süper demişsin eşine, tebrik ederim. bence de bunun yolu bu. zaten eşin bişi demeseydi asla durmazlardı.
ya biraz borcumuz war 6 milyar kadar onu ödemekte zorlanıyo çocuk oluncada ihtiyaçları oluyo yetişemiom die üzülüp duruyo onuda anlıyorum ama hiç destek olmuyo bana benmde destege ihtiyacım war gece çocuk ağlayınca hemen gidiyo öteki odaya hiç kalkıp nie ağlıo demiyo kaynanamda uyucak tabi işe gidio deyip duruyo daha fazla canım sıkılıyo gecen gece ewe gelmedi diye baya üzüldüm kaynnam gelmesin napcan sen kocanı diyo nefes alsın biraz rahat bırak onunda canı war dedi bende patladım benmde canım war ben de insan ewladıyım dedim.ama haklı deilmiyim baba olmak sadece bezini ıslak mendili alıp ewe getirmek deildir yardımcı olmalı arada ilgilenmeli kızımla karşıdan herkez sewer bebğiaz önce aradım geç gelcem dedi bende bu bebğin şu an sadece annesine babasına ihtiyacı war ananeye babanneye deil dedim çok kötü canımı sıkmaya başladı
oo. siz bu evde küçük çocuk gibi olmuşsunuz.öle bir kaynanayla kayınpeder sahibim ki hamile kalmadan bazen film falan izlerdik geç yatardık ertesi gün bana bağırırlardı akşam niye geç yattınız uykusunu alamıo oğlum diolardı çok fenalar bi başbşa kalamıoz çok karışıolar
bikerekayınpederime söledim odaya girme diye burası bnm ewim kim karışır dedi eşimede bunu söledim çok sinirlendi babasıyla kawga etti evimiz warda taşınmaya gücümüz yok ki taşınsakta kaynnam o ewin 1 odasında biz kalcaz dio yine bırakmıcaklar eşimde çok kızıyo sabret yaza kadar gitcez diyo ama bu sefer onun zorlandıgını görünce ben acele etme biraz daha dayanalım diyorum.eşim kaynanama kızdı odaya girdi die ama hemen kıvırdı çocuk ağlıyo sandım ondan dedi bende aglasa ben yanındayım merak etme dedim hep ters konuşuyo bende eşime sölüyorum eşim soruncada kıvırıyo hemn ağlamaya başlıyo çok tuhaf biri ya dayanılcak gibi değiller
bi bunu yaptı ya zaten . o da ayrı bi konu
bu erkeklerin kafası mı basmıyor nedir anlamadım ki :)
akşam konuştum yanımızda yattı ama sabah kaynanam yazık uykusuz çalışcak oğlum nie yanında yattı ki dedi gene sinirim bozuldu biz dört dörtlük olunca çekemio illa karıştırıyo ortalığı
mesela bn ewdeyken birlikte çay içelim derdik eşimle eşimi dışarı gönderirdi çık sen azcık kafa dinle die bi gün ben anneme gttim akşamda yemeğe kaldım ewe bi geldim kaynanam kek yapmış börek falan yapmış eşimle birlikte çay içiolar kadn benle ewli olmasına karşı ama oğluna katlancak başka birini daha bulamaz bu dünyada
şöle sölim eşim çok anneci ve annesinin bana yaptıklarını başka bi gelin ve eş asla katlanmaz bana yemek yaptırmıyo kadın yaptırsada o akşam o yemekten yemiyo ya tokum dio kaynanam yada cnm başka işi istedi onu yicem diyo .eşim benden yemek istiyo anne bu akşam yemeği ben yapcam hüseyin bi yemek istedi diom kaşla göz arasında eşimin istediği yemeği yapıo o bana fırsat wermio yani .ki bunlara katlancak ne gelin bulurlar ne de eş
Nasıl yani :26:
arkadaşım bn öncelikle annene ve babana kızdım..keşke seni o eve gelin vermeselerdi evinizi kurana kadar bekletselerdi mesela..ah ahh şimdi sen hayır dıyemeyenlerdensen vede yüzün yumuşaksa kapıyı dahi kitleyemezsin.:44::44:ama azcık yırtık olsen şuanda lohusasın seni yanlız bırakmalarını iste odanda yanlız kalabilmelisin şuanda itirahat etmen lazım utanma ya gazın olabilir töbe yarabbim dikişin olabilir ne demek odaya dalmak gecede eşinle yatın bebek ağlarsa girme bundan sonra anne kendim halledebilrim de.mahremiyet die bişe vardır.şimdi bazı yerlerde hapisteki mahkumlara 3 ayda bir eşiyle görüşebilme izni verilicek.özel odalar yapıldı.24 saat kadın kocasıyla olabilicek..ve kapıda bekleyen gariyanlarada özel mahremiyet dersleri verilmiş.kapıyı açmaması gerektiğini falan..baksana öyle derslere sizinkileride yollamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?