• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapmalıyım

sakın affetme boleleri hem suclu hem guclu.. artık guven kalmamıs. evlılık guven uzerıne kuruludur. bıde senı 4yıldır aldatmıs yalan solemıs.. evlensenızde senı ayakta uyutur bu baska seyler yapar benden demesi

4 yıl kandirmis dile kolay ya 4 yıl. Nasıl büyük bir hayalkirikligi. Aynısını size de yaparsa nasıl guveneceksin
Zaten güvenmiyorum bi taraftan seviyorum da çok
Bence affetme hatta manevi tazminat davası aç. Mesajları da kanıt olarak göster.
Düşünmediğim değil de hukuk sistemi belli ülkemizde tecavüze uğrayanlara bile rızası varmış teşvik edici deniliyor

Hazir yakayi kurtarmisken kac derim.
Sadece bosanmis bir adam olsa, hic problem yok. Ama adam karisini seninle aldatmis cicim, insanin hep aklinda kalir, ya bir gun benide aldatirsa diye. 4 sene ne sana ne karisina birsey belli etmeyen biriymis, helal olsun diyorum. Bu derece profesyonellik zor bulunur.

Sadece bosanmis bir adam olsa, hic problem yok. Ama adam karisini seninle aldatmis cicim, insanin hep aklinda kalir, ya bir gun benide aldatirsa diye. 4 sene ne sana ne karisina birsey belli etmeyen biriymis, helal olsun diyorum. Bu derece profesyonellik zor bulunur.
Öyle...karısı biliyomuş da benim haberim yok hemde başından beri

Arkadaşlar daha òncede konu açmıştım 5 yıldır görüştüğüm biri var ayrı şehirlerde yaşıyorduk ve sizlere ilgisizliğinden yakınmıştım.Òzetle anlatayım hep bişeyler olduğunu hissediyordum kuzenimden araştırmasını rica ettim ve evli olduğunu öğrendim 4.yılımızda dünya başıma yıkıldı inanamadım her akşam uyuyana kadar konuşurdu nasıl olabilirdi ki bana güven vermişti.Hislerimin sebebi evleneceğimizi sòyleyip ağırdan almasıydı neyse önce inkar etti sonra benden ayrılırsın diye söyleyemedim dedi ben evli bir erkekle olamayacağımı sòyleyip bitirdim.Aradan bi kaç ay geçti mesaj attı boşandım lütfen gòrüşelim diye ben istemedim kalbim kırılmış hayal kırıklığına uğramıştım güvenimde kalmadı tabiki gene aradan 4 yada 5 ay geçti yanıma geldi elinde kimliği ve boşanma kararı ile bensiz olamayacağını zaten ben olsamda olmasamda boşanacağını söylüyor.Ben ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım bana yalan söyleyen bu adamı affetmelimiyim.
Affetmelimiyim mi ? Ortada başkası ile evli iken seninle de ilişki yaşayan yani karısını aldatan bir adam var farkında mısın ? Sen bu adam ile evlenirsen ben sana olacağı söyleyeyim.. O kadın ne yaşadıysa aynısını sana da yaşatacak. Seninle evliyken de başkası ile ilişki kuracak. Queen Bee dediydi dersin, yanılma payım yok :KK66:

Arkadaşlar daha òncede konu açmıştım 5 yıldır görüştüğüm biri var ayrı şehirlerde yaşıyorduk ve sizlere ilgisizliğinden yakınmıştım.Òzetle anlatayım hep bişeyler olduğunu hissediyordum kuzenimden araştırmasını rica ettim ve evli olduğunu öğrendim 4.yılımızda dünya başıma yıkıldı inanamadım her akşam uyuyana kadar konuşurdu nasıl olabilirdi ki bana güven vermişti.Hislerimin sebebi evleneceğimizi sòyleyip ağırdan almasıydı neyse önce inkar etti sonra benden ayrılırsın diye söyleyemedim dedi ben evli bir erkekle olamayacağımı sòyleyip bitirdim.Aradan bi kaç ay geçti mesaj attı boşandım lütfen gòrüşelim diye ben istemedim kalbim kırılmış hayal kırıklığına uğramıştım güvenimde kalmadı tabiki gene aradan 4 yada 5 ay geçti yanıma geldi elinde kimliği ve boşanma kararı ile bensiz olamayacağını zaten ben olsamda olmasamda boşanacağını söylüyor.Ben ne yapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım bana yalan söyleyen bu adamı affetmelimiyim.
Bir insanla 4 koca yıl görüş.Ama nedir ne değildir,ailesi kim nerde yaşar ne yapar,çevresi ne bilme sonra 4 yılda sezemediğini kuzenin bulsun.

Biz nişanlımla 5 yıldır birlikteyiz..Tc sini ezbere bilirim

Ve5 koca yıl boyunca birkez olsun kimliğini görmedin mi ?
Hiç bir ortak arkadaşınız olmadı mı ?
Ailesini tanımak istemedin mi ?
Aynı şehirde hiç mi buluşmadınız ?
Neden 5 yıl sonra araştırma gereği duydunuz ben onu merak ediyorum..

Ben gizemli bir insanla onca yıl birlikte duramam.

yalancı birisiyle beraber olmak istersen ol...başkasıyla evliyken senle ilişki yaşıyor..ilerde evlendin diyelim başkasıyla ilişki yaşamayacağı ne malum.daha fazla kandırılma bence

Sans verin, sevgiliyken yetmemis bide evliyken bi bes yil sizi aldatsin...:ssz:

Kadının ruhunda su var o kadina yapar bana yapmaz o guzel degil ben guzelim o aptal ben akilliyim .... sorsan karisi icin atip tutar bu adamlar. .yakinen biliyorum aynen senelerce beraberdi sabah aksam arkasimin ailesine bile girip cikti adam ..evliymis..aralarinda inat olmuş karısıyla. .Kadın ayaklari yere sağlam basan ilcenin bir numarali mali müşaviri birde..bu kadin aptal kocasıyla niye ugrassin ipini salmis adamin oda bizim kizi buldu iyi mi..gördüğüm anda igreti olmustum hic inandirici gelmedi bizlerede ama anlatamadik.bosandi dedi dio hergun ariiyo beji hergün beraberiz dyor kiz tabii inanmis..oglu var ilkokula gidio diyor onu okuldan beni isten alıp gezmelere gidiyoruz diyo..benim sana Diyecegim...minareyi calan kilifini hazirlar...suan mi..suan o adam oglu ve karisiyla beraber ..bizim kiz hala depresyon da iki kez intihar etti...hic kimse kimsedeb ustun değil erkeklr karilari hakkinda yalan soylerler genelde de hep kendinden kaat be kat genc bayanlar bulurlar bu yalanlari soyleyecek.en komigide ben mit gorevlisiyim esim sarhoşken benle oldu evlenmek zorunda kaldik oglum oldu denisbizimki de inanio yaaa nasil bisi oluyosa artik yuhhh.bizim kiz ayrildigi halde arayip adama yalvardi adam karisiyla mutlu neler dedi adam neler kizcagiza...sen ne sanslisinki iradene sahip cikip Kurtulmuşsun.
Mit görevlisi aynen öyle bana özel timde çalıştığınî falan söyledi ne acı bi durum ya çok aptalmışım,şimdilerde bana dediği şey elmas gibi işlemiş bu ilişkiyi ayrılırsam kimse iyi olmazmış tehdit ediyo kısaca géçmişe degil şuandaki duruma bakacakmışim dedimki geçmiş gelecegin aynasıdır ...

sen olsanda olmasanda boşanacakmış yalan.4 yılda evli bir erkekle berabersiniz ve sebep bana göre sizsiniz.
insanın vicdanı sızlar değil o adamla tekrar görüşmeyi hattımı herşeyimi değiştirirdim.
Bugün o hanımefendiye yapılan yarın sizede yapılır unutmayın.

Kusura bakmayında bazı bayanlar çok şeyde gözü okadar açığı ki,ama aşk konularında hep saf ayağına yatıyoruz.

Elbette affetmeyin. Ama ilerde sizi de aldatabileceği için değil. Karısını aldatmış biri olduğu için, yaptığı kabul edilebilir ve onaylanabilir olmadığı için...

Affederseniz bir farkınız kalmaz ondan.

Bilmiyorum .. ben olsam yapamazdım sanrım açıkçası...çünkü hiç ama hiç güven vermiyor..

Bi yaşıma daha girdim :KK57: 4 yıl ya 4 yıl dile kolay 4 YIL. sizi ve karısını aptal yerine koymuş. Bugün sizin için karısını boşayan yarın başkası için sizi boşar:KK47:

sen olsanda olmasanda boşanacakmış yalan.4 yılda evli bir erkekle berabersiniz ve sebep bana göre sizsiniz.
insanın vicdanı sızlar değil o adamla tekrar görüşmeyi hattımı herşeyimi değiştirirdim.
Bugün o hanımefendiye yapılan yarın sizede yapılır unutmayın.

Kusura bakmayında bazı bayanlar çok şeyde gözü okadar açığı ki,ama aşk konularında hep saf ayağına yatıyoruz.
Niye saf ayagına yatayım kim kandırılmak ister aşık olunca bilemiyosunuz Allah kimsenin başına vermesin yaşadığımı .eleştiriye açığım fakat kırıcı olmayın lütfen

K
Karısı başından beri biliyormuş o nasıl bile bile 4 yîl dayandı

koskoca bir 4 yıl dile kolay bunu yaşayan sensin burada çok kişi yorum yapmış yaşamadan atıp tutmak kolay olur elbet. bir insanı 4 sene boyunca kandırmak kaldırması zor birşey ama sonuçta da adam gerçekten boşanmışsa demekki size değer veriyorki boşanmış. 4 sene boyunca da bir ilişkiyi sürdürmekte kolay değil. ne diyeyim bence siz Allah a size doğru yolu göstermesi için dua edin. kendi iç sesinizi ve mantığınızı duygularınızı birleştirin ve samimi olarak Allah tan isteyin. burada her kafadan bir ses çıkar

4 yıl kandırılmışsınız, sadece karısı değil siz de aldatılmışsınız. Kendinize bir iyiylik yapın, uzak durun böyle insandan. Olur ya devam ederseniz bu adamla, yaşayacağınız binbir türlü acılar var... Hayat sizin...

koskoca bir 4 yıl dile kolay bunu yaşayan sensin burada çok kişi yorum yapmış yaşamadan atıp tutmak kolay olur elbet. bir insanı 4 sene boyunca kandırmak kaldırması zor birşey ama sonuçta da adam gerçekten boşanmışsa demekki size değer veriyorki boşanmış. 4 sene boyunca da bir ilişkiyi sürdürmekte kolay değil. ne diyeyim bence siz Allah a size doğru yolu göstermesi için dua edin. kendi iç sesinizi ve mantığınızı duygularınızı birleştirin ve samimi olarak Allah tan isteyin. burada her kafadan bir ses çıkar
Evet çok göz yaşî dòktüm bişeyler hissediyor ama ne oldugunu bilmiyordum çok dua ettim hayırlısını istedim beni seviyo olabilir ama güvenmiyorum şimdi bekar ama gúven yok

Back
X