ne yapmalıyım??

ksksuperisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
153
1
46
Diğer
selam arkadaşlar bugünn kardeşimden gelirken hiç başıma gelmeyen bir olay geldi neyse konuyu anlatıyım kardeşimden evine gitmiştim bundan bir kaç gün önce kalmaya neyse gittim kaldım 2 gün falan bugün geri dönüyordum otobüs durağına doğru yürürken bir genç çocuk otobüslerin nereden kalktıgını sordu karşıyaka ya gitmek istediğini ama buraların yabancısı oldugu için bilmediğini söledi bende tarif ettim böle böle die neyse ben tam karşıya geçecekken çocuk tekrar size birşey daha sorabilirmiyim dedi bende buyurun dedim sizinle tanışabilirmiyiz falan dedi vaktiniz varmı bende yok dedim malesef eve dönmek zorundaım o yüzden vaktim yok dedim..neyse durakta konuşabilirmiyiz dedi bende buyurun dedim allahın durağı oradan da git diemem neyse beraber gittik konuştuk falann benden numaramı istedi ben vermek istemedim doğrusuda odur yolda gördüğüm tanımadıgım etmediğim birine hemen lap die numara veremem bir kaç kere daha ısrar etti ben yok dedim evdekilere sorup danışıp öle size verebilirm ancak numaramı dedim neyse ısrar etti gene o zaman ben dedimki yok teşekkürler ben sizinle tanışmak istemiyorum dedim tamam dedi o zaman ben size veriyim tel numaramı siz bana eve gidince olumlu olursa bir mesaj atarsınız dedi ok dedim neyse sağdan soldan konuştuk sonra eve geldim annneme bu olayı anlatınca kıyameti kopardı...bide ben kapalı türbanlı bir insanım konuştugum çocuk ise dövmeli top sakallı biriydi benle neden tanışmak istediğini sordum öyle ya kendisi dövmeli top sakallı biriisi ben ise allaha binlerce şükür namazında niyazında bir insanım..bana karşıya geçelim isterseniz dedi gölgeliğe ben istemedim kola faaln içelim dedi yok almıyım dedim içmiş kadar oldum karşısı baya tenha biyer çünkü korktum açıkçası başıma ilk defa böle bişeyy gelior..neyse bana telefonunu verirken cep telefonundan baktı ve verdi bende ne yapıcam bilmiorum annem babam karşı çıkıyor şimdi kız kardeşimi aradım sordum fikrini oda bişey söleyemedi bebeği ağladıgı için konuşmadık ne yapmalıyım sizce...çocuga neden sizinn gibi biri benim gibi biriyle tanışmak istedi die sorunca ya kıyafetimde ne var gibisine şeyler söledi ama hakikaten de öle davul bile dengi denginee...ailemle bisürü tartıştım ne yapmalıyım kafam çok karıştııı:44::44::44::44::44:

ya canım dışarıda bir sürü it kopuk dengesiz var, seni begenişde öylesine laf atmışda olabilir, bence sakın ama sakın görüşme, eger bi nasip kısmet varsa tekrar karşılaşırsınız, daha çok gençsin tahminimce evlenene kadar daha kaç kişi çıkıcak böyle tanışmak görüşmek isteyen.. uzak dur bence seni masum ve saf görmüş olabilir.. kötü biridir demiyorum ama öyle biride olabilir Allah korusun

selam arkadaşlar bugünn kardeşimden gelirken hiç başıma gelmeyen bir olay geldi neyse konuyu anlatıyım kardeşimden evine gitmiştim bundan bir kaç gün önce kalmaya neyse gittim kaldım 2 gün falan bugün geri dönüyordum otobüs durağına doğru yürürken bir genç çocuk otobüslerin nereden kalktıgını sordu karşıyaka ya gitmek istediğini ama buraların yabancısı oldugu için bilmediğini söledi bende tarif ettim böle böle die neyse ben tam karşıya geçecekken çocuk tekrar size birşey daha sorabilirmiyim dedi bende buyurun dedim sizinle tanışabilirmiyiz falan dedi vaktiniz varmı bende yok dedim malesef eve dönmek zorundaım o yüzden vaktim yok dedim..neyse durakta konuşabilirmiyiz dedi bende buyurun dedim allahın durağı oradan da git diemem neyse beraber gittik konuştuk falann benden numaramı istedi ben vermek istemedim doğrusuda odur yolda gördüğüm tanımadıgım etmediğim birine hemen lap die numara veremem bir kaç kere daha ısrar etti ben yok dedim evdekilere sorup danışıp öle size verebilirm ancak numaramı dedim neyse ısrar etti gene o zaman ben dedimki yok teşekkürler ben sizinle tanışmak istemiyorum dedim tamam dedi o zaman ben size veriyim tel numaramı siz bana eve gidince olumlu olursa bir mesaj atarsınız dedi ok dedim neyse sağdan soldan konuştuk sonra eve geldim annneme bu olayı anlatınca kıyameti kopardı...bide ben kapalı türbanlı bir insanım konuştugum çocuk ise dövmeli top sakallı biriydi benle neden tanışmak istediğini sordum öyle ya kendisi dövmeli top sakallı biriisi ben ise allaha binlerce şükür namazında niyazında bir insanım..bana karşıya geçelim isterseniz dedi gölgeliğe ben istemedim kola faaln içelim dedi yok almıyım dedim içmiş kadar oldum karşısı baya tenha biyer çünkü korktum açıkçası başıma ilk defa böle bişeyy gelior..neyse bana telefonunu verirken cep telefonundan baktı ve verdi bende ne yapıcam bilmiorum annem babam karşı çıkıyor şimdi kız kardeşimi aradım sordum fikrini oda bişey söleyemedi bebeği ağladıgı için konuşmadık ne yapmalıyım sizce...çocuga neden sizinn gibi biri benim gibi biriyle tanışmak istedi die sorunca ya kıyafetimde ne var gibisine şeyler söledi ama hakikaten de öle davul bile dengi denginee...ailemle bisürü tartıştım ne yapmalıyım kafam çok karıştııı:44::44::44::44::44:

Tanışmak istemediğiniz adamın numarasını neden aldınız ki?
Belli ki tutucu bir aileniz var. Ailenize neden anlattınız ki?
Adamın dövmeli sizin tesettürlü olmanız neyi değiştirir,belli ki adam elektirik almış ama sizin amacınızı anlamadım ben?

Tanışmak istemediğiniz adamın numarasını neden aldınız ki?
Belli ki tutucu bir aileniz var. Ailenize neden anlattınız ki?
Adamın dövmeli sizin tesettürlü olmanız neyi değiştirir,belli ki adam elektirik almış ama sizin amacınızı anlamadım ben?

ya aldım aileme sorarım eğer onlarda onay verirlerse bir mesaj bir çağrı atarım diye...

ya kusura bakmayın ama okurken bıraz şaşırdım yanı sız kaç yasındasınız hanı size bırı talıp olur ıstemeye gelmeden ailenıze danısırsınız yada ne bılım erkek ark ınz vardır evlenmek ııcn ailenıze danısırsınız siz şimdi neyı ailenıze danısıyorsunuz anlamadım ben.yolda gördugunuz her kişinin tel no evet alınmaz madem alıyorsunuz ne dıye ailenıze söluyorsunuz demekki görunce hoşlandınız....yanı çok sacma geldı gercekten kusura bakmayın...madem sıze göre degıl tel no yırtın atın aile böle şeylerde araya karıstırılmaz ailenızın nasıl onayını almayı beklıyosunuz ki!!!!!! sız bıle daha o an gördunuz bır ınsan ıcın aileden onay beklıyorsunuz yanı cok tuhaf bır davranıs seklı olmus bu zamana kadar hiç bu tarz şeylerle karsılasmamıs biri gıbı davranmışsınız...hanı anlarım no alınır verılır ama aile kısmına cok takıldım!!!

ya aldım aileme sorarım eğer onlarda onay verirlerse bir mesaj bir çağrı atarım diye...

Ne bileyim,adama neden o zaman istemem dediniz anlamadım.
Ailenizin tutucu olduğunu bile bile neden bu işlere kalkıştınız?
Ailenizin kızacağını bilmiyor muydunuz?

:60::60::60: hergün biraz daha hayretler içerisinde bırakmayı basarıyorsn beni KK...

Her tanışmak isteyen olduğunda tüm aile fertlerine tek tek danısıp oylama mı yapıosun? kaldıki dövmeli bir tipi geçiyorum ailenin yoldan geçen herhangi birine tanışma onayı vermesi bile garip kacardı bence...annenin kızacagını tahmin etmedin mi hiç... ay bu nası konu sastım kaldım :52:

Tanışmak istiyor hayır diyor durağa davet ediyorsun ;)
Numaranı istiyor vermek istemiyorsun doğru olan bu zaten
Ama numarasını alıyorsun
Diğer kafamdan geçenleri söylemek istemiyorum
Bastan sona saçmalık

kafamın karışmasının nedeni çocugun tipi ve davranışları daha sonra ise bana yaklaşması benlen tanışmak istemesi kafamı karıştırdı açıkçası...

cocugun tipi aklını karıstıracak derecedeyse numarasını hangi akla hizmet aldın !
??
sahsen bana yaptıgınız hareket cok cok saçma geldi ..
hayırlısı artık ..
ha bu arada tabi ki aramayın cagrı veya mesaj atmayın ..
tabi bu benim şahsi fikrimmmm

valla böyle bir olayı anlatman bile saçma geldi bana.yoldan geçen bir adamın nedir ne değildir bilmeden numarasını almak çok saçma geldi bana.Kapalı olabilirsin o topsakallı olabilir konu bu değil.Bence yaşınız çok küçük szin.Yoksa yoldan geçen biriyle muhatap olmak bile doğru gelmiyor bana..:50:

evet benim bir ailem var ben sahipsiz biri değilim kafama buyruk yaşıyım ayrıca siz konuyu yalnış anlamışsınız ben o çok ısrar edince numaramı isteyince ondan istemiyorum dedim ben numara falan veremem dedim sonradan zaten o kendisi verdi numarasını ben istemiyorum diyince...ayrıca ailenin anne babamın görüşünü almasam ve olan birşeyi onlardan gizlesem daha nie onlar benim anne babam ben onların evladıyım ki..doğrusu mantıklısı benim gelip anlatmamdı..şuraya bir konu açalım dedik ne saçmalığı kaldı ne de başka bişeyi açtığıma açacağıma bin pişman oldum...

İlginç bi tanışma hikayesi etkilemiş sizi bi de üstüne ailenizle de tartışmışsınız bunun üzerine gitmeyin bence..
Dış görünüşüne göre değerlendirmek doğru değil ama niyetini bilemeyiz ilk görüşte aşk mı yani bi cesaret arasan sonra..?

arkadaşım sen iyi misn

yani adam dövmeli olmasa kafana uygun bir tip olsa arayıp konuşacaksın

o İzmire yabancı ama sen de dünyaya yabancısın galiba

hırsız sapık organ mafyası olmadığını nereden biliyorsun

Son düzenleyen: Moderatör:
şu ara KK da moda oldu.konuyu açanlar istemedikleri yorumlarla karşılaşınca hemen pişman olup ahlayıp vahlıyorlar:50:bu konu hakkında ne denmesini bekliyordun ki,ailen hatalı boşver sen konuş mu diyeceğiz:34:

Çocuğun yolda gördüğü ve hiç tanımadığı bir kadına bukadar ısrarcı olması normal bir durum mu sence? Ne olduğu ortada! Sen ise, her ısrar edene karşı çıkamıyor musun? Durağa çağırıyorsun, ısrar etti diye tel. no alıyorsun... Tersleyemedin mi? Terslemek istemediysen, o ayrı tabii.. Offf of, sanırım hayatı tanımıyorsun sen...

Burdan bakınca Ne yapacağın bariz görünüyor

Bir daha böyle bir olaya konu olmayacaksın.

Bu konuyuda kapatcaksın

Arkadaşım bence hiçbir şey yapma. Niyetini bilemeyiz. Hem kafanda soru işaretleri kalmış, ailen de karşı çıkmış. Ne yapman gerekeni biliyorsun sadece yoldan geçen biri olarak kalmalı.

Back
X