• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

egecell

Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
6.347
14.359
498
37
Uzun zamandır içinden çıkamadigim bir konu var.annem avukat ama soramiyorum. Eski sevgilimle berbat bir ilişki yaşadık son zamanlarda bi kavga sırasında kendine hakim olamadı çok büyüdü kavga tecavüz etti elinde bıçak vardı o sırada eli kanadı. Sonra kimse bitmeyecek Ailene söylerim vs. Dedi sustum. Polisi arayacaktim banyoya kilitledi. Sonra pişman oldu ağladı sözler verdi bir süre olay yokmuş gibi davrandık ama sonunda bitti ilişki. Ben atlatamiyorum hala bu olayı ne yapmalıyım birilerine bahsetmeli miyim? Unutup yoluma mi bakmaliyim savcılığa mi gitmeliyim ki ispat edemem bu durumu muhtemelen bana iftira atıyor der. Ben sizin kiziniz kardeşiniz çok yakın arkadaşınız olsam bana ne yapmami önerirdiniz?

Ayrica tecavuz etmis kac aydir susuyorsun?

Uzun zamandır içinden çıkamadigim bir konu var.annem avukat ama soramiyorum. Eski sevgilimle berbat bir ilişki yaşadık son zamanlarda bi kavga sırasında kendine hakim olamadı çok büyüdü kavga tecavüz etti elinde bıçak vardı o sırada eli kanadı. Sonra kimse bitmeyecek Ailene söylerim vs. Dedi sustum. Polisi arayacaktim banyoya kilitledi. Sonra pişman oldu ağladı sözler verdi bir süre olay yokmuş gibi davrandık ama sonunda bitti ilişki. Ben atlatamiyorum hala bu olayı ne yapmalıyım birilerine bahsetmeli miyim? Unutup yoluma mi bakmaliyim savcılığa mi gitmeliyim ki ispat edemem bu durumu muhtemelen bana iftira atıyor der. Ben sizin kiziniz kardeşiniz çok yakın arkadaşınız olsam bana ne yapmami önerirdiniz?
Annenizle paylasin, ben bunu onerirdim. anneniz zaten avukatmis yapilacagi bilir. o size burdan cook daha fazla yardim edecektir.

Tecavüze uğramış olmak senin suçun değil. Ailenden saklaman için bir sebep yok bırak sana destek olsunlar. Şimdi susarsan aradan zaman geçince tamamen vazgeçersin, o pisliğin de yanına kalır.

o an için ne kadar tehdit ederse etsin.
yanından ayrılır ayrılmaz solugu karakolda almalıydınız.
ayrlmışınız. ne yaparım diyosun.

Annenize anlatmalısınız kesinlikle

Tecavüze uğramış olmak senin suçun değil. Ailenden saklaman için bir sebep yok bırak sana destek olsunlar. Şimdi susarsan aradan zaman geçince tamamen vazgeçersin, o pisliğin de yanına kalır.
Benim korkum şu .elde hiçbir delil yok boş yere üzülmelerini istemiyorum

Kavgadan tecavüze nasil gecti onu anlamadim, ama en iyisi annenize bunu anlatmak, hem avukatmista zaten, nekadar zaman oldu bilmiyorum ama ispat yok demeyin, belkide baskilara dayanamayip itiraf bile edebilir bunu bilemezsiniz, ama böyle bisey olmamis gibi birakmaniz onun icin süper bisi, siz acisini cekiyorsunuz ve sessiz kalirsaniz belki sizinle ayni duruma düsecek olan kizlar olacak, o bi ceza almassa yada ne bileyim en azindan gözü korkmazsa bu yaptigi normalmis gibi devam yasayacak, size gecmis olsun ama hem kendiniz hemde baskalari icin susmamalisiniz bence...:ssz:

o an için ne kadar tehdit ederse etsin.
yanından ayrılır ayrılmaz solugu karakolda almalıydınız.
ayrlmışınız. ne yaparım diyosun.
Evet diyorum .bir fikriniz var mı ? Yoksa lütfen diğer konularda yazan arkadaslara yardimci olun. O zamanin muhasebesini yapmak için konu almadım fikir almak için açtım

Kavgadan tecavüze nasil gecti onu anlamadim, ama en iyisi annenize bunu anlatmak, hem avukatmista zaten, nekadar zaman oldu bilmiyorum ama ispat yok demeyin, belkide baskilara dayanamayip itiraf bile edebilir bunu bilemezsiniz, ama böyle bisey olmamis gibi birakmaniz onun icin süper bisi, siz acisini cekiyorsunuz ve sessiz kalirsaniz belki sizinle ayni duruma düsecek olan kizlar olacak, o bi ceza almassa yada ne bileyim en azindan gözü korkmazsa bu yaptigi normalmis gibi devam yasayacak, size gecmis olsun ama hem kendiniz hemde baskalari icin susmamalisiniz bence...:KK14:
Beni düşündüren o biliyor musunuz. Başkalarına da yapacak .Üstelik bunu yapan pislik rütbeli bir emniyet mensubu

1 buçuk ay sanırım tam tarih veremiyorum
Yasadigindan utanip sessizligi tercih etmissin ama utanmasi gereken sen degil o insan musvettesi utanmali. Hemde annen avukat anlat bu durumu daha fazla vakit kaybetmeden zaman gectikce unutulmaz bu aci paylasinca rahatlarsin ancak

Ne demek ispat yok eger dedigin gibi tecavuz olsaydi ve sen doktora gitseydin tecavuz oldugu olmadigi bal gibi anlasilirdi
Su an icin ispat yok diyorum o zaman vardı tabiki ama gitmedim hata yaptım ama gitmedim

Back
X