• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

Adamla önceden birlikteliğim vardı o yüzden susuyorum galiba bilmiyorum ki .
o zaman susmaya devam et bence. çünkü tecavüzden önce o adamla cinsel beraberlik yaşamışsın. kavga anında da adam sana tecavüz etmiş. bu olayı unut bence. annene anlatıp onuda üzme. bir anne için ne acıdır evladının tev-cavüze uğradığını duymak

Ya bi yandan da delil olmasa bile böyle bir şeyden yargilanmak bile yeter diye düşünüyorum. Kim durup dururken özellikle bir bayan bana tecavüz etti diye birinden şikayetçi olur ki

Annen yasal konularda en dogrusunu biliyordur, bence zaman kaybetmeden ona danis, hemen bugun.

Senin icin agir olacaksa once baska bir avukata danis once, sonra annene git ama bunu bugun yap derim.

Yüklerinden kurtulmalısın ki ileriye daha rahat yürüyebilesin.Sırtındaki en büyük yük şu anda bu.Bundan kurtul.Annen ile gerçeği ama sadece gerçeği konuş.Sonra da bu sıkıntıdan kurtulmanın çabasını ver.bunlar seni zorlayacak ama emin ol sonunda rahata kavuşacaksın.

Bir daha ömrünün kalan kısmında bu hatayı tekrar yapma.Buna benzerini dahi yapma.Hayat , bir kereliktir unutma

eski konunuzda gayet isteyerek birlikte olmuş gibi yazmışsınız burda tecavüz demişsiniz hangisine göre yorum yapacaz ki :KK14:

sana en iyi şekilde yardımcı olacak kişi annen. ona danışsan daha iyi bence

Annen yasal konularda en dogrusunu biliyordur, bence zaman kaybetmeden ona danis, hemen bugun.

Senin icin agir olacaksa once baska bir avukata danis once, sonra annene git ama bunu bugun yap derim.
Bakın burada bile kaç kişi eskiden birlikte isteyerek olmuşsun gibi şeyler söylüyor .cesaretimi kıran nokta bu

Neden hafifletici sebep mi olacak
Farkındamısın bilmiyorum ama yazdığım mesajlara dönüp bakarsan hepsinde sizi savunuyorum ama siz alaya alıyorsunuz . Bence o kişiyle tecavüz olayı dışında kendi isteğinle birçok kez beraber olmak başka şey, tek sefer ve zorla olması başka şey.Ben okuyunca şahsen bakire olduğunuzu düşündüm. Hala da annenizden destek almanızı savunuyorum ama sonradan belirttiğiniz,sizin için küçük ama aslında önemli olan detay sizi zor durumda bırakabilir.Adam elbette ki zorla olmadı,isteyerek oldu diyecek.

Farkındamısın bilmiyorum ama yazdığım mesajlara dönüp bakarsan hepsinde sizi savunuyorum ama siz alaya alıyorsunuz . Bence o kişiyle tecavüz olayı dışında kendi isteğinle birçok kez beraber olmak başka şey, tek sefer ve zorla olması başka şey.Ben okuyunca şahsen bakire olduğunuzu düşündüm. Hala da annenizden destek almanızı savunuyorum ama sonradan belirttiğiniz,sizin için küçük ama aslında önemli olan detay sizi zor durumda bırakabilir.Adam elbette ki zorla olmadı,isteyerek oldu diyecek.
Hayır İğneleyici olarak yazmadım. Konuşma diliyle yazdım öyle anladiysaniz Özür dilerim

eski konunuzda gayet isteyerek birlikte olmuş gibi yazmışsınız burda tecavüz demişsiniz hangisine göre yorum yapacaz ki :KK14:
Önce karı kocalar arasında bile tecavüz suçu olduğunu daha sonra bir insan biriyle birlikte olduktan sonra bedeni üzerindeki söz sahibi olma hakkını kaybetmedigini her zaman olmak zorunda olmadığını anladiktan sonra bu konuya yapın .ama bana sorarsaniz kendinizi yormaya gerek yok

Bakın burada bile kaç kişi eskiden birlikte isteyerek olmuşsun gibi şeyler söylüyor .cesaretimi kıran nokta bu

Iyi de bunun konuyla hicbir ilgisi yok, evli bile olsaniz siz istemiyorsaniz bunun adi tecavuzdur. Kimsenin size bu vahseti yasatmaya hakki yok, mutlaka hakkinizi aramalisiniz. Bu herifin yaptiklari yanina mi kalsin? Siz savasacak durumdasiniz, guclu bir ailedensiniz, ayni seyi ya gariban bir kiza da yaparsa?

Iyi de bunun konuyla hicbir ilgisi yok, evli bile olsaniz siz istemiyorsaniz bunun adi tecavuzdur. Kimsenin size bu vahseti yasatmaya hakki yok, mutlaka hakkinizi aramalisiniz. Bu herifin yaptiklari yanina mi kalsin? Siz savasacak durumdasiniz, guclu bir ailedensiniz, ayni seyi ya gariban bir kiza da yaparsa?
Haklisiniz en azından huzursuz etmem gerek

Öncesinde yaşadım evet . Izler dediginiz yüzüm çok sismisti tırnak izleri vs. Ama şu an yoklar. Şahit yüzümün aşırı sistigini gorenler var ama onun arkadaslari onun aleyhinde beyanda bulunmazlar ki
önceden yaşadıgınız ilişki varsa sanırım bu işler çok daha zorlaşıyor ama yi,nede sana bu kötülüğü yapanın elini kolunu sallayarak gezmesine izin verme anlat annene
bir de size tecavüz eden bir adamla sonrasında nasıl devam ettiniz neden? yani bupsikolojik bir yıkım olmalı nasıl atlattınız ve hala yüzüne bakabildiniz? tehdit flanmı vardı

önceden yaşadıgınız ilişki varsa sanırım bu işler çok daha zorlaşıyor ama yi,nede sana bu kötülüğü yapanın elini kolunu sallayarak gezmesine izin verme anlat annene
bir de size tecavüz eden bir adamla sonrasında nasıl devam ettiniz neden? yani bupsikolojik bir yıkım olmalı nasıl atlattınız ve hala yüzüne bakabildiniz? tehdit flanmı vardı
Yok yüz yüze gelmedik o olaydan sonra hiç normal ilişki olmadı yani . 3 4 kere daha telefonda konuştuk sadece sonra hatları filan iptal ettim öyle

Uzun zamandır içinden çıkamadigim bir konu var.annem avukat ama soramiyorum. Eski sevgilimle berbat bir ilişki yaşadık son zamanlarda bi kavga sırasında kendine hakim olamadı çok büyüdü kavga tecavüz etti elinde bıçak vardı o sırada eli kanadı. Sonra kimse bitmeyecek Ailene söylerim vs. Dedi sustum. Polisi arayacaktim banyoya kilitledi. Sonra pişman oldu ağladı sözler verdi bir süre olay yokmuş gibi davrandık ama sonunda bitti ilişki. Ben atlatamiyorum hala bu olayı ne yapmalıyım birilerine bahsetmeli miyim? Unutup yoluma mi bakmaliyim savcılığa mi gitmeliyim ki ispat edemem bu durumu muhtemelen bana iftira atıyor der. Ben sizin kiziniz kardeşiniz çok yakın arkadaşınız olsam bana ne yapmami önerirdiniz?
kesinlikle şikayet et !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Burda bile baksaniza keşke önceden belirtseydin eski konunda söyle demişsin işte açığını bulduk diyenler var.aile veya hakimde söylemez mi böyle

Zina bizim hukuk sistemimize göre suç değil ki, kime ne daha önce birlikte olduğunuzdan.
Şu noktayı es geçiyorsunuz. Tecavüz suçlamasında fiziki deliller olmasa bile mantık çerçevesinde insanın yalan söyleyerek kendini ve ailesini böyle bir duruma düşürmeyeceği kabul edilir. Tamam fiziki muayenede belki kanıt kalmamış olabilir ancak psikolojik kanıtları silemezler. Annenize anlatın, rahatlayın ve o namussuzu bir an önce şikayet edin.

Zina bizim hukuk sistemimize göre suç değil ki, kime ne daha önce birlikte olduğunuzdan.
Şu noktayı es geçiyorsunuz. Tecavüz suçlamasında fiziki deliller olmasa bile mantık çerçevesinde insanın yalan söyleyerek kendini ve ailesini böyle bir duruma düşürmeyeceği kabul edilir. Tamam fiziki muayenede belki kanıt kalmamış olabilir ancak psikolojik kanıtları silemezler. Annenize anlatın, rahatlayın ve o namussuzu bir an önce şikayet edin.
Kadın beyanı esas alınır yani öyle mi ? Sen ilk değilsin senin gibi çok oldu şikayet etsende daha önce kendi rizanla oldu demesi beni korkutuyor. Annem hukukçu babam komutan çevresi var buna rağmen bana bu kadar kötülüğü korkmadan yapıyorsa gerçekten güvendiği şeyler mi var acaba diye düşünüyorum. .kendine çok güvenmesi böyle düşündürüyor

Önceden birlikte olmuş olması tecavüzü meşru mu kılıyor ne biçim yorumlar bunlar :KK62:

Evlilikte bile rızan olmadan eşin cinsel ilişkiye zorlaması direkt boşanma sebebidir, tek celsede hem de :KK62:
O kadar utandım ki eski konu eski konu denildikce. Terkedilince iftira Atan kız konumunda hissediyorum kendimi

Back
X