Bu forumda şu sıralar çok sık okumaya başladım.Sevgililer son derece anlayışlı,düzgün,sorunsuz,canım cicimli ama bu süper adamlar nasıl bir anda kurt adama dönüşebiliyorlar anlayamıyorum.
Kendime bakıyorum,arkadaslarıma bakıyorum,sözlüme bakıyorum hep huyları aynı gidiyor ilk tanıdığımdan beri.Yani kısaca ben insanların bir anda değişeceğine hemde ufak ufakta değil 360 derece değişeceğine inanmıyorum.Siz daha önce görmemişsiniz sinirli olduğunu ya da görmek istememişsiniz takii size vurana kadar.Zaten sinirlenmesi değil sizce mevzu tokat olayı olmasıydı gene görmezlikten gelecektiniz.Size vurduğu için bir afalladınız. Ama verdiğiniz 1. tavizin ardından geldi 2.taviz 3.taviz.Ve siz hala beni sevdiğine eminim diyorsanız onun yerine bence önce siz tedavi olmaya başlayın.
Sevgilinizde pek bir değişiklik yok adam sabah akşam aynı vurup ağlıyor.Değişen sizsiniz bunu kabullenen sizsiniz.Bence siz önce ruhunuzu tedavi ettirin sonrasında zaten arkanıza bakmadan o adamdan uzaklaşacaksınız.
Zaten sevgilinize 3 kere şans vermişsiniz(bana kalırsa şans 1 kere verilir)şimdi artık kendinize 1 şans verin ve o adamdan kurtulun.