- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 37
- Konu Sahibi BayramSekeri
-
seni anlayabilirimmm...bende bu surecten gectimm...esimle severek evlendimmm....ailesi de basta cok iyiydi sonradan herkes degisti...ve o evde durmak istemiyordumm...esim yanimdaydi ama ailesine bir sey demiyordu..evlendikten sonar annemin yanina dahi gidemiyordum...esimm yurtudisnda gittikten sonraa annemi goremedim ve annem rahatsizdi bobrek hastasioydi...evliligimin 6.ayinda annemi kaybettimm...dunya umrumda degildi...yasamak istemiyordum...kimseyi gormk istemiyordummm...yine esimin ailesi yapti yapacaklarini kardeslerimin yanina gidemezdim eesim de etkilenirdi ve gondermezdi beni...cok zor gunler yasadimmmm...ve yurtdusina esimin yanina geldimm...evliligmin 1. senesinde cocugum yoktuhayat bos ve anlamsizdi allahima yal;vardimmmm her geceee gunduz bir kiz cocugum olmasini ...evliligimin 13. ayindaa allahim bana benim minik kizimi yollladi dunyaya daha ski baglandimmm...suan kardeslerim ve kizim icin ayakta durmaliyimm..insallah allah sanada bir evlat gonderiri ve sende hayata skski tutunursunn...
Haklısın arkadaşım kişi ne yaşadığını kendi bilir son 1- 2 haftadır biraz sıkıntılı zamanlar geçirdim hala onun etkisindeyim o yüzden böyle hissediyorum yoksa ne demek istediğini gayet iyi biliyorum hamdolsun Rabbime verdiklerine ondan gelen herşey başım gözüm üstüneTutunacak hiç bir dalın yok öyle mi güzel arkadaşım sen bi ara hastaneleri , mezarlıkları ziyaret et bak bakalım tutunacak ne kadar çok dal buluyorsun.
En en en kızdığım şey kendine acıyan insan , sağlığın sıhhatin yerin de aç değilsin açıkta değilsin .
Hayatının en güzel dönemlerindesin , nice insan var senin yerin de olmak isteyen .
Hep evdesin, boşluktasın ve bu nedenle de ne yapacağını bilmiyorsun.
Herkes hobi edin demiş onu da kabul etmiyorsun gibi sezdim mesela kitap okuyabilirsin hiçbr şey yapamıyorsan bu platformda bir sürü başlık var olumlu düşünme, eğitim, kitap, kadın, ev dekorasyonu, yemek vs gibi... ilgini çeken başlıkları okuyup kendine uğraşlar edinebilirsin ne bileyim örgü örme, yemek yapma, spora yazılma ya da internetten spor videolarını takip etme, kitap okuma gibi...
Psikolojik destek almayı düşünür müsün? Çünkü depresyona kadar yolu var ve bence önlem almalısınBenim sorunum ne biliyormusun içimden bişeylerle uğraşmak gelmiyor dediğin yolların hepsini denedim ama kesmedi hepsini yarıda bıraktım kendimi işe yarmaz hissediyorum hatta ne temizlik nede yemek yapasim var düşün artık
canım eşine sımsıkı tutun valla başına bir bela geldimi ondan başka tutunacak dal bulamayacaksın eş demek senin yarın demek bırak özgüvenli olsun sende onu pohpohla kocadan başka derdini anlayan bulamazsın eş çok önemli zamanla böyle duygular olur bende yaşamıştım bazen acaba sevmiyormuyum dediğim bile oldu ama o anlık kırgınlıklar dargınlıklar allah yokluğunu göstermesin o yeri doldurmak çok zor benim başımda bu aralar bir sıkıntı var eşim olmasa hayatta atlatamazdım şimdi ona öyle bir tutundumki bidahada bırakmam.
Psikolojik destek almayı düşünür müsün? Çünkü depresyona kadar yolu var ve bence önlem almalısın
işte sen onun zor gününde yanında olmuşsun eş olarak o sana söylemesede bunun farkındadır.hem daha yeni evlisiniz gör bak daha kuvvetlenecek o bağ ilk yıllar böyle olur çok normal sonra güleceksin bende ilk yıl öyle demiştim kendi kendime niye evlendim şimdi ne gerek vardı.üzülme şuanki psikolojin böyle devam etmicek yeri gelecek yüzüne bakarken onu yiyesin gelecek :))))Allah ayırmasin inş bir yastıkta yaşlanin eşimin annesi yıllar önce vefat etmiş üvey anne babasını ve kardeşlerini çok etkiliyor bizimle görüşmelerine izin vermiyor bu sebepten dolayı çok sıkıntılı günler yaşadık yanında sadece ben vardım benden başka kimsesi yok adamın ama hala kadir kıymet bilmiyor başkası olsa el üstünde tutar eşini benimki hiçbir çabamı görmüyor umursamiyor buda beni deli ediyor
işte sen onun zor gününde yanında olmuşsun eş olarak o sana söylemesede bunun farkındadır.hem daha yeni evlisiniz gör bak daha kuvvetlenecek o bağ ilk yıllar böyle olur çok normal sonra güleceksin bende ilk yıl öyle demiştim kendi kendime niye evlendim şimdi ne gerek vardı.üzülme şuanki psikolojin böyle devam etmicek yeri gelecek yüzüne bakarken onu yiyesin gelecek :))))
Ayy inş o günleri görürüm tecrübeli insanın hali bi başka oluyor tabi çok tşk ederim sağolun varolun:)
rica ederim nedemek benim açtığım konuya bakarsan eğer görürsün eşimi evden bile kovmuşluğum var ama herşey düzeliyor yoluna giriyor.allah sıkıntı bela vermesin ama ben o olmasa ne yapardım bilmiyorum
Biz onlar olmasa ne yaparız diyoruz ya acaba onlarda böyle diyormu dur çok merak ediyorum
diyordurlar demezlermi bir erkek kolay kolay karısından vazgeçmez.eminim seni çok seviyordur.çocuğunuzda bir olsun bak gör dahada bağlanacak geçici durumlar bunlar sen yağla balla kocanı :)))))
Eşim terazi Burcu bekarken çalışıyordum evlendikten sonra çalışmamı istemedi kendimi da hayati fa seviyorum zor günler geçirdim çok hassas bir dönem den geçiyorum çok duygusalim herşeye ağlar oldum bu bir dönem biliyorum geçecek bana düşen sabretmekKocan oğlak burcumu?
5 yıllık evliyim herşey zamanla oturuyo.
Şunu unutma sen kimseye muhtaç değilsin evlendim demek onun himayesine girdim ona mecburum demek değil yerinde olsam imkanın varsa çalış ihtiyacın olmasa bile çalış.
Mutlu olmadığın şekilde yaşamaya kendini mecbur etme.
Sosyal çevre edin. Eşine nezaket göster sevgi göster ama onun ilgisine muhtaçmışın gibi gösterme. En önemlisi kendini sev ki hayattan zevk alasın.
Hedef 48
Eşim terazi Burcu bekarken çalışıyordum evlendikten sonra çalışmamı istemedi kendimi da hayati fa seviyorum zor günler geçirdim çok hassas bir dönem den geçiyorum çok duygusalim herşeye ağlar oldum bu bir dönem biliyorum geçecek bana düşen sabretmek
Bunlar evliliğin ilk yıllarında olan şeyler herşey düzelir inş. Ama keşke çalışmaya devam etseydin. Erkekler istiyo diye biz kadınlar çok şeylerden vazgeçiyoruz en doğrusu olduğumuz gibi kabul etmeleri. Huzurunuz bol olsun inş canım
Hedef 48[/QUOT Bazen öyle olması gerektiği için öyle olur güzel dileklerin için çok tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?