ne yapmalıyım?????????????

littleprincess

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
81
0
6
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Sizden bir konuda yardım istiyorum. Sevgilim normalde gayet iyi biri. Ama bazen ne oluyo bilmiyorum saçma yere gelip bana çatıyor. normal zamanda asla söylemeyeceği kırıcı şeyler söylüyor. Sonrasında ertesi gün gelip özür diliyor pişman olup. Bende sevdiğimden kabul ediyorum kıyamıyorum. Ama o bana hiç acımıyor. Size sormak istediğimse şu. Özür diliyor olay kapanıyor ve bu bu şekilde devam ediyor. Nasıl davranırsam bir önüne geçerim bu durumun? Beni kaybetme korkusu yok hiç

peki hiç bu konu hakkında konuştun mu yani bu yazdıklarını onada söyledin mi? bana bi sinir hastalığıymış gibi geldi

benim de hayatımda böyle biri oldu. başlarda rüya erkekti, arkadaşlarım , ailem bayılırdı ona. ciddi de gidiyordu. sonra sizinki gibi olmaya başladı. bir affettim iki affettim. sonra ben de patladım. en son bana insanın düşmanına bile söylemeyeceği sözler söyledi ve orada bitti. farklı şehirlerdeydik sırf özür dilemek için ege den karadenize geldi. ama çok hırpalamıştı beni.
diyeceğim o ki, sizi kaybetmeden değerinizi anlamaz diye düşünüyorum. ama umarım bizimki gibi olmaz.

Son düzenleme:
Onu neden uyarmayı denemiyorsun? Kırıldığını ve bu şekilde bir ilişki sürdürmek istemediğini söyle ciddi bir şekilde. Durup dururken neden sana kızıyor ki. Sorunları olabilir ama bunu birlikte halledebilirsiniz. Yada sana anlatır sorunlarını. Bu şekilde sinirli olduğunda ne olduğunu da biliyor olursun.

bende durduk yere çatıyorum sinirleniyorum.en basiti ben türkcelle geçtim sende geç demiştim aylardır geçmemişti gçeende yaptırmış hayatım konuşma aldım sadece mesaj alamadım tarife bitmiş dedi bağırdım çağırdım mutlu olmam için yaptı aslında sonradan bende kendime kızdım benimde durduk yere çatmalarım sonradan özür dilemelerim oluyo.işsizlik bunalım bi çok nedeni var belkide.erkek arkadaşının normal yaşamı nasıl belkide içine attığı bi kaç şey vardır sana patlıyodur.

Belki sana söyleyemediği bazı sıkıntıları vardır istemeden yapıyordur ya da bazı insanlarda bu vardır normal konuşurken bile sesini yükseltir saçma sapan şeylere kızar.. benim çok yakın arkadaşıma mesela bir şeyi 2 kere söyletemezsin.. 1 kere söyler sen anlamayıpta 2. kez sorarsan yerin dibine sokar seni sorduğuna pişman olursun.. sanırım sinir hastası bilmiyorum da bi psikoloğa ya da doktora görünebilir.

Başka konulara sinirlenip hıncını sizden çıkarıyor anladığım kadarıyla. Ana meseleyi , onu neyin sinirlendirdiğini konusup çözmeniz hem sizi hemde onu rahatlıcaktır bence. Benim eski erkek arkadaşımda aynı şey yapardı. Biraz da söylediği sözlere bağlı eğer artık cidden haddini aştığını düşünüyorsanız bunun devamı gelir unutmayın. Sinirlenmenin de bir adabı vardır eğer ki söylediği sözler çok ağır ise bu ilerde nelere dönüşür siz düşünün. İnşallah probleminizi çözersiniz Allah yardımcınız olsunuz :26:

Öfkesini kontrol edemeyen insan, erkek olsun kadın olsun tehlikelidir.
Özür dilese bile gene yapacak, önüne geçemezsin.

Evet konunştum sıkıntı şu ki her seferinde özür diliyor biliyorum hata ettim falan filan. ben de her seferinde daha farklı olacak sanıyorum ister istemez ama tekrarlanıyor malesef... tam olarak ne yapmalıyım bilemiyorum ilişkiye çok zarar veren bir durum

yani var birçok sıkıntısı aslında... ama gelip anlatır ben dinlerim. destek oluyorum üstüne bi de bana patlıyor sürekli. konuşmaktan da çok anlamıyor bu konuda. ciddi ciddi bi süre konuşmasam mı acaba diye düşünüyorum

Evet benim korkum da bu. çok kırıcı şeyler oluyor. ilişkimiz de ciddi. ileride nereye gider emin olamıyorum ama seviyorum da düzeltmek istiyorum haliyle...

Bende aynı durumdayım her seferinde aynı şey tekrarlanıyo. ağıza alınmayacak şeyler söylüyo hep onun yüzünden ağlıyorum sonradan siniri geçince hiç bir şey olmamış gibi düzgün konuşmaya başlıyo ama sonuçta insan kırılıyo bende sevdiğimden sonunda affediyorum nasıl olcak bu böyle bilmem

Deneyimlerime ve çevremden gördüklerime göre konuşucak olursam bunun devamı gelir. Ciddi şekilde kırıldığını ve bu şekilde davranmaya devam ederse seni kaybedebileceğini görmesi lazım. Çünkü uzun ilişkilerde hep artık nolursa olsun ayrılmayız mantığı olur bu hem güzeldir hemde kötü. Onu asla bırakamayağını düşünüp bundan cesaret alırsa bence devamı arta arta fazlasıyla gelir. Bu konuda genelleme yapmak ne kadar doğru aslında bilmiyorum çünkü insanlar farklı farklı bi yanım bidaha yapmaz herkesi kendi sevgilin gibi görme diyo ama bilemedim şimdi:18: Buna sen karar vericeksin :26:

Kaybetme korkusu olmaması buna sebep oluyo sanırım. ben hiçbir zaman sevgililerin birbirinin gözünü korkutmasından yana değilim ama öbür türlü de insanın değeri mi kalmıyor nedir bilemedim...

Devamının geleceğini düşünüyorum malesef. ama son bir kez daha deneyebilirim konuşmayı. çekilir çile değil

Kaybetme korkusu olmaması buna sebep oluyo sanırım. ben hiçbir zaman sevgililerin birbirinin gözünü korkutmasından yana değilim ama öbür türlü de insanın değeri mi kalmıyor nedir bilemedim...

Evet yaa ama sırf düzelsin, bi daha yapmasın diye 2-3 gün boyunca konuşmuyorum yalvarıyor bi daha yapmıcam diyo yemin bile ediyo ama bana kızdığı zaman yine aynı şeyler oluyo yapmıcam dediklerini yapıyo bende iyice bunaldım yüzüne karşı da söylüyorum hiç bi konuda sana güvenmiyorum inanmıyorum artık diye oda uzatmak istemiyo tamam diyo evet kaybetme korkusu yok 2gün sonra yine döneceğimi biliyo bunu bildiğinden dolayı yapmıcam dediklerini yapıyo sorun bizde ki her seferinde affediyoruz . :/

evet katılıyorum ama işte bayanlar olarak daha duygusalız hele sevince ipler kopuyo bizde malesef ben şimdiye kadar 2-3 gün konuşmadığımı bile hatırlamıyorum yani. en çok bir iki saat. sen iyiymişsin bana göre

ona da zor dayanıyorum işte hep dediklerini aklıma getiriyorum atmıcam diyorum atmıyorum evet insan sevince işler değişiyo yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…