Ne yapmalıyım :( ?

10 gün bıraktım ama öldüm canım ya yine aynı yine aynı işte bide ne güzel demez mi o 10 gün için. . bir insan nasıl bu kadar değişebilir ya :14::14:

Hayret ediyorum böyle durumlara. Aslında biraz anlıyorum seni ama bende sözlendiğim insanı sırf kaybetme korkusu onsuz yapamam vs. gibi düşüncelerde aslında onun aşkından etkilenerek sözlendim. Ama benim kaybet korkum artık kalmamıştı çünkü sevmiyorudum onun gibi ve bana hesap soramıyordu onun kaybetme korkusu fazlaydı ve sırf bu yüzden yalanlar söyledi sonuçta ayrıldık. Ama sözlenmeden önce ayrılırsam ne yaparım korkusu ile sözlendiğim için pişmanım. Oysa şimdi ne kadar da mutluyum. evt kolay değil onca yıl ama emin ol hiç bir erkek için değmez.... bu kadar gurursuz olma lütfen çünkü bu ilişkinin olmayacağı belli ama bu yaraların ilerideki ilişkilerini olumsuz etkiler lütfen buna izin verme

Hayret ediyorum böyle durumlara. Aslında biraz anlıyorum seni ama bende sözlendiğim insanı sırf kaybetme korkusu onsuz yapamam vs. gibi düşüncelerde aslında onun aşkından etkilenerek sözlendim. Ama benim kaybet korkum artık kalmamıştı çünkü sevmiyorudum onun gibi ve bana hesap soramıyordu onun kaybetme korkusu fazlaydı ve sırf bu yüzden yalanlar söyledi sonuçta ayrıldık. Ama sözlenmeden önce ayrılırsam ne yaparım korkusu ile sözlendiğim için pişmanım. Oysa şimdi ne kadar da mutluyum. evt kolay değil onca yıl ama emin ol hiç bir erkek için değmez.... bu kadar gurursuz olma lütfen çünkü bu ilişkinin olmayacağı belli ama bu yaraların ilerideki ilişkilerini olumsuz etkiler lütfen buna izin verme

onu başkasıyla, onsuz bir hayat düşünemiyorum malesef
bana yaptıkları için, bu kadar küçük duruma düşürdüğü için
herşey bana onu hatırlatıyor ya herşey ! anladım ki olamayacagım imkansız :14: nasıl kurtlcm ben bu aşktan ya:14::14::14:

onu başkasıyla, onsuz bir hayat düşünemiyorum malesef
bana yaptıkları için, bu kadar küçük duruma düşürdüğü için
herşey bana onu hatırlatıyor ya herşey ! anladım ki olamayacagım imkansız :14: nasıl kurtlcm ben bu aşktan ya:14::14::14:

ya canım ne demek onsuz yaşayamazsın diye bir kaidemi var allah aşkına.Hayır ben evt belki senin gibi sevmemişimdir ama alışkanlıktan dolayı nasıl atlatırım diye korkuyordum hep ve şuan herşey hatta bu site bile bana onu hatırlatıyor çünkü burda onun şafağını saymıştım. Hatta bugün ablası bize geldi çünkü akrabamızdı nese ve anladımki ablasını bile görünce ben baya baya atlatmışım hem de kısa bir sürede. Valla değmeyen insan için bırak bir iki ay deli gibi acı çek ama geçeçektir emin ol. Tek sevdiğim klasik söz Zaman herşeyin ilacı..

bırak arayıp sorma şunu yaa
poposunu kaldırmışsın resmen
arama sorma
ararsa kısa kes
mesajlarına uyduruk cevaplar ver
tabi ki yaptığın hiçbir şeyi haber verme
arkadaşlarınla gez dolaş kafa dinle yaaa

:43: yeter artık ya hem zor mesaj yazdırıyoruz hemde hep haklı beyefendi :43: mesaj attım cevap vermedi yarım saat sonra nerdesin yazdım - bilerek cevap vermiyorum kafa dinlemek için dedi. daha sonra ki konusmalarımız aynen şöyle
ben - nerdesin
o - sanane
ben - ne
o - sanane
ya deli mi ne bu cocuk ya ne yaptım ben ona sonra aradım ne diyorsun sen bıktım artık senden arkadasıma geldim diye
sorup duruyorsun b.k mu var sana hesap verecek degilim, begenmiyorsan ayrıl, böyle oldugun için senden nefret ediyorum daha neler neler dedi kızlar gerçekten şimdi aklıma gelmiyor ama o kadar kırdı ki beni :85: birde dedim ki zaten kafanı 10 gündür dinliyordun 10 gün konuşmadık -ne güzel diyor bana bana kaç defa ayrıl o zaman dedi yapamadım o kadar gurursuzum ki kendimden nefret ediyorum :14: hiç umrunda degilim onu kendi bile söyledi kaybetme korkusu hiç yok :14::43: bide tekrar ara verelim dedi şimdi napcam ben bununla kızlar ya çok seviyorum ayrı kalamıyorum :43::43:

yok artık ya !
canım bak onsuz ölürümlerle olacak iş değil bu görüşün ve yüzyüze konuşun bence

ya canım ne demek onsuz yaşayamazsın diye bir kaidemi var allah aşkına.Hayır ben evt belki senin gibi sevmemişimdir ama alışkanlıktan dolayı nasıl atlatırım diye korkuyordum hep ve şuan herşey hatta bu site bile bana onu hatırlatıyor çünkü burda onun şafağını saymıştım. Hatta bugün ablası bize geldi çünkü akrabamızdı nese ve anladımki ablasını bile görünce ben baya baya atlatmışım hem de kısa bir sürede. Valla değmeyen insan için bırak bir iki ay deli gibi acı çek ama geçeçektir emin ol. Tek sevdiğim klasik söz Zaman herşeyin ilacı..
10 günde bile yokluguna alısmıstım artık onsuz kalabilirim diye düsünüyordum ama cok özlüyordum özlemine dayanamıyorum en kötüsü o :50:

bırak arayıp sorma şunu yaa
poposunu kaldırmışsın resmen
arama sorma
ararsa kısa kes
mesajlarına uyduruk cevaplar ver
tabi ki yaptığın hiçbir şeyi haber verme
arkadaşlarınla gez dolaş kafa dinle yaaa
umrunda bile olmaz aynen o sekilde devam eder o rahat, ben rahat istedigide bu zaten ama ben kabullenemiyorum canım onun gibi olamıyorum :5:

inanırmısınız aynı lafları dün sabahın 7snde duydum..sıkılmış,yürütemiyormuş!!
tek söyledigi laflar zaten cık sıkıldım, bunalttın, yürütemiyoruz :50:
yok artık ya !
canım bak onsuz ölürümlerle olacak iş değil bu görüşün ve yüzyüze konuşun bence
canım yüzyüzeyken hersey cok güzel oluyo, hallediyoruz ama sonra hep aynı hep :14:

merak ettim bi bakayım dedim...durum daha beter olmuş :S

burcu, bana kalırsa, eğer sevgilin seni ararsa (eninde sonunda arayacaktır ) Ona bu şekilde bu ilişkiyi devam ettiremeyecegini ve artık bittiğini söyle ve 1-2 hafta kararlı ol...ararsa filan hic cevap verme..kudursun biraz.

Bu saatten sonra ancak böyle bir şokla burnu sürter, aklı başına gelir. Ama bu dediklerimi yapmazsan bilki bu iş bitmiş.

Ayrıca sanırım sen her dk telde konusup mesajlasmak isteyen kızlardansın..hic bir erkek bu sekılde günde 5-10 kez telefonlasmaktan yada mesajlasmaktan hoşlanmaz..acıkcası ben de hıc hoşlanmam, usandırıcı bisey. üstelik sen sürekli kıskanma modundasın, dedektif gibi. bu huyların yüzünden ilişkınız bu hale gelmıs. dediklerimi yaptıktan sonra aranız düzelirse bence bu huylarını değiştirmeye çalıs.

Ama dediğim gibi eger sabredıp de aramassan ve o aradıgında bu iş bitti dersen, sen kazanırsın...yok ben ayrılcam dıyosan istedigıın kadar agla ara sor o zaman ayrılırsınız, durum onu gösterıo zaten.

merak ettim bi bakayım dedim...durum daha beter olmuş :S

burcu, bana kalırsa, eğer sevgilin seni ararsa (eninde sonunda arayacaktır ) Ona bu şekilde bu ilişkiyi devam ettiremeyecegini ve artık bittiğini söyle ve 1-2 hafta kararlı ol...ararsa filan hic cevap verme..kudursun biraz.

Bu saatten sonra ancak böyle bir şokla burnu sürter, aklı başına gelir. Ama bu dediklerimi yapmazsan bilki bu iş bitmiş.

Ayrıca sanırım sen her dk telde konusup mesajlasmak isteyen kızlardansın..hic bir erkek bu sekılde günde 5-10 kez telefonlasmaktan yada mesajlasmaktan hoşlanmaz..acıkcası ben de hıc hoşlanmam, usandırıcı bisey. üstelik sen sürekli kıskanma modundasın, dedektif gibi. bu huyların yüzünden ilişkınız bu hale gelmıs. dediklerimi yaptıktan sonra aranız düzelirse bence bu huylarını değiştirmeye çalıs.

Ama dediğim gibi eger sabredıp de aramassan ve o aradıgında bu iş bitti dersen, sen kazanırsın...yok ben ayrılcam dıyosan istedigıın kadar agla ara sor o zaman ayrılırsınız, durum onu gösterıo zaten.

Merhaba
aslında biz cumartesi gününden beri görüsmeye basladık canım bana mesaj atmıstı dogum günümü kutlamıstı cok cok sogu bise sekilde onun sonrasında tartısmaya basladık önce cok rahattı sonra baktı ki karalıyım bilmiyorum yapabilir miyiz ki filan demeye basladı ctsi. aksam seni seviyorum, istiyorum tekrar sevgili olalım, bitmesin dedi bende tamam dedim. Dün gece yine yapacagını yaptı nerdesin diye sordugum icin bana sanane dedi böyle bir iliski olamaz, ben böyle rahatlıgı kabul edemem biz nerdeyse 2 bucuk yıldır beraberiz oda öyleydi önceden her dk konusmak isterdi, benim nerde olacagımı, ne yapcagımı önceden ögrenmek isterdi smdi mi böyle oldu sıkılmaya basladı
o dediklerin bizde karsılıklıydı ben onun gibi degismedigim icin böyleyim ama o degisti o yüzden usanıyor demek
karsılıklı rahat olan sevgililer bana hic ciddi gelmez, sevgilim böyle devam edersede onu ciddiye almam ve o zaman gercekten biter iste

Son düzenleme:
evt c.tesı den sonra barıstıgınızı bilıyorum okudum. ama sonra yıne başa dönmüşsünüz...

canım 2,5 yılda insanlar çok değişebilir. büyüyebilir vs. baştan belki öyleydiniz ama sonuc olarak sürekli olarak tel mesaj yada birbirine rapor verme seklınde olan ilişkilerin saglıklı oldugunu düşünmuyorum.sen barışır barısmaz yıne "neredesın" sorularını yöneltmeye başlamıssın. eskisi gibi yine üzerine gitmişsin. ama tabi sürekli olarak hic haber vermeden her aksam başka yerlere gidıyosa o da normal deıl. O durumda da zaten ayrılman gerekır.

ayrıca 2,5 yıldan sonra duyguların eskisi kadar yogun olmaması da normal bana göre.hıcbır ask sonsuz olmaz.

ben hala aynı fikirdeyım sen kendını tamamen cekersen (ki zaten bence bu ilişkıyı bitir) o zaman o düşünmeye baslayacak ve seni kaybetmeyı göze alamayacaktır. göze alıyosa da zaten bu iş bitecek demektır. en azından sen onu bırakmıs olursun.gururun kurtulur.

o senin üzüldügunu ve ilişkınıze ara vermeden devam etmek istedıgını bildigi sürece durumunuzu ciddi olarak düşünmeyecek hatta buyuk ihtımalle seni temelli bırakacak. o yuzden o senı bırakmadan sen onu tamamen bırak ki en azından tekrar düzelmenız ıcın bir umut olsun.

evt c.tesı den sonra barıstıgınızı bilıyorum okudum. ama sonra yıne başa dönmüşsünüz...

canım 2,5 yılda insanlar çok değişebilir. büyüyebilir vs. baştan belki öyleydiniz ama sonuc olarak sürekli olarak tel mesaj yada birbirine rapor verme seklınde olan ilişkilerin saglıklı oldugunu düşünmuyorum.sen barışır barısmaz yıne "neredesın" sorularını yöneltmeye başlamıssın. eskisi gibi yine üzerine gitmişsin. ama tabi sürekli olarak hic haber vermeden her aksam başka yerlere gidıyosa o da normal deıl. O durumda da zaten ayrılman gerekır.

ayrıca 2,5 yıldan sonra duyguların eskisi kadar yogun olmaması da normal bana göre.hıcbır ask sonsuz olmaz.

ben hala aynı fikirdeyım sen kendını tamamen cekersen (ki zaten bence bu ilişkıyı bitir) o zaman o düşünmeye baslayacak ve seni kaybetmeyı göze alamayacaktır. göze alıyosa da zaten bu iş bitecek demektır. en azından sen onu bırakmıs olursun.gururun kurtulur.

o senin üzüldügunu ve ilişkınıze ara vermeden devam etmek istedıgını bildigi sürece durumunuzu ciddi olarak düşünmeyecek hatta buyuk ihtımalle seni temelli bırakacak. o yuzden o senı bırakmadan sen onu tamamen bırak ki en azından tekrar düzelmenız ıcın bir umut olsun.

rapor verme degil canım ama galiba benim iliskiye, karsılıklı sadakate bakıs acım farklı
ben o insanla hayatımı paylasmayı düsünüyorsam onun her hareketi beni ilgilendirir. arkadaslarıyla vakit geciriyor sürekli, gidip arkadasında kalıyor tamam kabul ama bana ne yaptıgını söylemesi cok mu zor, ben bilmeliyim sevgilimin nerde, ne yaptıgını.. benim staj yapacagım yere ben karar varecegim diyordu kendisi
tamam ben cok fazla paranoyak ve kıskancım ama o beni böyle sevmisti bazen hosuna bile gidiyordu 1-2 ay önceye kadar ben asla onun agzından duymadım sen bana karısamzsın, istedigimi yaparım lafını, sonradan nasıl böyle biri olmaya karar veriyor anlamıyorum bir daha söylerse benim icin artık geri dönüsü olamayacak cünkü ben böyle birseye kabul edemem canım beni isteyen kisi benim düsüncelerimede saygı göstermeli
zaten sevmeseydim umrumda olmazdı nerde oldu, ne yaptıgı bunu kendiside biliyor
ve bana ayıracak vakti yoksa gitsin vaktini harcadıgı kisilerle olsun

bak sen de kabul etmişsin "çok paranoyak ve kıskancım" diye yazmıssın..işte bu özellıkler her insanı bunaltır. ben o yüzden eleştirdim senı. sevgılın öncelerı bu özellıklerıne alısmıstır ama sonradan süreklı böle yaşamak zor gelmıstır.

peki ne yapmayı düşünuyorsun bundan sonra ?

bu arada fotolarına baktım cok hoşsun. bırak da o senin pesınden koşsun :) yaşın da kücük daha ne erkekler cıkar karsına...

of bu erkekler nasıl yaratıklar ya hepsi ayrı bi dert.. Ya 2sene cıktıgın insanla nasıl böyle konuşabilirsin.. Bn de resimlerine baktım çok güzel bir kızsın sen ona bu kadar deger verırken ve severken ve hala belkıde o senı su an zerre kdr dusunmuyor ama sen ondan başka birşey düşünemıoken bırak o aglasın senin gibi birini kaybettiği için.. Bu tarz konusmalara basladıysa bu ınsan 2 aydır birşeylerden yüz almıştır muhakkak ya da fazla tavız verdin ya da gerçekten çok üstüne gittin sıkıldı bunaldı rahat olmak istedi ...inan çok üzüldüm çünkü sen karışamazsın falan öyle şeyler yaşamasamda seni kendi yerime koyduğumda nasıl bi durumdasn tahmın ediyorum:( Bak çok zor biliyorum ben yapamazdım sanırım ama belki sen yapabilirsin arayıp sorma her ne olursa olsun sen her aradıgında o biraz daha kendini ulaşılmaz sanck.. çok zor ama yapcak bir şey yok cnm kendinin her şeyden önemli olduğunu hatırla ve ona göre davran:16:

bak sen de kabul etmişsin "çok paranoyak ve kıskancım" diye yazmıssın..işte bu özellıkler her insanı bunaltır. ben o yüzden eleştirdim senı. sevgılın öncelerı bu özellıklerıne alısmıstır ama sonradan süreklı böle yaşamak zor gelmıstır.

bu arada fotolarına baktım cok hoşsun. bırak da o senin pesınden koşsun :) yaşın da kücük daha ne erkekler cıkar karsına...

tesekkür ederim canim :) kendisi farklı mı sanki hayatım 2 hafta önce neler yaptı bana ailemle bi yere gitmistim alakasız bir kisiyi söyledi oda var mı diye hayır dedim inanmadı pesimize birini gönderdi baksın diye o kiside öyle birini görmüs sözde ne yeminler ettim inanmadı, demedigi sey kalmadı ama ben yine onun yaptıgını yapmıyorum sevgilim, sevdigim insan sonucta ne yapıyorsa sevgiden diyorum
seviyor ama bana artık doydu o yüzden böyle yapıyor diye düsünüyorum, 10 gün yetmedi belkide aylar sadece beni ona o derece özletebilir bilmiyorum :31:

Son düzenleme:

tesekkür ederim canim :) kendisi farklı mı sanki hayatım 2 hafta önce neler yaptı bana ailemle bi yere gitmistim alakasız bir kisiyi söyledi oda var mı diye hayır dedim inanmadı pesimize birini gönderdi baksın diye o kiside öyle birini görmüs sözde ne yeminler ettim inanmadı, demedigi sey kalmadı ama ben yine onun yaptıgını yapmıyorum sevgilim, sevdigim insan sonucta ne yapıyorsa sevgiden diyorum
seviyor ama bana artık doydu o yüzden böyle yapıyor diye düsünüyorum, 10 gün yetmedi belkide aylar sadece beni ona o derece özletebilir bilmiyorum :31:

Hepinize iyi geceler kızlar..
Benim 2 yıl 4 aylık bir ilişkim var uzun süredir git geller yaşıyoruz: çok seviyoruz, çok tartışıyoruz. 2 -3 aydır değiştiğini hissediyorum... Daha önce bana dayanamayan insan şimdi hiç birşeyime tahammül edemiyor ne bir tavır yapmama, ne ona karışmama...Önceden olsa tartışmayalım ve ben üzülmeyim diye ben bir yere gitme veya bir şeyi yapma diyorsam tamam derdi yapmazdı ama şimdi yaparım ben sen karışamazsın diyor, beni hiç bir konuda umursamıyor. Geçen hafta salı günü güzel güzel konuşuyorduk (mesaj aracılığı ile) saat 23.10 sıraları birşey oldu bana dediki ben acıktım arkadaşımla dışarı yemeğe çıktık. Bütün gün ne bana o arkaşında kalmaya gideceğini söyledi nede dışarı çıkmadan biz yemeğe çıkıyoruz dedi. Ya insan bu kadar mı adam yerine koymaz karşısındakini. Bence cok kızdım bana neden daha önce söylemedin, bu saatte dışarda ne işin var, ne yemeği evde yemek yok mu gibisinden kızdım. Bekar evi yemek ne arar orda dedi. Kendisi üni. okurken 1 yıl o evde yaşamış insan birde bir yıl yemek yaptılar bir gün yapamadılar yani. Başlama çekemem, ne bu yeter artık bıktım bu tavırlarından dedi tartıştık bayagı. Laf arasında ben ara vermek istiyorum dedi. Vazgeçirmeye çalıştım;beceremedim. Ben yine dayanamadım,yumuşadım hemen ama o yok ara vereceğiz dedi.1 gün geçti hiç konuşmadık. Daha sonraki gün ben arkaşıma mesaj atarken el alışkanlığı ona attım mesajı. Panikledim. Bilerek sana atmadım mesajı, yanlışlıkla oldu, cevap da verme istemiyorum yazdım. Gerçektende hiç cevap vermedi. Dayanamadım gece yazdım ne yapıyorsun sen dedim, cevap yok, aradım yine cevap yok. Daha sonra ne yapıyormuşum dedi. Böyle mi devam edeceksin dedim: evet biz yürütemiyoruz araya ihtiyacımız var dedi. Hiç mi özlemedin, ne kadar hastaydım biliyorsun insan merak edip mesaj atmaz mı dedim cevap vermedi ısrar edince sana doktora git dedim merak ediyorum ama yazmıyorum dedi. Çok ısrar ettim ama karardından döndüremedim.Sen dönmek istediğinde kendinden çok fazla emin olma ama bu defa kapım sana açık olmayabilir dedim tamam dedi umursamadı. Tam 6 gün oldu biz konuşmayalı... o kadar kötü ayrılıklar yaşadık ama bu kadar ilişki süresince ilk defa bu kadar ayrı kalıyoruz. Daha 1 ay önce 2 günlük ayrılığa dayanamayan insan bu ! Ondan tek bir haber alamamak ve böyle beklemek o kadar zorki. Hergün ağlamaktan bıktım, yoruldum artık neden böyle yapıyor, nasıl dayanıyor, ben ölüyorum onu beklerken :14: Bensiz yapamayan insana ne oldu bir anda :14: Kızlar çok kötüyüm ne olur yardımcı olun bana ne yapmalıyım sizce ? :5:

cnm seni anlayabiliyorum.

Uzun süreli ilişkilerde bazı sorunların olması çok normal ama bu kesinlikle tahammül edememe boyutunda değildir.

ERkek arkadaşınızı çok fazlaca sıktığını düşünüyorum.

Bırak ne hali varsa görsün. Zaten senin dediğin gibi deli divane aşık sa ve seviyosa seni yaptığının yanlış olduğun anlayacak ve dizlerine kapanacaktır ama kesinlikle daha fazla üstelememelisin. Biliyorum yıpratıcı bi dönem ama dışarda arkadaşlarında vakit geçir sende kafanı başka yerlere ver

cnm seni anlayabiliyorum.

Uzun süreli ilişkilerde bazı sorunların olması çok normal ama bu kesinlikle tahammül edememe boyutunda değildir.

ERkek arkadaşınızı çok fazlaca sıktığını düşünüyorum.

Bırak ne hali varsa görsün. Zaten senin dediğin gibi deli divane aşık sa ve seviyosa seni yaptığının yanlış olduğun anlayacak ve dizlerine kapanacaktır ama kesinlikle daha fazla üstelememelisin. Biliyorum yıpratıcı bi dönem ama dışarda arkadaşlarında vakit geçir sende kafanı başka yerlere ver
keske canım ya ne hali varsa görsün diyebilsem dün söylediklerine ragmen hala onunla olmazdım zaten ama yapamıyorum iste ne yaparsa yapsın vazgecemiyorum. bu böyle olmaz biliyorum fakat elimden de bisey gelmiyor
ama kararımı verdim bana bir kez daha sen bana karısamazsın derse ondan ayrılacagm
ben neyim o zaman ona karısamazmısın
defalarca dedim ben sana karısmıyorum ama bi yere gidecegin zaman gidiyorum, haberin olsun de bana
haber ver, beni adam yerine koy, umursa biraz diyorum ama yok :97:

Back
X