• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmaliyim ?

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
bir arkadasim vardi yeni yeni samimiyet kuruyorduk.
ben ve bir diger arkadasimla.
simdi bu arkadasla bi ara sık gidip gelmeye basladik kıştı o zaman hamileydim.iyi kotu agirliyordum.
derken dogum yaptim bebek malum pek biseyler yapamaz oldum disariya da cikamiyordum lohusa depresyonuna girdim bu arkadasa hep ne olur gelip gidin ben cikamiyorum yanliz birakmayin beni dedim.
derken bu arkadasin komsusu gelmis kadin yazlikci.
kisin gidiyo yazin geliyo.bu arkadas beni disladi yuzume guluyo ama ne oturmalara ne dogum gunune ne baska gezmelere cagirmiyo beni.
1-2 ay sonra o komsusu gidecek benim tavrim nasil olmali?
ondan baska komsum yok 3 katli bi evde oturuyorum 1 katinda yasli nine var bide ben diger kat bos.
ve baskada kimse yok o bahsettigim komsu uzakta oturuyor arabayla gidip geliyoruz.
ama eskuden gelip gidiyodu bence beni yeni arkadas edindigi icin istemio

hic fikri olan yok mu?

Sizi gerçekten sevmiyor, demek ki arada çıkar ilişkisi var böyle arkadaştan hayır gelir mi sizce böyle biriyle arkadaşlık edeceğime yalnız kalmayı tercih ederim ben olsam.
İyi günümde yanımda olup kötü günümde olmayan yalancı dostlar faydadan çok zarar verir.

Bence mesafeni korumalisin. Arkadasi gidince yine sana gelecek ama sevdiginden degil, yalniz kalacagi icin. Ben senin yerinde olsan merhaba'dan öteye gitmezdim. Böyleleri kendilerine her ay yeni kanka yapar, üzülen yine sen olursun. Hem yalniz kalmak o kadarda kötü degil :)

Valla ben de yeni evliyim buralarda arkadaşım yok, komşularımı sevmediğim için görüşmüyorum sırf yanlızlığını gidermek için kendini huzursuz etme bence, görürsen slm ver geç evine çağırma, sen uzak dur ondan onun nasıl davrandığına bakma bile.

yeni yeni tanisiyorduk.
hep gelip gidelim istiyordu bende istiyordum.
derken o arkadasi geldi selami sabahi kesti.
bide faceden gittigi yerleri arkadasiyla resimlerini yayinliyo.
kis gelsin bakalim
nasil olsa yanlizliga ben alistim da o ne yapacak...

Samiyetsiz,menfaatci birisi anlasilan. Onun gibi arkadasiniz olacağına olmamasi daha iyi

• Beğen
Reactions: nio
Size dönünce siz de mesafenizi koyarsınız olur biter.
Zorla gelecek değil.
Bir reddedersiniz iki reddedersiniz üçüncüyü teklif etmez artık.
Kırıcı şekilde olmasın ama.
Yoksa haklıyken haksız olursunuz.
Bir de sakın sen onunla görüştün o gidince geldin gibi laflar etmeyin.
Açıklama bile yapmayın..

bebeğinizle beraber,girebileceğiniz yeni ortamlar edinin ve arkadaşlıklar kurun.daha olmadı,bebeğinize vakit ayırın ama bu arkadaş dediğiniz kimsyle bir daha görüşmeyin.tabi ki sizi her gittiği yere çağıracak değil ama bütün yaz birkere bile beraber vakit geçirmediyseniz ve hatta doğum günü gibi ,hemen hemen bütün tanıdıkların çağırıldığı bir etkinliğe sizi çağırmadıysa,o sizin arkadaşınız olmamış.bu yüzden ilişkinizi gözden geçirin.

Ne gerek var böyle bir kadınla sırf yalnız kalmamak adına komşuluk yapıyorsunuz? Bence koyun mesafenizi gelmesin. Bebeğiniz size yeter hem akraba yok mu hiç?
Benimde var komşularım ama hiç samimi olmuyorum dışarda merhaba sadce git gel yapmıyorum. Üst komşu bayılır mesela her dk kahve içelim gel der bir kere bile gitmedim biliyorum ki açılış yaptırcak.

biz buralara yabanciyiz.
eslerimizin tayini nedeniyle buradayiz.
buranin yerel halki bizi disliyorlar.
etnik koken filan degil gelip gitme selam verme huylari yok.yabancilari iclerine almiyorlarmis.
3 memur esiydik bu arkadas hep hic komsu yok diye yakiniyordu tipki benim gibi.
birbirimizi bulduk diye pek bi sevindik.
gebeyken agirliyorfum onlari dogum yapinca herseyden geri kaldim tabi.
diger arkadasta doguma ailesinin yanina gitti.
bu arkadasinda yazlikci arkadasi geldi boyle oldu.
bu arkadasla gorusmeyecegim kusmeyecegim de ama yine yalniz kalacagim..
belki baska arkafas bulurum kucuk bebekli ne yapayim.
ins guzel bi cevrem olur cunki tasinicaz lojmandan biz..

Back
X