sevgili arkadaşım,
eşin kesnilikle seni çok seviyor...
ve sevildiğini görmek istiyor.
sen sevdiğini gösterdiğine inanabilirsin ama sevgi dilleri farklıdır. kimi işitsel kimi dokunsal kimihizmet davranışı vs. netten araştırırsan sevgi dillerini karşına çıkar, onları bir oku derim.....onun sevgi dili neyse ona göre ifade etmeye çalış bence.
ona, onunla olmasının sebebinin mecburiyetten veya farklı başk amaclarla olmadığını sadece ve sadece onu sevdiğin için bu evliliğin gerçekleşmiş olduğunu çok net bir şekilde ifade etmelisin. eğer bu davranışları devam ederse bunun seni çok üzeceğini çünkü onu çoks evdiğini bastıra bastıra söylemelsiin.
ve bebeği onu sevdiği için istediğini söylemelisin. kıskançlık duygusunun tek sebebi sevilme duygususnun eksikliğidir. tabi kişi kendine güvenmiyorsa kendini yeterince güzel yakışıklı bulmuyorsa aşağılık kompleksine kapılabilr ama sen yine de hayattaki en yakışıklı kişinin onun olduğunu anlatlamı inandırmaslın.
ayrıca bu kıskançlığının temelinde eski eşinin onu aldatması vardır belki. yani eskiden özellikle net yoluyla aldatılmış insnalar çok pimpirikli olur. bak dürüst diyeyim benim eşimimn maili kontrol eederdim ve reklam emsajalrının geldiğini gördüm bir keresinde kudurdum bunlar sana nasıl gelir sen nerelere kaydoluyosun diye. sonr aaçtım kendiminikini de baktım aynısı bana da gelmiş.... utancımdan kıpkırmızı oldum çünkü eşimi haksız yere suçlamıştım... mail aderslerimize bi şekil ulaşıp istenmeyen mailler alabiliyoruz bunu engellemenin yolu yok. bunu anlasın o da artık. sonra bıraktım bu huyumu.
belki de bu durumun sebebbi sen in hamileliğindir. nsıl diyeceksin? eğer bebeğin olaca k diye hep bebeği düşünüp onla ilgili konuşup hep onla ilgili hazırlık yapıyosan bir çeşit komplekse girmiş olabilir eşin. yani belli olmaz. insnalar çeşit çeşitttir.
önce onun davranışının nedeninin araştır anla. sonra illa ki illa ki onu ÇOOOOK sevdiğine ikna et. yoksa başka çaresi yok bu işin. sen seviyorsun ama bunu onun anlaması lazım senin değil .
netten hayatınızı değiştirecek 50 soru diye bi arat. karşına çıkacak soruları yanıtla. belki bu da sana bir fayda verir. öptüm bacım. ayrıca o freudu ben de bi yakalarsam kıracam kafasını : P ben de zıtım o uyuza
üzme tatlı canını ve korkma.... ben buralardayım her zaman iletişime geçebilirsin.