• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım?

prensesim_1234

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2014
46
1
13
Niğde
Sevgilim tartısmamızdan sonra ben konuyu uzatınca eve gitmemi istiyor konu uzamasın diye bende konuyu konusmakta ısrar edince hakaret ediyor bole yapınca anca eve gidiyormusum eve gittigimde konuyu bu defa mesaja taşıyorum cevap vermeyince sinir oluyorum tekrar atıyorum ben bole yapınca beni arıyor bağrıyor cağırıyor telefonunu kapatıyor ne yapmam lazım

Son düzenleme:
hakaret ediyor olması kabul edilemez muhakkak . Ama çok sinirlendiğinde kendini tutamadığı gerçeğinin de bilincindeymiş.

Ee sende tartıştıktan sonra iki tarafında sakinleşmesini bekleyiver güzelim ne acelen var:)

Sevgilim tartısmamızdan sonra ben konuyu uzatınca eve gitmemi istiyor konu uzamasın diye bende konuyu konusmakta ısrar edince hakaret ediyor bole yapınca anca eve gidiyormusum eve gittigimde konuyu bu defa mesaja taşıyorum cevap vermeyince sinir oluyorum tekrar atıyorum ben bole yapınca beni arıyor bağrıyor cağırıyor telefonunu kapatıyor ne yapmam lazım

Tartisma inadinizdan vazgecebilirsiniz.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

tartışmaları sakinleştikten sonra yapmayı deneyin bir de. güzel güzel konuşarak çözmeye çalışın. eğer hala aynıysa karakteri budur değişmez zaten. ama siniri geçince normal konuşuyorsa sizde fevri davranmayıp sakinleşmeyi beklersiniz.

Back
X