• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

Uzun zamandır içinden çıkamadigim bir konu var.annem avukat ama soramiyorum. Eski sevgilimle berbat bir ilişki yaşadık son zamanlarda bi kavga sırasında kendine hakim olamadı çok büyüdü kavga tecavüz etti elinde bıçak vardı o sırada eli kanadı. Sonra kimse bitmeyecek Ailene söylerim vs. Dedi sustum. Polisi arayacaktim banyoya kilitledi. Sonra pişman oldu ağladı sözler verdi bir süre olay yokmuş gibi davrandık ama sonunda bitti ilişki. Ben atlatamiyorum hala bu olayı ne yapmalıyım birilerine bahsetmeli miyim? Unutup yoluma mi bakmaliyim savcılığa mi gitmeliyim ki ispat edemem bu durumu muhtemelen bana iftira atıyor der. Ben sizin kiziniz kardeşiniz çok yakın arkadaşınız olsam bana ne yapmami önerirdiniz?
İspat edemeyecegin icin tutuklama emri bile cikmasini bekleme Turkiye de onca haber izliyorum bir adalet yerini buldu olayi goremedim zaten haber bile izlemiyorum artik hadi gittin sikayeette bulundun herseyi ispatladin diyelim sana korumalari icin polis vermeleri gerekebilir bu da kac kisi de bir uygulanan prosodur bilmem ama boyle insanlardan Allah korusun bizi yoksa karisini olduren kac adam gorduk yargilanirken iste boyle bir dunya ve ulkede yasiyoruz guzel seyler soylemek isterdim ama olmuyor

Anneniz avukat olduğuna göre, eğitimli medeni bir annedir.
Öyle olmasa da zaten anneye anlatılmalı.
Saklanır mı hiç bu kadar önemli bir olay..
Bu süreçte iyi dayanmışsınız. Belli etmeden yaşabilmişsiniz..
Beni en çok yaralayan bu. Çok sarsilmadim daha küçük olaylara taktım sürekli bunun muhasebesindeyim. Ben çok mu ahlaksizim yeni yeni canım acimaya başladı. Bir hafta önce bu kadar ağır değildi

Lütfen tecavüze uğramak kadınların suçuymuş gibi davranmayın. Susulması gereken bir şeymiş gibi görmeyin.

Niye siz utanıyorsunuz ki? O şerefsiz tecavüz etmiş, onun utanması gerekirken niye siz çekiniyorsunuz?

Evet, belki söylemesi kolay, Allah düşmanımın başına bile vermesin ama susan kadınlar yüzünden erkekler artık çok daha rahat bu konularda. Nasıl olsa tehdit ederim, sustururum diyorlar ve bu şerefsizliği yapmaya devam ediyorlar.

Hem kendiniz için hem de başka kadınlar için susmamanız gerekiyor.

İlk olarak annenize anlatın, o size yardım edecektir.

Hayır . Yalan söylemek çok zor değil ki. Sis iki günde indi tırnak izleri de soz konusu olmadı

Yalan söylemek çok zor değildir belki bilmiyorum ama..
Bir anne çocuğunun yüzündeki izler için hele bi de tırnak izi diyorsunuz..
Bi de mesleki anlamda kimbilir neleriyle karşılaştı anneniz..
Nasıl olur da bu olayı didik didik etmedi..
Ben ikna olana kadar sorgulardım herhalde...
İnşallah çocuklarım da yalanın çok kolay olduğunu düşünmezler sizin gibi..

uzak durun hattınızı degiştirin ne bilim karşılaşmayın madem gidemem adliyeye diyorsunuz karşılaşmayın bunlar daha mantıklı bunu yapacak kadar gözü dönen bir adam başka neler yapmaz dikkat et arkadaşım kendine ne olursa olsun uzak dur o zaman

Yalan söylemek çok zor değildir belki bilmiyorum ama..
Bir anne çocuğunun yüzündeki izler için hele bi de tırnak izi diyorsunuz..
Bi de mesleki anlamda kimbilir neleriyle karşılaştı anneniz..
Nasıl olur da bu olayı didik didik etmedi..
Ben ikna olana kadar sorgulardım herhalde...
İnşallah çocuklarım da yalanın çok kolay olduğunu düşünmezler sizin gibi..
Inşallah Allah size çok hayırlı benim Kaderimden çok uzak evlatlar verir. Evlatlarıniz zor durumdayken yargılanacak sizin gibi insanlarla karsilastirmaz. Tırnak izleri yüzümde değil omzumun arkasindaydi. Iyi gunler. Yazmayın olur mu ? Lütfen

Anladığım kadarıyla siz zaten birlikte oluyormussunuz sadece o gün isteğiniz dışında iliski olmus dava açsanız bile isteyerek oldu diyecektir 1 buçuk ayda vajinada zorlama olsa bile izi kalmamıştır muhtemelen birşey ispat edebileceğini sanmıyorum şansınızı deneyin yinede tecavüzden yargılanmak bile rezil olmasına yeter

Lütfen tecavüze uğramak kadınların suçuymuş gibi davranmayın. Susulması gereken bir şeymiş gibi görmeyin.

Niye siz utanıyorsunuz ki? O şerefsiz tecavüz etmiş, onun utanması gerekirken niye siz çekiniyorsunuz?

Evet, belki söylemesi kolay, Allah düşmanımın başına bile vermesin ama susan kadınlar yüzünden erkekler artık çok daha rahat bu konularda. Nasıl olsa tehdit ederim, sustururum diyorlar ve bu şerefsizliği yapmaya devam ediyorlar.

Hem kendiniz için hem de başka kadınlar için susmamanız gerekiyor.

İlk olarak annenize anlatın, o size yardım edecektir.
Adamla önceden birlikteliğim vardı o yüzden susuyorum galiba bilmiyorum ki .

Ya arkadaşım. Sen açık mi ariyorsun? Adamla kendi rizamla ilişkiye girdim sonra başka bir zamanda bu olay oldu . Inandigim tüm değerler üzerine yemin ederim ailem dahil yalan soylemiyorum. Konuyu sabote ediyorsun zaten zor duurumdayim daha çok uzuyorsun yalan söylüyorsam benden yoksa sende çıksın.lutfen konumu terket
Bunu konuyu açarken de belirtseydiniz keşke

Anladığım kadarıyla siz zaten birlikte oluyormussunuz sadece o gün isteğiniz dışında iliski olmus dava açsanız bile isteyerek oldu diyecektir 1 buçuk ayda vajinada zorlama olsa bile izi kalmamıştır muhtemelen birşey ispat edebileceğini sanmıyorum şansınızı deneyin yinede tecavüzden yargılanmak bile rezil olmasına yeter
Sonraki mesajlar delil olur mu peki bu konuyla ilgili konustugumuz

Hiç tanımadığı bir sapık tarafından tecavüze uğramak bir , bir de hayatı paylaştığın sevgilinin tecavüz etmesi var ki birbirinden çok farklıdır..adam iki foto gösterip biz sevgiliydik her şey rıza ile oldu aylar aylar önce ayrıldık şimdi neden böyle bir suçlama ile karşıma çıktı dese,sanırım hakim olarak adama hak veririm(belki de basit bir düşünce oldu bilmiyorum) bu sebeple atılacak adımlara çok dikkat eidlmesi gerekir. konu sahibi gerilmekte çok haklı.

Inşallah Allah size çok hayırlı benim Kaderimden çok uzak evlatlar verir. Evlatlarıniz zor durumdayken yargılanacak sizin gibi insanlarla karsilastirmaz. Tırnak izleri yüzümde değil omzumun arkasindaydi. Iyi gunler. Yazmayın olur mu ? Lütfen

En kutsal hak savunma hakkıdır. Beni bu şekilde suçlayıp yazmayın diyemezsiniz..
Ben sizi yargılamadım.
Annenize anlatın dedim.
Kaderinizi yaşamasını istemem tabi ki hiçbir çocuğun.
Benim söylediğim sadece yalan söylemek kolay diyen bir evlat istemediğimdi.
Yalanın ne kadar kötü olduğunu bilmelerini istiyorum sadece..
Arkadaşlarınız tırnak izlerinizi gördüğüne göre anneniz mutlaka görmüştür diye düşündüm..
Eğer tekrar benden alıntı yapmazsanız ben de yazmam..
İnşallah bu olayı hemen unutursunuz. Bundan sonra huzurlu ve mutlu bir yaşamınız olur..

Adamla önceden birlikteliğim vardı o yüzden susuyorum galiba bilmiyorum ki .

Evli olsanız bile sizin rızanız olmadan cinsel ilişkiye girilirse tecavüz olarak kabul edilir ve tecavüz eden ceza alır. İlişkiniz vardı diye korkmanıza gerek yok. Ama tabi ispat etmeniz gerekiyor.

Evli olsanız bile sizin rızanız olmadan cinsel ilişkiye girilirse tecavüz olarak kabul edilir ve tecavüz eden ceza alır. İlişkiniz vardı diye korkmanıza gerek yok. Ama tabi ispat etmeniz gerekiyor.
Burda bile baksaniza keşke önceden belirtseydin eski konunda söyle demişsin işte açığını bulduk diyenler var.aile veya hakimde söylemez mi böyle

En kutsal hak savunma hakkıdır. Beni bu şekilde suçlayıp yazmayın diyemezsiniz..
Ben sizi yargılamadım.
Annenize anlatın dedim.
Kaderinizi yaşamasını istemem tabi ki hiçbir çocuğun.
Benim söylediğim sadece yalan söylemek kolay diyen bir evlat istemediğimdi.
Yalanın ne kadar kötü olduğunu bilmelerini istiyorum sadece..
Arkadaşlarınız tırnak izlerinizi gördüğüne göre anneniz mutlaka görmüştür diye düşündüm..
Eğer tekrar benden alıntı yapmazsanız ben de yazmam..
İnşallah bu olayı hemen unutursunuz. Bundan sonra huzurlu ve mutlu bir yaşamınız olur..
Arkadaşları yüzünün sisligini gördü. Anlamak zor olmamalı ya. Evlatlariniza dair temennilerinizi veya yalanin berbat bir şey olduğunu burada değil başka yerde anlatsaniz olur mu ?

Back
X