ılıskı lackalasmıs gıbı .ustelık ayrılıklarınız da oyle 3-5 guren suren cınsden de degıl
1ay gıbı ayrılık yasayabılıyorsunuz
buradan da benım anladıgım ;cocuk ayrılıgı kabullenebılıyor
ama kafası estıkce de senı arıyor .bu boyle gıtmez
hattını sana ulasacak herseyını kapat ulasamazsın sana
Aynen kızlar dogru söylüyosunuzbıktım artık evet çünkü hep böyle yapıyo daha öncede çok olaylar oldu mesela eski sevgilisiyle mesajlarını gördüm özledim seni buluşalım falan ama benle çıkarken bu lafları söylüyo. bana facesini verdi kendi ben baktım o kızla mesajlarını silmemiş gördüm ve hesap sordum bana dediği şeyde şu olamaz mı özleyemezmiyim sonuçta eski sevgilim ya bu nasıl yüzsüzlüktür ondan sonra yakınlarda da kavgalıydık gene gitti faceden bi kız buldu onla çıkmış sevgili olmuş demiş senden önce hiç ciddi ilişkim olmadı falan. ben gene bunları gördüm hesap sordum seni kıskandırmak için yaptım diyo eglencesine... dedim bundan sonra affetmicem resmen salak konumuna koyuyosun gene affettim malesef ama artık numaramı değiştiricem
Aynen kızlar dogru söylüyosunuzbıktım artık evet çünkü hep böyle yapıyo daha öncede çok olaylar oldu mesela eski sevgilisiyle mesajlarını gördüm özledim seni buluşalım falan ama benle çıkarken bu lafları söylüyo. bana facesini verdi kendi ben baktım o kızla mesajlarını silmemiş gördüm ve hesap sordum bana dediği şeyde şu olamaz mı özleyemezmiyim sonuçta eski sevgilim ya bu nasıl yüzsüzlüktür ondan sonra yakınlarda da kavgalıydık gene gitti faceden bi kız buldu onla çıkmış sevgili olmuş demiş senden önce hiç ciddi ilişkim olmadı falan. ben gene bunları gördüm hesap sordum seni kıskandırmak için yaptım diyo eglencesine... dedim bundan sonra affetmicem resmen salak konumuna koyuyosun gene affettim malesef ama artık numaramı değiştiricem
arkadaşlarıyla vakit gecirmek istemesi normal anlayış gostermen gerekir ama bu arkadası kız olursa tabiki işler degişir, burda tavrını koymalısın işte. vericegin kararında arkasında olmalısın sureklı ayrılıp barısmanızdan dolayı ayrılsan bıle sonunda barıscagnızı dusundugu ıcın o arkadasını secmesi normal ona bu guvenı vermemeliydin bu saatten sonra atıcagın adımlar kesin ve net olsun ben yerinde olsam ilişkimi bitirirdim sonuçta seni anlamaya çalısması ve hoslanmadıgın şeyleri yapmaması gerekirdi
aa yettı garı OHA dıcem o herıfe
aklını başına topla güzelım baksana adam yüzsüz ne demek özleyemem mı
numaranı değıştır çıkar hayatından derım ben
yoksa daha çooook üzülürsün
İkişki elden gitmiş iyice .
Bir şey sorucam siz böyle böyle nasıl o 9 ayı geçirdiniz ?
Ve sen onun bu vukaatlarını gördükten sonra nasıl devam edebildin ve hala da edebiliyorsun pes doğrusu .
Bırak şunu adam olsun o önce .
"ama çok seviyorum,ayrılmaya dayanamıyorum" diye bitecek sandım,korktum bir an :)
Madem böyle yüzsüz biriyle karşı karşıyasın sen de açık ol.
İstemiyorum,beni bir daha arama dersin olur biter.
bence ilişkinin bu noktaya gelmesi senin suçun..sen hiç kendi değerini bilmemişşin ne zaman arasa barışmışşın o da seni cepte görmüş ve ne zaman canı istese arıyo canı takılmak isteyince de hemen kaçıyo nasılsa döndüğünde seni bıraktığı yerde bulacağını biliyo...bence bu sefer ters köşe yap kimse senden değerli değil bunu unutma
bırak gitsin cnm şunu ya... valla ben bile uyuz oldum...
dönmesi seni sevdiğinden değil, boşta kaldığı için dönüyordur...
seni yedekte görüyo aklı sıra....
salla gitsin.
canım çok doğru söylüyosun ben kendi değerimi unuttum gerçekten zaten bana hiç değer verdiği yok onun... artık tamamen bitiricem dediklerinizi uygulycam cnm ilk iş numaramı değiştiricem ben çok affedici biri olduğum için herşeyi unutup affediyorum bu huyumu hiç sevmiyorum ama içimde kin olmadıgı için kendimi tutamıyorum
canım valla o 9 ayın 5 6 ayını küs geçirmişizdir devam etmicektim ama bana sürekli hatalı olduğumu söyledi beni sevdiğini söyledi bütün suçları bana yükledi hep ben hatalıymışım o haklıymış bu ayrılışımızda bile bana yazıklar olsun sana diye mesaj attı S: bende dedm asıl sana yazıklar olsun... yani çok değişken biri olduğu için onu anlayamıyorum gerçek düşüncesini farkedemiyorum eski çıktıklarımda niyetlerini anladığım zaman yol veriyodum ama bunun niyetini anlayamadıgım için yapacagım şeylerden emin olamıyorum acaba hata mı yapıyorum diyorum ama bundan sonra sizinde söylediklerinizle noktayı koyucam bide ailemle tanıştırdım diye ayrılmak istemedim çünkü daha öncekileri tanıştırmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?