Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eger savciliga gideceksiniz doktor raporu istendiginde tecavuz oldugu belli olacak ama onun yaptigini mesaj veya baska birseyle ispat etmeniz gerekir sanirim
Kadın beyanı esas alınır yani öyle mi ? Sen ilk değilsin senin gibi çok oldu şikayet etsende daha önce kendi rizanla oldu demesi beni korkutuyor. Annem hukukçu babam komutan çevresi var buna rağmen bana bu kadar kötülüğü korkmadan yapıyorsa gerçekten güvendiği şeyler mi var acaba diye düşünüyorum. .kendine çok güvenmesi böyle düşündürüyor
Tabii ki kadın beyanı esas alınır. Kim böyle bir şeyi yaşamadığı halde, bu kadar toplum baskısına rağmen ben tecavüze uğradım der. Mesajlarda var diyorsunuz, başka da bir şeye gerek yok. Sizin anneniz babanız cahil, çocuğunun arkasında durmayacak insanlar olsa işiniz belki zorlaşırdı ama onun gözünüzü korkuttuğu gibi 'çok yaptım, sıyrıldım' olayı size işlemez. Annenize bahsedin bir an önce, ne yapacağınıza onunla karar verin.
Yalnız çok zor bir süreçtir, buna kendinizi hazırlayın.
Çok üzülerek söylüyorum, bişey çıkmaz bu işten. Öncesinde bir ilişki var, olay gerçekleşir gerçekleşmez bişeyler yapılmamış, bu adam emniyet mensubu en az anneniz kadar iyi biliyordur hukuku yani nasıl olaydan sıyrılacağını vs vs... Ama tehdit msj ları var diyosunuz belki ordan bişeyler çıkar. Ama yinede şikayet edin en azından adı çıkar, rezil olur. Bu arada kendiniz için de bişeyler yapın ve psikolojik destek alın lütfen, bu bir travma.