ne yapmalıyım??

kızlar az önce baktım cevap yazmış konuşma bitsin aktarıcam sizedeee

konuştuk kızlar.Ben hayatımda böyle tuhaf insan görmedimm.Nasılsın yazmış bende iyiyim saol yazdım.Kpss ye hazırlanıyorum bana onu soruyor.Nasıl gidiyor hazırlık?bende iyi dedim.Sonra numaranı değişmişsin niye peki? dedi.Bende evet değiştim canım istedi.Sen nerden biliyorsun dedim.oda arıyorum msj atıyorum sürekli kapalı geriye tek bir ihtimal kalıyor dedi.Bende anladım dedim.Oda neyse zamanını almayayım kendine iyi bak dedi.Bende ok sende k.i.b dedim.

ahaha yüz bulamamış bozulmuş paşam:) çok iyi yapmışssın canım ama ben senin yerinde olsaydım kabul etmezdim, edicek mi etmicek mi die merakta kalan o olsun derdim ama seninki de iyi olmuş:) alkışlardan kocaman bir demet

kabul etmedim zaten canım konuştuktan sonra isteği reddettim ve ona onu hayatımdan çıkardığımı ve artık arkadaş kalmamızında anlamsız olduğunu söyledim.oda sen öyle bir karar aldıysan birşey diyemem sadece kendine iyi bak dedi.bnde snde ki.b dedim

süpersiiin harika yapmışsın kısa kısa cvplar vererek . kendini şu durumda onun yerine bir koy bak, nasıl bozulduğunu belki biraz anlayabilirsin senden hiç yüz bulamayınca zamanını almıyım daha fazla demiş garibim ya yazııık :d sen de resmen ok bay demişsin :d ayy akşam akşam keyfim yerine geldiii

ne yapayım onu hak ediyor.Biraz acıdımm ama sonraa hak ettiğini düşündümm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…