Ne yapmalıyım?

Ben siddete boyun egecek biri degilim diyorsun ama gayet de guzel boyun egiyorsun. Sen saniyor musun ki esinden dayak yiyen kadinlar tekrar dayak yeme beklentisiyle affediyor esini? Herkes, "bir daha olmayacak", "aslinda esim cok iyi niyetli", "sinirini kontrol edemiyor", "bana soz verdi" gibi beklenti ve bahanelerle affediyor esini.

Hadi diyelim ki sevgilin sinirini kontrol edemedi. Bu 1. ve 2. tokati aciklar. Peki ya ucuncu? Sana, "bekle geliyorum, yiyecegin dayagi dusun" diyor. O kadar zaman geciyor (yani ani tepki degil bu). Senin yanina geldiginde siniri hala yatismamis oluyor. Bunun adi sinirini kontrol edememek degil, bilerek isteyerek siddet uygulamaktir.

Sen bu akilla devam et, daha cok dayak yersin. Sevgililikte bir tokatla baslar, evlendikten sonra kafani gozunu kirar. Sonra da o halde derse girersin artik.

Bir de diyorsun ki 2. tokat da ben de hataliydim. Allahim inanamiyorum yaa.

Aklin varsa ayrilirsin o adamdan. Yoksa gecmis olsun simdiden.

İnsanlar tek bir kötü sözü hazmedemeyip, onur meselesi yapıp ayrılabiliyorken, sizin bu tokatları şeker yemiş gibi anlatmanız ne büyük bir kaosun içinde olduğunuzun çok net bir kanıtı...

Ne yapmalıyım diye sormuşsunuz ama, sormuş olmak için sormuşsunuz...Verilecek her akla kapalısınız...
Profesyonel yardım alın....
Belki o zaman sağlıklı düşünüp, bu şahsı hayatınızdan çıkarabilirsiniz...

Allah yardımcınız olsun..

Konu sahibi arkadas hangi semtteki okulda calistigini soylerse cok iyi olur. Colugumuzu cocugumuzu gondermeyelim.

Bir kere olsa tamam yapıcı olmaya çalışın diyeceğim o bile hatayken tamam sinirdir olur denilir affıda zor olur ama olur.
Ya 1 değil 2 değil 3 değil.
Bu kadarına kimse yapıcı olmaz.
Evlenince keser bu bey sizi.
Kaldı ki anlık sinir değil.
Telefonda konuşup sizi dövmeye gelecek kadar çığırından çıkmış.
Kusura bakmayın ama saçmalık düşünce şekliniz.
Benim babam annneme vurmamıştır bikez bile.
Sizde normal dışı bir izlenim var .

vallahi anlam veremedim ben bu işe😟😟😟şimdi sen biz den tam olarak ne istiyorsun?seni aaa çok iyi yapmışsın ayrılmak olmaz tabiki bu devir de aşkı bulmak zor bekle ve gör mü??yoksa yapma Allah aşkına şimdi böyle ise yarın evlenince hâliniz ne olur bilemiyoruz,elini bir kere tokada alıştırdıysa mümkün değil gerisini getirmemesi mi???
evli bir kadın tavsiyesi sana bir erkek şiddete başvuruyor ve bunu yenemiyorsa emin ol ömür boyu üstesinden gelemiycektir.biz kadınlar hep yapıcı olmaya çalışırız aman eşimiz sinirlenmesin,ört bas ederiz birşeyleri ama dayak ya da tokat bunlar çok çirkin davranışlar.özellikle böyle bir zaman da her gün neredeyse bir kadın şiddetten ölüyorken..eminim onlar da bir tokatla başlamıştır,gerisi de bu haddeye ulaşmıştır ....neyse ben daha fazla birşey söylemek istemiyorum....istersen sen bir düşün bunları...!!!

sizinde tarzınız ortada istesenizde sizin gücünüz yetmez kimin maddi durumun nerden tahmin edebiirsinizz u sanal ortamdaa..dayak konusuna gelince belli sizin hoşunuza gitmiiş bellii kocamda severde döverde durummuu var sizdee..sizde bu zihniyett varkenn ama bende onu çok tahrik ettimm işi zaten yogunn onu size vurmasını haklı görmek adına elinizden gelen herşeyi yapıyorsunuzz..sizin gibi kadınlar varkenn bu toplumda kadın daha çokk dayak yerrrr..

Kendinizi ne sanıyorsunuz ?
Özel okulda olsanız nolcak dayağı kabullenmiş cehalet içindesiniz :)

CEhalet sizler gibi ya boşanmak ya da dayaga razı olmaktır.Ben burdan aldıgım sadece yapıcı yorumlarla sevgilime doktora gitmesini teklif ettim.O da beni kırmadı sinirime hakim olamıyorum tamam gideceğim doktora dedi.Benim sorunum da çözüldü dağılabilirsiniz

Terbiyesizlik yapmayın.zaten istesenizde benim okuluma cocugunuzu göndermeye gücünüz yetmez özel okuldayım

laf bana değildi ama yine de yazmak istedim. çok terbiyesizsiniz.
nereden biliyosunuz buradaki insanların istesede çocuğunu özel okula gönderemeyeceğini. özel okul dediğin kaç para Allah aşkına?

herneyse konu bu değil. dayak yiyip yiyip çok güçlüymüşsünüz gibi davranmayın komik oluyor.
Madem çok savunacaktınız sevgilinizi ne diye konu açıp fikir beklersiniz ki?

Terbiyesizlik yapmayın.zaten istesenizde benim okuluma cocugunuzu göndermeye gücünüz yetmez özel okuldayım

Bu cevaptan sonra şöyle düşünmeye başladım.Hak etti dövdüm diyen erkek bozuntuları varya haklı olabilirler yaa.Bu saatten sonra bakış açım değişti.Saol konu sahibi bundan önce feministim sayende dayağa karşı değilim.Bende şu deli saçmalık olan feministlikten kurtuldum.

Birde cevaba terbiyesizlik yapmayın diye başlayıp cevap yazan arkadaşı küçümseyici cevap verdiğin için KİB butonuna basacaktım.Çünkü küçümsemek kimsenin haddine değil.Ama bulamadım bulabilen benim için basabilir mi?

Teşekkürler

CEhalet sizler gibi ya boşanmak ya da dayaga razı olmaktır.Ben burdan aldıgım sadece yapıcı yorumlarla sevgilime doktora gitmesini teklif ettim.O da beni kırmadı sinirime hakim olamıyorum tamam gideceğim doktora dedi.Benim sorunum da çözüldü dağılabilirsiniz

3kez razı olmuşsunuz ya :)
Bence sizde gidin o romantik harika sizi çok seven sevgilinizle .
En azından 3 kere atılan tokatın anormal olduğunu sizde anlarsınız :)
Bence siz burayı terkedin sorununuz çözüldüyse :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Belli ki yediğiniz tokatların etkisiyle sevgilinize dişiniz geçmediğinden boşanmış kadınlara iki cümlenizden birinde laf atıyorsunuz. Siz bu kafayla daha çok tokat yersiniz.

eziksinnn ezikkkkkkkk....

Yuh artık adam 3 kere tokat atmış sen bize ayrılmayın demeyin diyorsun ne diyelim canım o zaman çekecek çilen var yani dayağı yiyip oturacaksın.

Bu topikte dayak yedim diyenlerin % 80 i öğretmenim diyor çekiyorlarmı anlamadımki, birde kadınlarda hep şu var 'bana tokat attı vurdu ama bende hata ben çok tahrik ettim onu' bu nasıl karşı tarafı savunma biçimi ??? o zaman oda seni tahrik ettiği zaman bir herif gelsin kafasına odunla vursun. Acaba partneriniz aynı şeyi söylermi : ama ben kız arkadaşımı çok tahrik ettim beni dövdürttü hakettim diye??

kolayca kendinden güçsüz birisine kaba kuvvet kullanabilen bir insanın kalbinin sevgi,aşk gibi kutsal duygulara yuva olabileceğine inanmıyorum.

Herhangi bir mecburiyeti olmadığı halde, dayak yiyen, üstüne kendini hatalı gören kadınlara ne üzülürüm ne acırım normalde, halinden memnunsa memnundur. Ama çok üzüldüm size gerçekten, aşağılık kompleksini bastırmak için hiç tanımadığın insanlardan daha elit, daha üst düzey ortamlarda bulunduğuna inanmak çok zavallıca. Neyse bir dahakine sevgilinizi fazla kızdırmamaya bakın ki, elinden başka kazalar çıkmasın, siz de sonra moral bozukluğuyla saçmalamayın.

sadece ilk mesajınız okudum, devamina gerek yok. ilk tokati atmakla kabahatli olan o. iliskiyi devam ettirip digerlerini yemekle siz. aslinda cok iyi niyetliymis de seviyormus da falan da filan. gecin bunlari. fiziksel siddetin aciklamasi, mazereti o-la-maz.

zaman gecirmeden iliskinizi noktalayin. hayatinizda ona dair ne varsa, resim, esya, mesaj, telefon numarasi hepsini atin cope ve bir daha da arkaniza bakmayin.

Kızlar hepimiz cahiliz sadece konu sahibi kültürlü bilgili insan, çünkü hiçbirimiz onun gibi 3 kere dayak yiyip eşimizin dizinin dibinde oturmuyoruz. :ssz:
Haaa bir de özel okulda öğretmen olmak da hiçbirimizin harcı değil ya çok çok üstün bir insan maşallah :32:

Back
X