Çok istiyorum zamanın ne getireceği belli olmaz her bayan kendi ayakları üstünde durmalı
Siz calismak istemiyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz calismak istemiyor musunuz?
Haklısınız ama şimdiden halletmek istiyorum daha 4 yıl var ve ben o kadar süre bunu düşünmek istemiyorumsen bir okulu bitir evlilik hazırlıkları başlasn yine konuşursunuz dont panic![]()
E konuşun sevgilinizle. :)Haklısınız bende en çok babamı düşünüyorum o kadar emek verdi bana ama nasıl halledeceğim bilemiyorum![]()
Evet beni en çok da bu düşüncesi üzüyor nasıl böyle düşünür diyorum annesi yengesi falan hep ev hanımı ne güzel evlerinde çocuklarını büyütüyorlar kendini yıpratmaya ne gerek var diyorOkadar emek harcayip okumussun , tabiki kendi kararlarinin arkasinda durmalisin...
Esin ilerde ne kadar zengin olursa olsun , kendi ayaklarinin ustunde durmalisin. Ustelik hangi cagda yasiyoruzda , senin calismabi istemiyor.
Ben de boyle dusunuyorum. O yuzden pesin pesin bunu soyleyin. Maddi durumumuz ne kadar iyi olsa da ben calismak isterim evde yapamam diyin. Evlendikten sonra da 1-2 sene gecince baktin her sey yolunda, calisma hayati da yoruyor, o zaman ayrilirsin istersen isinden. Zaten coluk cocuk olunca is hayati cok zorluyor. ama simdiden tamam calismam demeyin. Bu sekilde calisacagini kabul etsin, sonra isyedigini yaparsinÇok istiyorum zamanın ne getireceği belli olmaz her bayan kendi ayakları üstünde durmalı
Çok istiyorum zamanın ne getireceği belli olmaz her bayan kendi ayakları üstünde durmalı
Mühendisliközel olmazsa hangi bölümde okuyorsunuz?
Belki haklısınızdır yaşamadan bilemem ama emeğime saygı duymaması beni çok incitiyor bu bölümü kazanana kadar o kadar emek verdim kiben yerinizde olsam çalışmazdım madem ihtiyacınız yok , ne diye çalışıp insanların agız kokusunu çekeyim ki ben bu sen memur oldum , insanlarla ugraşmak birilerinin emri altında çalışmak çok kötü bişey sorunlu ınsanların triplerini çekiyorum, okudum okadar emek verdim illa çalışmam lazım diye birşey yok, genel kültür de önemli , kendini yetiştirdin vs. kısacası ben çalışmazdım , çalışma hayatına atılınca anlarsınız beni , evde ayaklarımı uzatıp boş boş oturmaya hasretim keşke benimde durumu iyi olan kocam olsa da ilerde çalışmasam![]()
Mühendislik
İnşallah :)Kesinlikle çalışmalısın.En azından çalışma ortamına girip çalışıp çalışmayacağına ilerleyen zamanlarda kendin karar vermelisin.Sen kararlı olduğunu gösterirsen eğer olumsuz bir cevap alacağını düşünmüyorum.
Ayyy inşallah bende çok yaşamak istiyorum kendisine mesaj attım bakalım ne diyecekHem o kendi parani kazanmanin verdigi mutlulugu herkesin yasamasini isterim. Insan kendiyle gurur duyuyor resmen. O ilk maasin yasattigi his paha bicilemez![]()
Evet beni en çok da bu düşüncesi üzüyor nasıl böyle düşünür diyorum annesi yengesi falan hep ev hanımı ne güzel evlerinde çocuklarını büyütüyorlar kendini yıpratmaya ne gerek var diyor![]()
Merhaba kızlar, erkek arkadaşımın ailesi çok zengin bizimde durumumuz çok şükür iyi ama onlar kadar değil.Bu ileride onun ailesi tarafından sorun olur mu acaba? Ve ben güzel bir üniversitede okuyorum. Ama o ileride çalışmamı istemiyor ihtiyacım olmayacağını söylüyor ve bu beni çok üzüyor çünkü çok emek verdim bu noktaya gelene kadar. Ama onu da üzmek istemiyorum. Ne yapmalıyım sizce? Şuan onun beni sevmesinin 5. ilişkimizin 1. yılı. Birde kendisi 2 yıllık bir bölüm okuyor bu sıkıntı olur mu sizce?