sana asla ulaşamasın. tüm yollarını kapa.
evet cnm yani bende artık onu sürekli affede affede kendi kişiliğimden şüphe duymaya başladım. Aynen canım zaten ona benden baika kimsede tahammül edemez çünkü tahammül edilecek bi çocuk değil yolda bi kız görür saçı çok güzel olmuş dimi der beni rezil eder mesela bugun aynısını yaptı kızda tip tip bakmaya başladı :S yani beni kötü durumu düşürüyo hep. Tam bi uyuz tip cnm ya psikolojimi bozdu gerçekten bide geçen ayrıldıgıımzda gözyası dökmüstü ama bne inanmıyorum gözyaslarına artıık. Neyse bu arada şey Survivoru izliyomusun bilmiyorum cnm ama orda ki Anıl gibi bi sevgilim olmasını çok isterdimaffedilmeyi hakedeni affedersin daha karşına kimler çıkar inşallah o da kendi çapında takılsın uyuz tip
E tatlım sen hatalı tarafın kim olduğunu görüpte tepkini koysaydın ortaya şimdi bu durumda olmayacaktın .
Neyse çok çok geç değil en azından .
Tamamen çıkart o gereksiz insanı hayatından .
Eminimki daha iyisi çıkacaktır karşına .
Eğer karşı taraf böyle birisiyse ailenle tanıştırman hiçte önemli değil .
Bu en son düşüneceğin şey .
Bundan sonra daha temkinli ol ve kendine asla laf ettirme canım
yuh ! senle konsere gitmek istemiyo ama baska bi kizla gidiyo sende hala ne yapmaliyim diyosun !
ustelik istedigi zaman ayriliyo istedigi zaman barisiyo ohh ne guzelmis gel keyfim gel !
sana tavsiyem tavrini koy, degerini bilmeyen biriylede zaman kaybetmen gereksiz bence...
Aynen cnm ben hep o hatalı olduğunu bile bile affettim. tamamen çıkartıyorum artık onu hayatımdan sizin sözlerinizde bana çok destek oldu gerçekten en azından tek değilim bu sözleri duymak çok güzel
Evet değil canım ama ne biliyim şimdi tanıştırdıgım için başka biriyle çıkmak garip geliyo :S
çok teşekkür ederim cnm :)))
Biliyorum canım nedense hep affeden taraf biz oluyoruz ..
İşte duymak istediğim sözler bunlar idi inan bana en doğrusunu yapıyorsun :)
Hiç istemiyorum güzel kızçelerimizin şöyle nalet erkekler yüzünden üzülmesini
Rica ederim canııım umarım senin için her şey iyi olur , hoşçakal :)
Merhaba arkadaslar..
Benim çıktığım bi çocuk var ama çok umursamaz biri yaklaşık 9 aydır çıkıyoruz ama bunların çoğunda küsüp barışmışızdır.
dedim bundan sonra affetmicem resmen salak konumuna koyuyosun gene affettim malesefama artık numaramı değiştiricem
başka ülkeden bi kızla konuşmasını okudum bu kızı siliceksin dedim silmem ben onu özledim dedi arkadaşım o benim dedi sildirmedi silersenn tekrar eklerim demişti bana[/I][/I]
Kızlar çok kötüyüm valla ya şuan kendimi çok salak hissediyorum benden ayrıldı bugun ama gitmiş bi kızla konuşmalarını gördüm saat 12 den sonra bara gidiceklermiş sabahlıcaklarmış birbirlerine özledim falan diyolardı :'(
Herşey açık, size hiç değer vermiyor. Aynı şeyleri tekrar tekrar yaşadığınız ve kabul ettiğiniz için hiç bir çekincesi kalmamış gözünüze soka soka başkaları ile flört ediyor. Bu insandan size yar olmaz.Kızlar çok kötüyüm valla ya şuan kendimi çok salak hissediyorum benden ayrıldı bugun ama gitmiş bi kızla konuşmalarını gördüm saat 12 den sonra bara gidiceklermiş sabahlıcaklarmış birbirlerine özledim falan diyolardı :'(
Bu ne kadar saçma bir ilişki neden katlanıyorsun ki bu insana, telefonunu değiştirmeye gerek yok. Arasın ama sen kararından vazgeçme, isterse eve gelsin ama cevabın hep aynı olsun. Bence bu ilişkiden kurtulmanın zamanı çoktan gelmiş
aynen son damla oldu bu kaçıncı son damla ama ben salak gibi hep affettım ama bunu artık sineye çekersem kendime hakaret etmiş olurumgeri dönme artık bencee ... son damla olmuş bu olanlar bırak sana ulaşamasınn
Zaman israfı...
Sizi ne duruma düşürdüğünü bildiğiniz halde devam ederseniz çocuğu suçlayamayız ki... Sizi kandırmıyor, yalan söylemiyor, saklamıyor, siz bile bile devam ediyorsunuz. Başkalarıyla iletişimini öğrenmenizden rahatsız olmuyor hatta karışmamanızı istiyor, siz onun için Facebookta konuştuğu kızlardan farklı değilsiniz.
Başka ülkeden bir kızı da özlediğini söylüyor, sizi de... Siz onun için herhangi bir ülkedeki herhangi bir kızdan farksızsınız...
Son mesajınız aşağıda... Neye şaşırıyorsunuz da kendinizi kötü hissediyorsunuz anlamadım. Çocuk başından beri başka kızlarla başka icraatlerdeymiş, sineye çekmişsiniz, bu seferkinin farkı ne? Millet 40 yıllık kocasından boşanıyor, şimdiki kızlar 9 aylık, onun da yarıdan fazlası kavga gürültü geçen ilişkileri bitiremiyorlar. Ondan sonra da "Erkekler çok değişti!" Kızlar çok mu normal?
Herşey açık, size hiç değer vermiyor. Aynı şeyleri tekrar tekrar yaşadığınız ve kabul ettiğiniz için hiç bir çekincesi kalmamış gözünüze soka soka başkaları ile flört ediyor. Bu insandan size yar olmaz.
Sorun onların nasıl olduklarında değil, sorun sizin gibi herşeyi sineye çekenlerin bu işkenceyi kendilerine niye devamlı çektirdiklerinde.
Bir sürü nedeni var.. En başta bağımlılık belki de. Kabullenmek çok zor ama kalbinizden söküp atmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?