Ne yapmalıyım ? :/

beni üzen adamı ben de üzerim hiç tereddütsüz şuan ki durumundan o sorumlu arkadaşım mesela şuan yapıcak bi sürü işin vardır ama sırf o insan ziyanının sana yaşattığı bu tatsız olaydan dolayı işine konsantre olamıyosundur hayatının aksamasına bile neden olur böyle olaylar insanız sonuçta düşün babam düşün neyse ben olucam herşeyi sevgilisine anlatırdım ister inansın ister inanmasın çocuk senin anlatamıcağını düşünerek sana öyle bi cümle sarfetmiş çok güveniyo hasbam kendine heralde git anlat sevgilisine onunda huzuru kaçsın eğer anlatmassan nolur biliyomusun bu hödük tekrar senin duygularını suistimal etmeye kalkışabilir ayrıldım bile diyip yanına yaklaşabilir eğer anlatırsan sana çok kötü şeyler yaparım diyen adam sana "anlatmıcaksın dimi" gibi bi mesajda atmazdı korkak olan o asıl hiç bi şeyden çekinme

en doğru hareket herkesin dediği gibi kızla konuşmaman olacaktır. sen olsan biri gelse sana sevgilin seni benimle aldatmak istiyor dese, sevgilin de sana o kızın bende gözü var bizi ayırmak için istiyor dese hangisinin doğru olduğunu düşünürsün.

aranızda ne tür konuşmalar geçti bilmiyorum ama ya bu çocuk yaşından dolayı büyük bir özgüvene sahip ya da senden bu güveni alıp konuyu açabilmiş.

intikam soğuk yenen bir yemektir. ayrıca bana sorarsan aptallıktır. kendini daha kötü bir duruma sokabilirsin.

Boşver gitsin bence böyle karaktersizlere değerli vaktini harcamaya değmez

Canım sen ne akla hızmet buluştun bu çoçukla çoçuğun nıyetı ortada herkesi elinde tutmak bırde eski sevgılısıne dönmüş yanı ne halı varsa yesın bırak gıtsın yazık gunah ya nelerle uğraşıyorsunuz

o kadar üzgünümki ya saf saf hoşlandım ondan ama onun niyeti kullanmakmış kafama takmaya başladım iyice of bu erkeklerin hepsimi böyle :((((

ona mesaj attım sevgiline anlatıcam diye oda sevgilisinden ayrıldığını söyledi kime istersen sor ayrıldık dedi anlatırsan anlat sonra bi dolu tehditler hakaretler etti aşırı moralim bozuk kızlar napıcam :(

ona mesaj attım sevgiline anlatıcam diye oda sevgilisinden ayrıldığını söyledi kime istersen sor ayrıldık dedi anlatırsan anlat sonra bi dolu tehditler hakaretler etti aşırı moralim bozuk kızlar napıcam :(
bak hala sevgılısine sölicem dıyorsun canım sen kaç yaşındasın??? çoçuk çoçuk hareketler yapmayı kes sanane sevgılısınden kızın haberı yok onun gunahı ne?? karşındakı kişi insan değil tamam mı nıye mesaj atıosun kı hala kusura bakma ama arkadaşım sen de kaşınıyorsun yanı bırak gıtsın şunu

Son düzenleme:

amacin intikamdan cok cocugun ilgisini cekmekmis gibi geldi....yoksa cocuga msj cekip haber verecegine direkt kiza soylerdin. biliyorum insanin gururunun kirilmasi nasil dipsiz bir kuyuya ceker ama bu noktadan sonra artik neresinden donsem kar diye dusunmelisin. siyril acilen bu cirkin iliskiden. bak bir ay sonra gulup gececeksin.

amacin intikamdan cok cocugun ilgisini cekmekmis gibi geldi....yoksa cocuga msj cekip haber verecegine direkt kiza soylerdin. biliyorum insanin gururunun kirilmasi nasil dipsiz bir kuyuya ceker ama bu noktadan sonra artik neresinden donsem kar diye dusunmelisin. siyril acilen bu cirkin iliskiden. bak bir ay sonra gulup gececeksin.

ilgi çekmek değil ama ne tepki vericeğni merak ettim zaten artık aynen öyle yapıcam kesinlikle beynimden silicem onu ne hali varsa görsün

bak hala sevgılısine sölicem dıyorsun canım sen kaç yaşındasın??? çoçuk çoçuk hareketler yapmayı kes sanane sevgılısınden kızın haberı yok onun gunahı ne?? karşındakı kişi insan değil tamam mı nıye mesaj atıosun kı hala kusura bakma ama arkadaşım sen de kaşınıyorsun yanı bırak gıtsın şunu

evet çocukluk yaptım ama aynen bıraktım gitti artık

Back
X