- Konu Sahibi ksksuperisi
selam arkadaşlar bugünn kardeşimden gelirken hiç başıma gelmeyen bir olay geldi neyse konuyu anlatıyım kardeşimden evine gitmiştim bundan bir kaç gün önce kalmaya neyse gittim kaldım 2 gün falan bugün geri dönüyordum otobüs durağına doğru yürürken bir genç çocuk otobüslerin nereden kalktıgını sordu karşıyaka ya gitmek istediğini ama buraların yabancısı oldugu için bilmediğini söledi bende tarif ettim böle böle die neyse ben tam karşıya geçecekken çocuk tekrar size birşey daha sorabilirmiyim dedi bende buyurun dedim sizinle tanışabilirmiyiz falan dedi vaktiniz varmı bende yok dedim malesef eve dönmek zorundaım o yüzden vaktim yok dedim..neyse durakta konuşabilirmiyiz dedi bende buyurun dedim allahın durağı oradan da git diemem neyse beraber gittik konuştuk falann benden numaramı istedi ben vermek istemedim doğrusuda odur yolda gördüğüm tanımadıgım etmediğim birine hemen lap die numara veremem bir kaç kere daha ısrar etti ben yok dedim evdekilere sorup danışıp öle size verebilirm ancak numaramı dedim neyse ısrar etti gene o zaman ben dedimki yok teşekkürler ben sizinle tanışmak istemiyorum dedim tamam dedi o zaman ben size veriyim tel numaramı siz bana eve gidince olumlu olursa bir mesaj atarsınız dedi ok dedim neyse sağdan soldan konuştuk sonra eve geldim annneme bu olayı anlatınca kıyameti kopardı...bide ben kapalı türbanlı bir insanım konuştugum çocuk ise dövmeli top sakallı biriydi benle neden tanışmak istediğini sordum öyle ya kendisi dövmeli top sakallı biriisi ben ise allaha binlerce şükür namazında niyazında bir insanım..bana karşıya geçelim isterseniz dedi gölgeliğe ben istemedim kola faaln içelim dedi yok almıyım dedim içmiş kadar oldum karşısı baya tenha biyer çünkü korktum açıkçası başıma ilk defa böle bişeyy gelior..neyse bana telefonunu verirken cep telefonundan baktı ve verdi bende ne yapıcam bilmiorum annem babam karşı çıkıyor şimdi kız kardeşimi aradım sordum fikrini oda bişey söleyemedi bebeği ağladıgı için konuşmadık ne yapmalıyım sizce...çocuga neden sizinn gibi biri benim gibi biriyle tanışmak istedi die sorunca ya kıyafetimde ne var gibisine şeyler söledi ama hakikaten de öle davul bile dengi denginee...ailemle bisürü tartıştım ne yapmalıyım kafam çok karıştııı:44::44::44::44::44: