ne yapmalıyım?

tuuba89

şükürler olsun Rabbim
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.239
246
648
36
kızlar dün takı setimin kolyesini denemek istedim, kutusunu bi açtım ki aklım başımdan çıktı.
küpelerimi ve bilekliğimi kullandığım için kolyesini saklıyordum.
evime de görümcemle kaynanamdan başka kimse gelmedi yakın zamanda.
günahlarını almak istemiyorum, yapmazlar öyle bişey yaa :26:
her yere baktım yok hiç bi yerdee

En son ne zaman bakmıştınız ?
Belki başka yere koymuşsunuzdur ?
Allah korusun

Bence görümcen ve kv den önce aklına eşin gelmeli.
Seninle yaşayan o,belki bi iş için para lazım oldu ve aldı.
Sen de kullanmıyorsun nasılsa diye görmeyeceğini düşünmüş olabilir.
Sana söyleyemedi belki kızarsın diye.
Yada en ktü ihtimal koyduğun yeri unuttun.

günahını almak istemem ama eşin olabilir.belki senden borç isteyememiştir.erkekler çok gururludur.zaten takmadığın için alığımı anlamaz sıkıntım geçince yerine koyarım diye düşünmüştür belki de.

Gunahini almayalim tabiki de.. her yere iyice baksaydin canim....bi arkadasimin başına gelmişti aynı şey....meğerse eşinin kredi kartı borcu cokmus nasıl olsa takmiyo diye kızın bilezigini alip bozdurmus...

eşime tüm altınlarımı vermiştim. yine istesin yine veririm.
ki önce kendisiyle konuştum, en az bnm kadar o da çok darlandı.
konuşurken ne yani bnm aldığımı mı düşünüyorsun, nasıl geçer aklından böyle bişey dedi, sen benden o kadar altını esirgemedin kolyeyi istesem onu da esirgemezdin neden sana söylemeden alayım dedi ki doğru yani.
çok bi para da etmez yani, bilirsiniz zararına bozdurulur öyle şeyler. ömürlük almıştık onu.
yatak odamın her yerini didik didik aradım yok hiç bi yerde.

allah allah eşinde almadıysa ne olmuş olabilirki hadi kv den veya görümcen aldı desek günahlarını almayalımda nasıl girecekler yatak odana ki yerini nereden biliyorlar kolyenin yerini inşallah çıkar bi yerden ya ama kayıp çok zordur bilirim ben eşimin aldığı evlilik alyansımızı kaybetmiştim bi ara çokk ağladım günlerce aradım her yeri elektrik süpürgesinin torbasına kadar baktım düşün yani ama en sonunda aylar sonra aklımdan bile çıkıp gitmişken banyoda sabun kutusunda buldum inşallah senide böyle bi mucize bulur allah yardımcın olurda maddi değeri değil ama manevi değeri insanı çok üzüyo

son 2 hafta çok sık gelip gittiler bna, ben hastaneye yakın oturuyorm, kp ameliyat oldu.
wc için olsn ymek ymek için olsn bna geldiler.
gecen haftada sözü vardı görümcemin. bna geldiler kv fazla durmadı ondan asla süphe etmem yapmaz da.
ben yaptım pasta falan görümcemde beni mtfakta yalnz bıraktı, telini şarja takmıştı odalardan birinde sık sık gitti yanmdan.
aklımın almadığı tek şey. göz önündeki altınlarım yerindeydi. çok fazla bişeym yok da zaten.
nerden bilsin nerede olduğunu da pat die bulsn.
umarm senn gibi bulurm bnde, mddiytnda değilim zaten para etmez bile. çok üzülüyorm

her yeri iyice ara ve eşine de sor
belkı senden habersız satmıs bıle olabilir. ama asla günah alma, aklından geçirmen bile yanlış.

canım benim zaten birisi aldıysa göz önündeki şeylerini hemen farkedersin diye o kutudakini almıştır bence ama inşallah başka yere koymuşsundurda bulursunn

her yeri iyice ara ve eşine de sor
belkı senden habersız satmıs bıle olabilir. ama asla günah alma, aklından geçirmen bile yanlış.

kaç kere daha soraym eşime güvenmezsem nasl evli durabilirm onnla. o kadr sormama alsa aldm derdi.
eşm bnden hç bişey saklamaz.
günah aldığım yok ne olmş olabilir die de mi düşünmeyecem.
aman kaybolduysa kayboldu mu dicem.
iice de aradığımı sölemiştim okumadınz sanırım.

canım benim zaten birisi aldıysa göz önündeki şeylerini hemen farkedersin diye o kutudakini almıştır bence ama inşallah başka yere koymuşsundurda bulursunn

inşallah cnm hep dua ediyorm evimden çıksın diye.

ben başlıkta ne gördüysem ondan alıntı yaptım.
elbette düşüneceksın, ama aklında olan onlar bence ayrıca sert çıkışmana gerek yok

Birşeyini kaybedince okunucak bi dua vardı canım istersen onu intten bul bi oku

ben başlıkta ne gördüysem ondan alıntı yaptım.
elbette düşüneceksın, ama aklında olan onlar bence ayrıca sert çıkışmana gerek yok

eşimden bile şüphe ettiğim için kendime inanamadım. sert çıkışmak değil de eşim söz konusu olunca biraz hırçınlaşabiliyorum özür dilerim
aklımda olan onlar çünkü o kdar aramaya hiç bi yerde bulamadım.
ordan almadığıma da eminim ordaydı.
tek seçenek kalıyor geriye, o da biri aldı ve bu eşim değil.

anladım canım önemli değil.
peki eşin ne düşünüyor bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…