• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapmalıyım

Söylemesi kolay olabilir tabi ama affetmeyin derim.Anlıyorum 4 yıllık bir ilişki buraya kadar geldiğine göre sorunsuz gidiyordu ama olayı bir de ''öteki'' kadının gözünden görün.Bir insan 4 yıl boyunca sevgilisinin yanından karısının yatağına nasıl girer, bunu midesi nasıl kaldırır anlayamıyorum.Siz de bir başka ''öteki kadın'' olmayın.Evlilik güven üzerine kurulu olmalı.Hayatınız boyunca şüphe duyacağınız bir adamdan uzak durun.

Haklısınız hepinize teşekkür ederim.bir ayrıntı daha varkii 2008 yılında evlenip 2009 yılında benimle tanışıyor 2010 yılında beni sevdiğîni sòyluyor ve beni sevdiğini sòylediğini zamanlarda çocuk yapmak için uğraşmış çünki tüp bebek şuan 2 buçuk yaşında oğlu var

Geçenlerde aramızda açıktı bi yere yorum yapmış facebook da.(yüzü güzel olanlar huylarınıza ve davranışlarınıza dikkat edin diye)ordan bi bayan da beğenmiş bunun yorumunu ,bende merak ettim kim bu kadın acaba diye profiline bakmak istedim engelliyim. Şok oldum tabi kadın beni tanımaz ben onu bilmem neyse bi başka adresten denedim açık profili ben bu konuda şaşkınım düşünüyorum bi cevap bulamadım sevgilimle bi ilişkisimi var acaba ki nedir bu anlayamadım lütfen fikir verin bana aldatılıyomuyum.Konuyu anlattım sevgilime bilmiyorum tanımıyorum ben yapmadım diyor

4 yıl oldu çok az görebiliyorumda sürekli tartışıyoruz kıskançlık filan o da kıskanç bende .şu aralar gene küstü bana whatsapp yüzünden dee ben ne yapmalıyım ayrılsammı beraber de olmuyo evlilik için kızımdan dolayı olamıyosa aileler tanışsın istiyorum söylemedim ona dile getirsemmi yada ayrılsammı ki bikez denedim nefes alamadım resmen ne yapacağımı bilemiyorum.(o hiç evlenmemiş )fikirlerinize ihtiyacım var acaba aşığımda göremiyomuyum

Ailesiyle tanışmak istedim kimliğinide görmek istedim tabiki hep ertelemeler vardı.Her akşam uyuyana kadar konuşan bi insandı nasıl evli olduğunu düşünebilirdim ve cinsel yaklaşımıda olmadı hiç seviyo evleneces diye dúşündüm

yılda 1 yada 2 defa yüz yüze görüşüyoruz ben bunu çok önemsemedim(yani ayrı şehirde olmamızı) ama zaten göremiyorum yani şüpheleniyorum ne yapacağımı bilemedim.akşamdan akşama 1 saat filan telefonda konuşuyoruz onda da hep suskun durgun

Benim için olay tamamen değişti, affederseniz de siz bilirsiniz, affetmezseniz de. Kızınız herhalde 18 yaşında şimdi, umarım bu durumu açıklamanın bir yolunu bulursunuz. Ben kendim için sağlıklı kararlar almayan annemin, benim için de sağlıklı karar almayacağını düşünerek mesafemi koyarım, kızınız umarım daha anlayışlıdır. Kuzeninize bu adamın neyin nesi olduğunu sormak keşke daha önce aklınıza gelseydi. Mutlu olmanızı dilememe gerek yok sanırım, görmezden gelerek olabiliyorsunuz rahatlıkla nasıl olsa.

O kadar yil nasil anlamadiniz hayret ettim dogrusu gecelerde konusytduk diysun hicmi anlamas karisi sasrdim dgrusu

Şimdi boşanmış olsa bile senle beraber olduğu zaman bu adam EVLİYDİ....yani EVLİYKEN başka biri ile sevgilik yaşıyormuş.....EVLI bir adamin baska bir kizla sevgili olmasi sence nasil birsey, onay veriyor musun?

Emeğimi boşa çıkaramazsın zaten ayrılacaktım sen òğrendin vs.diyor
Arkadasim Senle beraber iken EVLİYMİS.....Yani bugünü degil 4 yıl öncesini düşün, şimdi boşanmış olabilir ama 4 yıl önce EVLİYKEN başkası ile görüşmüş.......Boşandıktan sonra senle gorusseydi birsey demezdim ama senle görüştüğümde evliymis...

Size yalan söyleyen adami, karisini sizinle aldatan o serefsiz adamin nesini affedeceksiniz?

Eski konularına baktım
Adamın evli/nişanlı olduğu gayet belliymiş zaten !
Sene de 2-3 kere gelen adamdan ne beklenir ? Karısını kandırıcak yalanı ancak bulmuş denir
Kimseyle tanıştırmamış e demekki gizlemeye çalışıyo bişeyleri
Üzgünüm ama bile bile lades demişsin

Seninle tanıştığında / birlikteyken tüp bebek yapıyolarmış e adam bunalmış kafasını dağıtacak bişey aramış sen çkkmışsın...

Sünger Çek unut gitsin

Arkadaşlar daha òncede konu açmıştım 5 yıldır görüştüğüm biri var ayrı şehirlerde yaşıyorduk ve sizlere ilgisizliğinden yakınmıştım.Òzetle anlatayım hep bişeyler olduğunu hissediyordum kuzenimden araştırmasını rica ettim ve evli olduğunu öğrendim 4.yılımızda dünya başıma yıkıldı inanamadım her akşam uyuyana kadar konuşurdu nasıl olabilirdi ki bana güven vermişti.Hislerimin sebebi evleneceğimizi sòyleyip ağırdan almasıydı neyse önce inkar etti sonra benden ayrılırsın diye söyleyemedim dedi ben evli bir erkekle olamayacağımı sòyleyip bitirdim.Aradan bi kaç ay geçti mesaj attı boşandım lütfen gòrüşelim diye ben istemedim kalbim kırılmış hayal kırıklığına uğramıştım güvenimde kalmadı tabiki gene aradan 4 yada 5 ay geçti yanıma geldi elinde kimliği ve boşanma kararı ile bensiz olamayacağını zaten ben olsamda olmasamda boşanacağını söylüyor.Ben ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım bana yalan söyleyen bu adamı affetmelimiyim.
Bence affetme hatta manevi tazminat davası aç. Mesajları da kanıt olarak göster.

Kadının ruhunda su var o kadina yapar bana yapmaz o guzel degil ben guzelim o aptal ben akilliyim .... sorsan karisi icin atip tutar bu adamlar. .yakinen biliyorum aynen senelerce beraberdi sabah aksam arkasimin ailesine bile girip cikti adam ..evliymis..aralarinda inat olmuş karısıyla. .Kadın ayaklari yere sağlam basan ilcenin bir numarali mali müşaviri birde..bu kadin aptal kocasıyla niye ugrassin ipini salmis adamin oda bizim kizi buldu iyi mi..gördüğüm anda igreti olmustum hic inandirici gelmedi bizlerede ama anlatamadik.bosandi dedi dio hergun ariiyo beji hergün beraberiz dyor kiz tabii inanmis..oglu var ilkokula gidio diyor onu okuldan beni isten alıp gezmelere gidiyoruz diyo..benim sana Diyecegim...minareyi calan kilifini hazirlar...suan mi..suan o adam oglu ve karisiyla beraber ..bizim kiz hala depresyon da iki kez intihar etti...hic kimse kimsedeb ustun değil erkeklr karilari hakkinda yalan soylerler genelde de hep kendinden kaat be kat genc bayanlar bulurlar bu yalanlari soyleyecek.en komigide ben mit gorevlisiyim esim sarhoşken benle oldu evlenmek zorunda kaldik oglum oldu denisbizimki de inanio yaaa nasil bisi oluyosa artik yuhhh.bizim kiz ayrildigi halde arayip adama yalvardi adam karisiyla mutlu neler dedi adam neler kizcagiza...sen ne sanslisinki iradene sahip cikip Kurtulmuşsun.

4 yıl sana oynamıs resmen.... Yalan üzerine kurulmus bir iliskiyi affetmeyi düsunmüyorsun herhalde

Evliyken her akşam nasıl telefonda seninle konuşabilir ki?
Ayrı mı yaşıyordu acaba?

Yine de bunlar yalan söylemiş olmasını değiştirmiyor.
Ben ikinci bir şansı hak ettiğini düşünmüyorum.

Karaktersiz bir adam, zaten sizde diğer konularda yazmışsınız güvenmediğinizi, ne size değer vermiş nede eşine bencil bir adam, hiç anlamadım diyorsunuz ama eski konuda telde susuyor demişsiniz demekki eşi anlamasın diyeymiş, belki isminizde Ahmet Mehmet diye kayıtlıydı... Ben bu adama güvenirim diyorsanız evlenin..

ben olsam affedemezdim...
herşey beklenir böyle insanlardan...

herşeyi bir kenara bırakın adam sizinle birlikteyken eşiylede tüp bebek mücadelesi veriyor bu adam sizi seviyor olabilir mi ??? bence unutun bu adamı yol verin gitsin.

4 yıl kandirmis dile kolay ya 4 yıl. Nasıl büyük bir hayalkirikligi. Aynısını size de yaparsa nasıl guveneceksin

Back
X