• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım???

mevzu sadece balayı yerini değiştirmekse ayrılmak için saçma, ama adamda bir bozukluk var diye düşünüyorsan gördüğün başka hoşuna gitmeyen hareketleri varsa elbette ayrıl. nişanlılıkta alınan sinyaller önemsenmediğinde kötü bir boşanmayla noktalanıyor.

ayrılacağını sanmıyorum ama, umarım bizi dinlersin.:ssz:

olayın sıcaklığı ile konu açtığım için saygısızca konuşmuş olabilirim o yüzden beni yanlış anlamayın lütfen. nişanlımla balayı olayını son kez konuştuk Ankara da ki otelde 2 gün gecireceğiz balayı olarak düşünme ben seni Paris e götüreceğim balayına dedi. biraz lafmış gibi geldi bana ama inanmak istiyorum.

olayın sıcaklığı ile konu açtığım için saygısızca konuşmuş olabilirim o yüzden beni yanlış anlamayın lütfen. nişanlımla balayı olayını son kez konuştuk Ankara da ki otelde 2 gün gecireceğiz balayı olarak düşünme ben seni Paris e götüreceğim balayına dedi. biraz lafmış gibi geldi bana ama inanmak istiyorum.

Paris'te balayıda bir başka olur..İnşallah götürür. Ama en azından makul davranmış ister gel ister gelme filan dememiş bunu sayma demiş..bu da birşey..

bunlar boş laflar:ssz: sevdiğim adamla köyde bile balayı yaparım ne var ki..
ben de balayımı didim de bi apart otel de yaptım, ne balayı süiti, ne kral dairesi, ne şampanyalar, ne gül dökülen yataklar yoktu ama ben mutluydum 'o' yanımda olduğu için:16::16:
böyle ufak hesaplar yapark evlilik olmaz zaten, bence ayrıl boş yere kendini de nişanlını da üzme

kayılıyorum sana bende balayımı erdek ocaklarda bi pansiyonda yaptım otel bile deildi ama hayatımın en güzel 5 gününü geçirdim çok saçma bence böle bişeye kızman bene hiç evlenme sen çünkü sewseydn heryerde mutlu olurdun onunla

bazı arkadaşlar anlamakta zorluk çekiyor galiba... ben otelin ucuzluğuna takmadım beraber secseydik oteli hiç umrumda olmazdı. ve durumları varken neden en iyi yerde geçirmiyeyim ki ben balayımı. bana sorsalar zaten orta yolu bulurdum

çok lanet bir nişanlılık dönemi yaşıyorum. evlenmek benim harcım değilmiş,herkes bu şekilde evleniyorsa... lanet adam bana sormadan balayı otelimizi değiştirmiş neymiş çok pahalıymış. ama senin anan 3binlik damatlık bakıyor oğlmun canı sağolsun diye. benimki can değilmi? hayatımda 1 kez gitmeyecekmiyim balayına... çok kararsızım çok mutsuzum.. nikahım bile kıyıldı ama hiç umrumda değil. ben bu şekilde yapamam. bir kişi çıkıp ayrıl dese düşünmeden ayrılacağımmmmm.

Çok özür dilerim ama evleneceğiniz adamın yaptığı ilk hatada "senin anan..." diye başlayan bir cümle kuruyorsanız siz zaten bu evliliği beceremezsiniz. Oğludur, istediğini alır. Bu sizi ilgilendirmez ki? Size düşen nişanlınızla oturup bunu enine boyuna konuşmak ve neden böyle bir şey yaptığını mantıklı şekilde sorgulamak.. Ama annesini bu aşamada karıştırmak yapılacak en ciddi hatadır..

oğluna istediğini alır. buna birşey demiyorum. ama benim ailem alacak damatlığı. ne biliyorsunuz ilk olay olduğunu orada öyle birşey yazmışmıyım...

Mesele balayına gidip gitmemek değil ki, ben de evlenirsem eğer balayına gitmeyeceklerdenim. Ama karar verilmiş şeyi sormadan değiştirmek daha evlenmeden sizi hiçe saydığını gösterir. Hiç mi hiç hoş değil ama bir yandan da düşünüyorum düğün öncesi o kadar çok problem oluyor ki yani problemsiz bir düğün süreci görmedim henüz.

Allah razı olsun. benim de demek istediğim tam olarak bu. bana sormadan karar değiştirilmesi. kii ben balayına gitmek bile istemedim.

oğluna istediğini alır. buna birşey demiyorum. ama benim ailem alacak damatlığı. ne biliyorsunuz ilk olay olduğunu orada öyle birşey yazmışmıyım...

canım bu ilk olayı değilse, sana ters gelen hareketleri varsa iyi düşün ona göre karar ver. nişanlılık birbirini tanıma evresidir.şimdiden seni bu kadar üzüyorsa, sana sormadan karar veriyorsa emin ol evlendikten sonra daha fazlasını yapacak. ayrıl diyemem böyle bir hakka sahip değilim sadece sen yaşıyosun, görüyosun olanları, ölç tart düşün en sağlıklı kararı sen vereceksin. kimsenin sözüne itibar ederek karar verme bu hayat senin, doğruda olsa yanlışta olsa kararını iyice düşün ver.

Butun yorumlari okumadim ama balayindan cok su dikkatimi cekti
Evlenip yurt disina gidiyorsun sanirim
Yurt disinda yasayan Turkler bizim gibi degiller
Fazla yorum yazmak istemiyorum
Sansin bol olsun

çoook teşekkür ederim. ama Allah a şükür biz hallettik bu olayı. inşallah bir daha böyle birşey yapmaz. yapmayacağına söz verdi. mantıklı bir açıklama yaptığı için bende uzatmadım. o belçika da olduğu için iletişimsizlikten bazen böyle olabiliyor. kaynanam çok karışıyor. nişanlım burada olmadığı için ama.

:))))))
ben yorum yazarken "ayrıl" diyen olmuş bile... bozuldum yeminle :)))

Arkadasım buradaki kadınlar boğazına kadar DOLU:)) Gık diyene BOŞAN YAW yazıyoruz.Biliyoruz ki kimse BOŞANMAZ:)))

Evliye koca boşamak sevap:)) bekara evlenmek azap:))

Al karşına konuş...Balayı dedigin en fazla gün belki de otel gerçekten pahallıdır.

3 bin tl lik damatlığı merak ettim acaba nasıldır?İçinde Bred Pittt i de sarıp veriyorlar acep...

Otelin degiştirilmesi degil,yapılan büyük sıkıntı.Çek restini ,gelemem ben böyle emrivakilere dee..Evlenmeden diyecem resmen evlisiniz,dünya evine girmeden rest çektin çektin yoksa geçmiş olsun,

Son dönemeç al karşına hak ,hukuk,eşitlik,paylaşım kelimeleriyle donatılmış bir tirat oku.Yerse tadından yenmez:)yanına yatarsın...

Yemez se ısıtıp ısıtıp sen yersin artık:))

Anladık sen de boşanmıyacaksın:)))

MUTLULUKLAR...

bu kadarcık sey problem oluyorsa ısınız zor ben de nısanlıyım ne problemler yasıyorum sevıyorum dıye susuyorum ayrılmayı aklımdan bıle gecırmedım hıc balayına cıkamayanlar bıle var ayrıca benım nısnlım da kuaforu cok pahalı buldu ben de degıstırdım aşk fedakarlıktır ustelık nıkahınız da kıyılmıs sevmıyorsanız bu ne acele

Back
X