Ne yapmalıyım ? :(

Deinos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
61
2
36
İstanbul
Merhaba arkadaslar..

Benim çıktığım bi çocuk var ama çok umursamaz biri yaklaşık 9 aydır çıkıyoruz ama bunların çoğunda küsüp barışmışızdır. Beni çok sinirlendiriyo birbirimize kızıyoruz ve küsüyoruz bida arama beni diyorum aradan 1 hafta veya 1 ay geçtikten sonra tekrar beni arıyo barışmak istediğini söylüyo artık bu durumdan çok yoruldum. Ailemle tanıştığı için evimin adresini biliyo cevap vermesem evime geliyo. Barışalı 4 5 gün oldu gene kavga ettik sebebi konsere üni.den bi kızla beraber gidicek olması diyorum onla gidersen beni unut tamam diyo hiç umursamıyo. Ondan sonra en sonunda tamam birlikte gidelim ama o kız olmasın dedim kabul etmedi ona söz verdim dedi bende beni önemsemediğinden dolayı ayrılmak istedim şuan ayrıyız ama tekrar ararsa ne yapıcağımı bilmiyorum yardımcı olursanız görüşlerinizi bildirirseniz sevinicem

Son düzenleme:
ılıskı lackalasmıs gıbı .ustelık ayrılıklarınız da oyle 3-5 guren suren cınsden de degıl

1ay gıbı ayrılık yasayabılıyorsunuz

buradan da benım anladıgım ;cocuk ayrılıgı kabullenebılıyor

ama kafası estıkce de senı arıyor .bu boyle gıtmez

hattını sana ulasacak herseyını kapat ulasamazsın sana

Son düzenleme:
aynen öyle oldu canım ya. madem bitiyo bida arama diyorum gene arıyo bıktım artık madem geri dönüceksin o zaman neden ayrılıyosun
evet çünkü artık tamamen bitsin istiyorum burama geldi artık 1 ay oluyo affetmicem diyorum sürekli arıyo açmak zorunda kalıyorum barışmak istiyo ama hiç umursamıyo yani ayrılmışız ayrılmamışız kendi havasında.
evet canım kabulleniyo malesef bende öyle düşünüyorum artık ya numaramı değiştircem. diyorum numaramı değşştircem bida ulaşamıcaksım bana dediği yanıt sadece şu ''ok''

Son düzenleme:

Katılıyorum.

Ne o öyle umursamama,başkasıyla gezmelere gitme,keyfi çatınca barışmaya gelme.

Yol ver gitsin.

pardon ama, bu ılışkının b.ku çıkmış

sende bıkmışsın gıbıme geldı,

bırak gıtsın o kızla konsere, sende kendı arkadaşlarınla gıt

demek kı kız senden kıymetlı, başka dıcek bırşey var mı bunun üstüne ?

Aynen kızlar dogru söylüyosunuz bıktım artık evet çünkü hep böyle yapıyo daha öncede çok olaylar oldu mesela eski sevgilisiyle mesajlarını gördüm özledim seni buluşalım falan ama benle çıkarken bu lafları söylüyo. bana facesini verdi kendi ben baktım o kızla mesajlarını silmemiş gördüm ve hesap sordum bana dediği şeyde şu olamaz mı özleyemezmiyim sonuçta eski sevgilim ya bu nasıl yüzsüzlüktür ondan sonra yakınlarda da kavgalıydık gene gitti faceden bi kız buldu onla çıkmış sevgili olmuş demiş senden önce hiç ciddi ilişkim olmadı falan. ben gene bunları gördüm hesap sordum seni kıskandırmak için yaptım diyo eglencesine... dedim bundan sonra affetmicem resmen salak konumuna koyuyosun gene affettim malesef ama artık numaramı değiştiricem

ozlemismi????
yol ver gitsin

arkadaşlarıyla vakit gecirmek istemesi normal anlayış gostermen gerekir ama bu arkadası kız olursa tabiki işler degişir, burda tavrını koymalısın işte. vericegin kararında arkasında olmalısın sureklı ayrılıp barısmanızdan dolayı ayrılsan bıle sonunda barıscagnızı dusundugu ıcın o arkadasını secmesi normal ona bu guvenı vermemeliydin bu saatten sonra atıcagın adımlar kesin ve net olsun ben yerinde olsam ilişkimi bitirirdim sonuçta seni anlamaya çalısması ve hoslanmadıgın şeyleri yapmaması gerekirdi

aa yettı garı OHA dıcem o herıfe

aklını başına topla güzelım baksana adam yüzsüz ne demek özleyemem mı

numaranı değıştır çıkar hayatından derım ben

yoksa daha çooook üzülürsün

İkişki elden gitmiş iyice .
Bir şey sorucam siz böyle böyle nasıl o 9 ayı geçirdiniz ?
Ve sen onun bu vukaatlarını gördükten sonra nasıl devam edebildin ve hala da edebiliyorsun pes doğrusu .
Bırak şunu adam olsun o önce .

"ama çok seviyorum,ayrılmaya dayanamıyorum" diye bitecek sandım,korktum bir an :)

Madem böyle yüzsüz biriyle karşı karşıyasın sen de açık ol.
İstemiyorum,beni bir daha arama dersin olur biter.

aynen canım ya normal arkadaşlarıyla gitse tamam dicem grup halinde gitseler bile tamam dicektim ama başbaşa olduğunu öğrenince çok sinirlendim seni terkederim dedim ama umrunda olmadı artık tavrımı koyucam numaramıda değiştiricem bundan sonra tamamen bitirdim artık çok doğru söylüyosun canım çok teşekkürler cevabın için :)

aynen öyle canım ya bu kadar zaman sabır ettim sırf sevdiğimden dolayı ama bundan sonra çıkartıcam hayatımdan zaten o hayatımda olduğundan beri hep üzülüyorum ağlıyorum aşk'dan sevgili'den soğudum

canım valla o 9 ayın 5 6 ayını küs geçirmişizdir devam etmicektim ama bana sürekli hatalı olduğumu söyledi beni sevdiğini söyledi bütün suçları bana yükledi hep ben hatalıymışım o haklıymış bu ayrılışımızda bile bana yazıklar olsun sana diye mesaj attı S: bende dedm asıl sana yazıklar olsun... yani çok değişken biri olduğu için onu anlayamıyorum gerçek düşüncesini farkedemiyorum eski çıktıklarımda niyetlerini anladığım zaman yol veriyodum ama bunun niyetini anlayamadıgım için yapacagım şeylerden emin olamıyorum acaba hata mı yapıyorum diyorum ama bundan sonra sizinde söylediklerinizle noktayı koyucam bide ailemle tanıştırdım diye ayrılmak istemedim çünkü daha öncekileri tanıştırmamıştım

"ama çok seviyorum,ayrılmaya dayanamıyorum" diye bitecek sandım,korktum bir an :)

Madem böyle yüzsüz biriyle karşı karşıyasın sen de açık ol.
İstemiyorum,beni bir daha arama dersin olur biter.

hehe canım öyle biri değilim dayanırım ayrılmayada böyle ayrılmak insana koyuyo... bide ondan ayrılmak umrumda değil aslında yaptıkları beni çok üzüyo yani bana karşı başkalarını tercih etmesi sürekli gelip barışmak istemesi ama daha sonra gene aynı şeyleri yapması.. Ah canım kaç kere dedim bida beni arama mesaj atma diye ama 3 4 hafta geçiyo gene arıyo açmıyorum telefonu ısrarla devam ediyo telefonu açıyorum arama diyorum neden diyo yani böyle ilginç bi insan...bugun ben ona ayrılırım senden dediğimde de sen benden ayrılamazsın dedi ama ayrıldım artık

bence ilişkinin bu noktaya gelmesi senin suçun..sen hiç kendi değerini bilmemişşin ne zaman arasa barışmışşın o da seni cepte görmüş ve ne zaman canı istese arıyo canı takılmak isteyince de hemen kaçıyo nasılsa döndüğünde seni bıraktığı yerde bulacağını biliyo...bence bu sefer ters köşe yap kimse senden değerli değil bunu unutma

bırak gitsin cnm şunu ya... valla ben bile uyuz oldum...

dönmesi seni sevdiğinden değil, boşta kaldığı için dönüyordur...

seni yedekte görüyo aklı sıra....

salla gitsin.

canım çok doğru söylüyosun ben kendi değerimi unuttum gerçekten zaten bana hiç değer verdiği yok onun... artık tamamen bitiricem dediklerinizi uygulycam cnm ilk iş numaramı değiştiricem ben çok affedici biri olduğum için herşeyi unutup affediyorum bu huyumu hiç sevmiyorum ama içimde kin olmadıgı için kendimi tutamıyorum

bırak gitsin cnm şunu ya... valla ben bile uyuz oldum...

dönmesi seni sevdiğinden değil, boşta kaldığı için dönüyordur...

seni yedekte görüyo aklı sıra....

salla gitsin.

aklına esince dönüyo bende çok sinir oluyorum zaten facebookta sürekli kızlarla konuşuyo ve ben onun facesinden çoğu kızı silmiştim ayrıldığımızda tekrar onları ekledi
bide daha öncelerde bi kızla çok yakındı kardeşim diyodu güya ben o kızla yakınlıgını çok kıskanıyodum ve bi gün kızla kavga ettik ama o benim yanımda olmak yerine bu kızın tarafını tutmuştuu bide geçen gün bi başka ülkeden bi kızla konuşmasını okudum bu kızı siliceksin dedim silmem ben onu özledim dedi arkadaşım o benim dedi sildirmedi silersenn tekrar eklerim demişti bana

affedilmeyi hakedeni affedersin daha karşına kimler çıkar inşallah o da kendi çapında takılsın uyuz tip

E tatlım sen hatalı tarafın kim olduğunu görüpte tepkini koysaydın ortaya şimdi bu durumda olmayacaktın .
Neyse çok çok geç değil en azından .
Tamamen çıkart o gereksiz insanı hayatından .
Eminimki daha iyisi çıkacaktır karşına .
Eğer karşı taraf böyle birisiyse ailenle tanıştırman hiçte önemli değil .
Bu en son düşüneceğin şey .
Bundan sonra daha temkinli ol ve kendine asla laf ettirme canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…