- 23 Mayıs 2014
- 244
- 41
- 68
- Konu Sahibi BayramSekeri
-
Bir senelik evliyim bu gece eşimle sohbet ederken şunun farkına vardım hayatımın tutunabilicegim hiç bir yanı yok ne eşim ne kendi ailem ne eşimin ailesi iş güç sahibi değilim çocuğum yok bir an duraksadim bunca çaba ne için kim için sizin anlayacağınız kendimi kaybetmiş durumdayım hiçbişey ve hickimse bana yaşama hayata tutunma isteği vermiyor şimdi söyleyin bana ben ne yapayım
Bir senelik evliyim bu gece eşimle sohbet ederken şunun farkına vardım hayatımın tutunabilicegim hiç bir yanı yok ne eşim ne kendi ailem ne eşimin ailesi iş güç sahibi değilim çocuğum yok bir an duraksadim bunca çaba ne için kim için sizin anlayacağınız kendimi kaybetmiş durumdayım hiçbişey ve hickimse bana yaşama hayata tutunma isteği vermiyor şimdi söyleyin bana ben ne yapayım
Esine niye tutunamiyosun?
Esinizle sorunlariniz mi var?
Esin kirici seyler mi soyledi ki?niye boyle bir psikolojinin icine girdin?
Eşimin çok farklı bi karakteri var mesela bişey söylediği zaman tam olarak ne demek istediğini anlayamıyorum açık konuşmaz hep kafamda soru işareti bırakır o yönünü sevmiyorum ve bunu ona söylüyorum da ama hiç benim için mutluluğumuz için cabalamiyor bişeyleri değiştirmeye calismiyor buda beni mutsuz ediyorYasama amaciniz, hayata tutunma gayretiniz neden esiniz/ esinizin ailesi olsun ki?
Mesela esinizle sohbet edebilmeniz de hayatinizdaki olumlu seylerden biri degil mi?
Yalniz konunuz cok kapali.
Tam olarak neye dertlendiginiz belli degil.
Büyüklerimiz bişey diyorsa vardır elbet bir bildikleri :) işin ilginç tarafı içimden hicbirsey yapmak gelmiyor elim ayağım bağlanmış gibivalla babaanne gibi konusucam ama; agaca dayanma kurur, insana dayanma olur :) belki de esinin boyle gercekci davranmasi senin icin daha hayirlidir. evlilik icinde de olsa kendi kendine yetmeyi ogrenirsin. durumun varsa hic cekinme terapiye git. yoksa kendine projeler uydur. kilo vermek, spor yapmak vs her sey olabilir... kucuk kucuk basla gerisi gelir.
Eşinle bir sorun yaşadın sanırım. O zaman kendin için yaşa. Kendin için yapacak bir şeyler bul, hobi olabilir. Yoksa eşinle en ufak tartışmanda bu fikirlere kapılabilirsin. Benim kocaman kocaman çiçeklerim ağaçlarım var. Akvaryumum var. Yeri geliyor mesleğim, işim bana bomboş geliyor. Boşa okumuşum gibi geliyor. Ama ellerimle büyüttüğüm bir şeyler görmek beni mutlu ediyor sonra :)
Eşimin çok farklı bi karakteri var mesela bişey söylediği zaman tam olarak ne demek istediğini anlayamıyorum açık konuşmaz hep kafamda soru işareti bırakır o yönünü sevmiyorum ve bunu ona söylüyorum da ama hiç benim için mutluluğumuz için cabalamiyor bişeyleri değiştirmeye calismiyor buda beni mutsuz ediyor
Ne mutlu size ama ben sevmem öyle çiçek böcek falan hiç uğraşamam aslında ne istediğimi tam olarak bende bilmiyorum
Zaten bütün gün evde yalnızım konuşup derdimi anlatacağım birseyler paylaşacağım bi arkadaşım bile yok benim yaşadığım yerde öyle tek başına çıkıp dolaşmak hoş karşılanmıyor eşimde çalıştığı için beraber çok vakit geciremiyoruz bu yüzden bende ona sariyorum ne yapayımİnsanların değişmesi çok zordur çünkü.Eşini olduğu gibi kabul etmelisin ve kendine de diğer arkadaşların da dediği gibi bir hobi bulabilirsin.Bence sen boş kalmışsın :26:
acaba hamilemisin ki herşeye alınıyosun yani hamileleikte insan çok hassa olur yani belkide hamilesindir ondan böylesindir
Ayy keşke hamile olsam nerde ama değilim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?