• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

ailesi okumuş muhtemelen kendisi de belli bir kültür birikimine sahip bir genç kızın
bile bunu söylemekten utanması ve çekinmesi beni çok üzdü

ortada bir suç
bir mağdur
ve bir suçlu var

sen suçtan zarar gören mağdur sun

oysaki korkması utanması sıkılması gereken
suçu işleyen kişi olmalı

anladığım kadarı ile
sen ilişki bittikten sonra şikayetçi olmayı düşündün
evet bu gerçekten akıllarda soru işareti bırakır
aradan zaman geçmiş
buda tıbbi incelemedeki bulguları yok etmiştir

keşke bu kadar beklemeden bu işi dillendirip hakkını arasaydın
şuan şartlar senin aleyhine görünüyor

muhtemelen adam
ayrıldığım için iftira ediyor gönül rızası vardı diyecek

ispatı olmaması da
seni ve aileni zor durumda bırakacak

kendini korumak adına
baştan göstermediğin bu cesareti şimdi söyleme diyorum ben

malesef
hatalısın
hatanın nerseinden dönülse kardır ancak
bu davanın senin aleyhinde sonuçlanması muhtemel

duamı ettim ...Defnehan başka bir ilde şikayet edemezsin böyle bir durumda ...psikoloğa gidip durumu anlatıp rapor almalısın sanırım..aylar geçsede tecavüz bulgusunu bulabiliyorlar sanırım ya da ben tıpbın bu kadar geliştiğini ümit ediyorum..annen avukatmış seni ondan daha iyi kim savunabilir ki..Ama böyle bir hak ahirete bırakılmamalı bence..
Bu arada konunun gerçekdışı olduğunu savunanlar illaki olacaktır ama ben inanıyorum sana...bir de arkadaşın dediği gibi bulgular bulunmayacaksa sadece psikolojik destek almalısın,gerisi bu ülkede zor.

tecavüz dediğiniz olaydan önce yada sonra başka bir ilişki yaşadınız mı? eğer özellikle öncesinde ilişki yaşamadıysanız ispat edilebilir. olay tecavüzse mutlaka zorlama vardır 1,5 ay kısa bir süre izler hala sizinle olmalı???

Hakaret tehdit gibi suçlarda tanığınız yoksa ispatı da olmadığı için karşı taraf muhtemelen beraat eder ,taciz ve tecavüz gibi suçlarda ise tanık olmasa da mağdur adli tıp kurumuna gönderilir ve o kurumun düzenlediği rapor doğrultusunda karara varılır .Zaman aşımına dikkat

Bu ağır travmayı ancak ailenin ve bir uzmanın desteğiyle atlatabilirsin.
Anlat yaşadıklarını..
Sen böyle bir acı yaşamışsın,başka bir hemcinsin yaşasın ister misin aynısını?
X sevgilinin başkasına da yapmayacağı ne malum?

ailesi okumuş muhtemelen kendisi de belli bir kültür birikimine sahip bir genç kızın
bile bunu söylemekten utanması ve çekinmesi beni çok üzdü

ortada bir suç
bir mağdur
ve bir suçlu var

sen suçtan zarar gören mağdur sun

oysaki korkması utanması sıkılması gereken
suçu işleyen kişi olmalı

anladığım kadarı ile
sen ilişki bittikten sonra şikayetçi olmayı düşündün
evet bu gerçekten akıllarda soru işareti bırakır
aradan zaman geçmiş
buda tıbbi incelemedeki bulguları yok etmiştir

keşke bu kadar beklemeden bu işi dillendirip hakkını arasaydın
şuan şartlar senin aleyhine görünüyor

muhtemelen adam
ayrıldığım için iftira ediyor gönül rızası vardı diyecek

ispatı olmaması da
seni ve aileni zor durumda bırakacak

kendini korumak adına
baştan göstermediğin bu cesareti şimdi söyleme diyorum ben

malesef
hatalısın
hatanın nerseinden dönülse kardır ancak
bu davanın senin aleyhinde sonuçlanması muhtemel
Yurtdışından erken gelmiştim 1 2 gün ailem onu bilmiyordu bu sebeple şikayet etmedim. O hata biliyorum ama su an bunu sorgulamak istemiyorum .konu bundan sonrasiyla ilgili ne yapmalıyım la ilgili

Beni düşündüren o biliyor musunuz. Başkalarına da yapacak .Üstelik bunu yapan pislik rütbeli bir emniyet mensubu
İşin zor benim eşimde polis sorsam bu cümleyi kuracak karakteri bozuksa mesleğini sonuna kadar kullanır der

Benim korkum şu .elde hiçbir delil yok boş yere üzülmelerini istemiyorum
Ne demek delil yok, bir telefon etsen azıcık rol yapsan sesini bile kaydetsen yeterli. İlk iş hemen annenize anlatın,o da size yol gösterecektir.Şimdi içinize atarsanız hep aklınızda kalacak,psiklojiniz bozulacak. Dahası o adam kaç kişinin daha canını yakıp yanına kar kalacak. Annenizle plan yapıp ititraf ettirirsiniz.Hiç bişe bulamazsanız hamileyim diyerek konuyu konuşmaya başlasanız zaten zorla olduğuna da gelir konu,yeterki ses kaydı olsun

onu şikayet etmelisin.ama ispatın yok.emniyet mensubu olduğu için 3 ay içinde şikayet edersen görevden alınır diye biliyorum

Siz anne olsaydiniz,kiziniz boyle bir durum yasasaydi ve bunu size soylemeseydi ...
Siz ne yapardiniz.bilmek istemezmiydiniz.
Anneden baska dost yok cnm.sakin bir arkadasa ,bir dosta soylemeyin sizin tek careniz anneniz ...
Dost bir gun gelir arkandansoyler,yuzune vurur.ama anne her zaman senin yaninda olur.size kizsada sinirlense de merhamet eder.

Beni düşündüren o biliyor musunuz. Başkalarına da yapacak .Üstelik bunu yapan pislik rütbeli bir emniyet mensubu

Boyle bir suclamada bulunmaniz bile isten atilmasina yeter. Ordumuz serefsiz insanlari barindirmiyor, alninda boyle bir leke olan erkek kesinlikle serefsiz olarak bilinmeli. Olayi annenize anlatin, o gerkeni yapar, bir de bu serefsizin ustlerine durumu bildirin.

tecavüz dediğiniz olaydan önce yada sonra başka bir ilişki yaşadınız mı? eğer özellikle öncesinde ilişki yaşamadıysanız ispat edilebilir. olay tecavüzse mutlaka zorlama vardır 1,5 ay kısa bir süre izler hala sizinle olmalı???
Öncesinde yaşadım evet . Izler dediginiz yüzüm çok sismisti tırnak izleri vs. Ama şu an yoklar. Şahit yüzümün aşırı sistigini gorenler var ama onun arkadaslari onun aleyhinde beyanda bulunmazlar ki

Yurtdışından erken gelmiştim 1 2 gün ailem onu bilmiyordu bu sebeple şikayet etmedim. O hata biliyorum ama su an bunu sorgulamak istemiyorum .konu bundan sonrasiyla ilgili ne yapmalıyım la ilgili

gayet açık yüreklilikle söyledim aslında
davaya konu olursa
muhtemelen ayrılık sonrasında şikayet ettiğin ve ispatın olmadığı için
ceza durumu oluşmayacak
sende iftira atmak ithamı ile karşı karşıya kalacaksın
üstelik küçük bir yerde annesi avukat olan biri olarak duyulacak ve ses geitrecek bir dava olacak

yapacağın en iyi şey
zamanında hakkını aramadığın için kafana bir güzel vurmak

Anneniz avukat olduğuna göre, eğitimli medeni bir annedir.
Öyle olmasa da zaten anneye anlatılmalı.
Saklanır mı hiç bu kadar önemli bir olay..
Bu süreçte iyi dayanmışsınız. Belli etmeden yaşabilmişsiniz..

Öncesinde yaşadım evet . Izler dediginiz yüzüm çok sismisti tırnak izleri vs. Ama şu an yoklar. Şahit yüzümün aşırı sistigini gorenler var ama onun arkadaslari onun aleyhinde beyanda bulunmazlar ki

Aileniz bu izlerin nedenini araştırmadı mı?

Boyle bir suclamada bulunmaniz bile isten atilmasina yeter. Ordumuz serefsiz insanlari barindirmiyor, alninda boyle bir leke olan erkek kesinlikle serefsiz olarak bilinmeli. Olayi annenize anlatin, o gerkeni yapar, bir de bu serefsizin ustlerine durumu bildirin.
Bu it şu an türkiyede önemli operayonlarin yapıldığı yerde. Şu eski polisleri tutukluyorlar ya tvde mutlaka o zaman görüyorum onu ama bu köpekler şu an öyle dokunulmazlar ki öyle çete halini almışlar ki keşke eski zamanlar olsa .

Bu it şu an türkiyede önemli operayonlarin yapıldığı yerde. Şu eski polisleri tutukluyorlar ya tvde mutlaka o zaman görüyorum onu ama bu köpekler şu an öyle dokunulmazlar ki öyle çete halini almışlar ki keşke eski zamanlar olsa .
Bence yine de şikayet edin. O leke bile yeter ona. Tecavüz davasıyla yargılanmış biri aklansa bile insanların aklında şüphe olur.

buda eski konunuz. ve kendi rızanızla ilişkiye girdiginizi okudum. buna ne diceksiniz.
Ya arkadaşım. Sen açık mi ariyorsun? Adamla kendi rizamla ilişkiye girdim sonra başka bir zamanda bu olay oldu . Inandigim tüm değerler üzerine yemin ederim ailem dahil yalan soylemiyorum. Konuyu sabote ediyorsun zaten zor duurumdayim daha çok uzuyorsun yalan söylüyorsam benden yoksa sende çıksın.lutfen konumu terket

Back
X