- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
- Konu Sahibi prettywitch
-
kabul et canım ama onu umursama hemen nıye ekledın benı falan deme bırak o kendısı derdını anlatsın belki senı unutamamıştır
eğer tekrardan barışma ihtimaliniz yoksa reddetmelisin bence....
bazen erkeklerin akıllarının başına gelmesi için vazgeçilmez olmadıklarını anlamaları gerekiyor . :)
bende karar veremedim oyüzden burada paylaşayım ve yorumların çoğunun fikrine göre hareket edeyim dedim.Tabii ki ben birşey yazmayı düşünmüyorum açıkçası silerken tüm bağımı kopararak sildim ileride onu geri istemeyeceğimi veya arkadaşlığına lüzum olmadığını düşünerek sildim ve tabii bir olayda yaşandı onun etkisi de vardı.O olayda şu ona msj yazdım bir gün bak biz arkadaş kaldık.Fakat senle konuştuğumuz zaman ben seni nereye koyacağıma karar veremiyorum.Senin için tamamen bitti mi? yanii sen artık arkadaşım diyebiliyor musun benim için diye msj yazmıştım ve bende buna göre seni nereye koyacağıma karar vericm demiştim.Msjıma geç cvp vermişti ama geç cevap vermesinin nedeni görmemesiydi faceten yazmıştım çnkü msjı.Sonra hemen cevap gelmeynce sadece bir soru sordum bir beklentim yok yazdım.Sonrada bir msj daha yazdım cvp vermene gerek yok dye..Oda face e girdiğinde kusura bakma işle ilgili bir yerdeydim msjını yeni gördüm yazmış.Bende problem yok yazdım.Ve oda birşey yazmadı konuyla ilgili vs. Bende kendi kendime şöyle düşündüm seniii halen unutamayan adam senden o sözü duyduğu anda direkt konuya girerdi ama o niye geç gördüğünü yazdı ve başka soru sormadı dedim.Sonuç olarak sildim onu.işte yaklaşık 1-1.5 ay sonrada o ekledi.
Birde sildikten 1 hafta sonra kuzeni yazmıştı faceten bana xx le konuşuyor musunuz? bende hayır o konuya girme dedim.oda niye ki ne oldu vs. dedi bende olan bişey yok ayrıldık biz dedim. olanlar bunlar yanii.Şuan bu adam niye ekler buna anlam veremedim.:44:
canım barışmayı düşünüyorsan ve ihtimali varsa kabul et. ama öyle bir şey yoksa kabul etme. çünkü bu durumu daha da zorlaştırabilir ikiniz içinde. öncelikle onla birlikte olmak istiyormusun buna karar ver ve hayatına ona göre yön ver derim ben. ama insan birlikte olmayacak olsa bile merak ediyor dmi canımbende de olmuştu bi kere merak :)
teşekkür ederim cnım yorumun için.Oda kaybettiğini iyice anladı sanırım.çnkü doğum gününü bile kutlamadıım.Orda dank etmiştir ona geçtiğimiz günlerdeydi doğum günü.Çünkü ona aşık olduğumu çok sevdiğimi falan düşünüyrdu kutlamayınca iyice unuttuğumu düşünmüş olabilir.kaldı ki unutmuştum zaten o eklemesydi aklıma bile gelmezdi o defteri kapatmıştım
teşekkür ederim cnım yorumun için.Oda kaybettiğini iyice anladı sanırım.çnkü doğum gününü bile kutlamadıım.Orda dank etmiştir ona geçtiğimiz günlerdeydi doğum günü.Çünkü ona aşık olduğumu çok sevdiğimi falan düşünüyrdu kutlamayınca iyice unuttuğumu düşünmüş olabilir.kaldı ki unutmuştum zaten o eklemesydi aklıma bile gelmezdi o defteri kapatmıştım
tabi şunu da söylemeden geçemiycem çok önemli çünkü, bence kabul edeceksen de ona karşı birşeyler hissetmiyorsan kabul et. çünkü hala birşeyler hissediyorsan eğer onun yaptıkları paylaştıkları seni etkileyebilirbelki yeni bi sevgili edinir resimlerini falan koyarlar aşkımlı canımlı cicimli sevgi gösterilerinde bulunurlar, senin de moralin bozulur doğal olarak durduk yere
kapattıysan bırak kapalı kalsın bence gereksiz kalabalık doldorma hayatına insanı yorar çünkü bırak yoluna gitsin karşına çıkıp kendisini hatırlatmasın....
canım ona karşı birşey hissetmiyorum artık.Yanii o konu kapandı bir beklntim yok ondan.onla sevgili olma gibi bir düşüncemde yok.Sadece merak ediyorum niye eklediğini ve yazıcak mı acaba ? yada bişey demek içn mi ekledi vs. merak ettim yanii derdi ne? ama kabul edip etmemek konusunda da kararsızım.
eğer öyleyse şunu yapabilirsin, ne kabul et ne de etme. mesaj olarak ' hayırdır ? ' yaz sadece bakim ne diyecek.. sert olmak iyidir :)
ama sen de günler sonra yaz onun yaptığı gibi. ben olsam öyle yapardım hıh. :)
eğer öyleyse şunu yapabilirsin, ne kabul et ne de etme. mesaj olarak ' hayırdır ? ' yaz sadece bakim ne diyecek.. sert olmak iyidir :)
ama sen de günler sonra yaz onun yaptığı gibi. ben olsam öyle yapardım hıh. :)
bencede kabul etme. yazmışsın ve bekle acaba sonucu ne olacak bakalım. merak ettim iyice. :)hayırdır? yazdım kızlar.Cevap verincee sizi haberdar edicem durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?