- Konu Sahibi maviucurtma
Ben siddete boyun egecek biri degilim diyorsun ama gayet de guzel boyun egiyorsun. Sen saniyor musun ki esinden dayak yiyen kadinlar tekrar dayak yeme beklentisiyle affediyor esini? Herkes, "bir daha olmayacak", "aslinda esim cok iyi niyetli", "sinirini kontrol edemiyor", "bana soz verdi" gibi beklenti ve bahanelerle affediyor esini.
Hadi diyelim ki sevgilin sinirini kontrol edemedi. Bu 1. ve 2. tokati aciklar. Peki ya ucuncu? Sana, "bekle geliyorum, yiyecegin dayagi dusun" diyor. O kadar zaman geciyor (yani ani tepki degil bu). Senin yanina geldiginde siniri hala yatismamis oluyor. Bunun adi sinirini kontrol edememek degil, bilerek isteyerek siddet uygulamaktir.
Sen bu akilla devam et, daha cok dayak yersin. Sevgililikte bir tokatla baslar, evlendikten sonra kafani gozunu kirar. Sonra da o halde derse girersin artik.
Bir de diyorsun ki 2. tokat da ben de hataliydim. Allahim inanamiyorum yaa.
Aklin varsa ayrilirsin o adamdan. Yoksa gecmis olsun simdiden.
Hadi diyelim ki sevgilin sinirini kontrol edemedi. Bu 1. ve 2. tokati aciklar. Peki ya ucuncu? Sana, "bekle geliyorum, yiyecegin dayagi dusun" diyor. O kadar zaman geciyor (yani ani tepki degil bu). Senin yanina geldiginde siniri hala yatismamis oluyor. Bunun adi sinirini kontrol edememek degil, bilerek isteyerek siddet uygulamaktir.
Sen bu akilla devam et, daha cok dayak yersin. Sevgililikte bir tokatla baslar, evlendikten sonra kafani gozunu kirar. Sonra da o halde derse girersin artik.
Bir de diyorsun ki 2. tokat da ben de hataliydim. Allahim inanamiyorum yaa.
Aklin varsa ayrilirsin o adamdan. Yoksa gecmis olsun simdiden.