yine de sen bilirsin. ama ben mutlaka söylerdim. hayvan herif 20 yaşında yaptığı midesizliklere bak bu ne cüret yaa bi depişkin pişkin söylüyo. boğarım onu ben

kıza sakın birşey söyleme, emin ol seni suçlayacaktır.
o çocuk kıza seni kötüleyen birkaç şey söyleyecek. kızında bunlara inanmak işine gelecek.
olan yine sana olacak.

ya canım benim belli ki çocuk 20 yaşında bir gerizekalı. ne diye tehdit edebilir sana ne kötülük edebilir? eline koz mu verdin? onla yaşamaman gereken şeyleri mi yaşadın da adını çıkaracakmış it? bence hiç korkma.alnın açık vicdanın rahatsa dahe ne? meydanı onun gibi çakallara bırakmamak lazım. sen kendini o kızın yerine koy bakalım bilmek istemez miydin. kesinlikle söylemelisin bence 1 taşla 2 kuş. hem ondan öcünü almış olacaksın hem de bir kızı-aklı varsa- ki kesinnnn, daha önce de yapmış o iğrençliği ona, o kızı kurtarmış olcaksın. yine de sen bilirsin. ama ben mutlaka söylerdim. hayvan herif 20 yaşında yaptığı midesizliklere bak bu ne cüret yaa bi depişkin pişkin söylüyo. boğarım onu ben

canım haklısın yaşamamam gereken şeyler yaşamadım ama evine gelir ailenle konuşurum falan dedi kötü bişey yapmış olmasamda ailemi karıştırmasını istemiyorum bunu söylemeseydi çoktan sevgilisine söylemiştim bu biraz engelliyo beni maalesef ama hala bi yolunu bulup söylemekten yanayım

afedersin ama hiç bi bok yiyemez. sen böyle korktuğunu belli edersen daha çok cesaretlendirisin onu. aklı sıra uyanıklık yapıyo manyak. ona de bakayım: sen hele bizim eve bi gel bak babam seni napio? gel de gör gününü madem öyle cesursun. bunu söylemen bile onu sindirir canım. ısıracak köpek dişini göstermez merak etme;) valla ben olsam 1dakka bile durmazdım.
hem şunu düşün: ailene ne diyebilir? yani nasıl bir mantık? pat diye çıkıp ben kızınızla çıktım mı diyecek? ne abes bişi. korkmaaaaaaa

bence bırak boşver cnm değmez hiçç :20:kendi pisliğinde boğulsun inş...:47::47::47:

Son düzenleme:
bence söyleyin o kızda bunun ne mal olduğunu görsün affederse inanmazsa oda onun kalitesiyle alakalı...ama siz en azından vicdanen rahatlamış olursunuz hemde öcünüzü almış olursunuz......

meraba arkadaslar
uzun süredir takip ediyordum bu siteyi ve yeni üye oldum
kafama takılan bir sorun var ve bunu sizlerle paylaşmak istedim
Çok hoşlandığım birisi vardı onunda benden hoşlandığını sanmıştım ama yanılmışım önce bu kişiyle bir süre tanıştık görüştük ben güzel bir ilişkinin başlangıcı olabilir diye düşünmüştüm ama yanılmışım . Yavaş yavaş yakınlaşmaya başlamıştık ama aniden eski sevgilisine döndüğünü öğrendim ve çok sinirlendim bir süre hiç konuşmadık . Daha sonra tekrar mesaj atmaya falan başladı biraz konuşmaya başladık beni buluşmaya çağırdı gittiğimde hemen yakınlaşmak falan istedi bende sevgilin duysa kızmazmı napıyosun dedim duysa tabi kızar ama söylemezsin dimi şeklinde bi karşılık aldım yani resmen beni kullandığını söylüyo açık açık sinirlendim gittim sonra söylemezsin dimi diye mesaj attı bende bilmeye hakkı var sen neden söylemiyosun bu kadar korkakmısın falan dedim yok ben sevgilimi seviyorum bizi ayırma onu benden alırsan senden çok şey alırım bilmemne birsürü şey söyledi sizce napmalıyım boşveriym gitsinmi yoksa sevgilisine anlatıymmi ?:18:

Anlatırsan muhtemelen bu erkek müsveddesi, gidip sevgilisine "çok koştu peşimden, ben seni tercih edince deliye döndü, iftira atıyor" diyecek..
2x2=4..
Ayrıca bir de intikam alırım falan demiş, sağlam ayakkabı değil demek ki bu müsvedde..
Hem sen söylemesen ne olur, söylesen ne olur. Belliki sevgilisi ile tatmin olmuyor, adam 2. belki 3. kadın peşinde..

Sen kabul etmedin diye başkasında denemeyecek mi şansını..
Eninde sonunda yakalanır sevgilisine zaten, hem belki yakalanmıştır da o nedenle ayrılmışlardır..
Boşver güzelim, kendini uyanık zanneden, az çaba çok tatmin mantığında hedonist herifin tekinden kime hayır gelir..:51:

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen onuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Aman boşver yaaa dertsiz başına dert mi alacaksın.
O densiz eninde sonunda bi yerde duvara toslar zaten.
Bi de kıza söylersin, emin ol sen suçlu olursun, üzerine bi de bi ton laf işitirsin.
Bırak kendi pisliğinde boğulur o.

ay bu erkekler kendini ne sanıyo ya hiç karşısındakini düşünmezler mi ya sadece kendi zevlerini düşünürler ya aptal erkekler sen sakın kendini kullandırtırma o kızada yazık onun ne suçu var eğer ıspatlamayassan suçlu durumuna düşer onları ayırmaya çalışıyoorsun sanılır bu şekilde çocukta üste çıkar en iyisi boşver hiç bulaşmı ama o karşıdaki kızıda düşünmek lazım ah bu iğrenç erkekler offf

of her gün onun yüzünü görüyorum ve dolayısıyla boşveremiyorum öcümü almak istiyorum söylemeden rahat edemiyceğimi anladım :(

Son düzenleme:
Çok yanlış yaparsın... hırsına yenik düşme, mantıklı düşün.

böyle birine inandığım için kendime çok kızgınım :( gelip bi yandan benimle gönül eğlendirirken bi yandan sevgilimi çok seviyorum diyor ya yüzüme birde kusura bakma diyor ne iğrenç bi insanmış bu mantıklıda düşünemiyorum sayesinde :(

Back
X