- 3 Eylül 2014
- 474
- 142
- 48
- 32
İspat edemeyecegin icin tutuklama emri bile cikmasini bekleme Turkiye de onca haber izliyorum bir adalet yerini buldu olayi goremedim zaten haber bile izlemiyorum artik hadi gittin sikayeette bulundun herseyi ispatladin diyelim sana korumalari icin polis vermeleri gerekebilir bu da kac kisi de bir uygulanan prosodur bilmem ama boyle insanlardan Allah korusun bizi yoksa karisini olduren kac adam gorduk yargilanirken iste boyle bir dunya ve ulkede yasiyoruz guzel seyler soylemek isterdim ama olmuyorUzun zamandır içinden çıkamadigim bir konu var.annem avukat ama soramiyorum. Eski sevgilimle berbat bir ilişki yaşadık son zamanlarda bi kavga sırasında kendine hakim olamadı çok büyüdü kavga tecavüz etti elinde bıçak vardı o sırada eli kanadı. Sonra kimse bitmeyecek Ailene söylerim vs. Dedi sustum. Polisi arayacaktim banyoya kilitledi. Sonra pişman oldu ağladı sözler verdi bir süre olay yokmuş gibi davrandık ama sonunda bitti ilişki. Ben atlatamiyorum hala bu olayı ne yapmalıyım birilerine bahsetmeli miyim? Unutup yoluma mi bakmaliyim savcılığa mi gitmeliyim ki ispat edemem bu durumu muhtemelen bana iftira atıyor der. Ben sizin kiziniz kardeşiniz çok yakın arkadaşınız olsam bana ne yapmami önerirdiniz?