- 13 Şubat 2015
- 5
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi kartonpiyer
-
Sürekli kedime bişey oldu diyerek gideceksiniz, adam veteriner sonuçta :)
Kediniz onay verdiyse hayırlısı olsun
sevgiliside olabilir.üzülmemek için çokta umutlanma canım.sen müşterisin tabiki ilgili davranacak.face twitter da baktın mı var mı hesabı
Sürekli bir şey bahane et git kedim kustu hapşırdı falan de :)
telefonunu isteseydin keşke bir şey sormam gerekirse ararım diye ben olsam isterdim valla.
öncelikle bekarmı bi şekilde öğren bak bakalım facede falan olamdı sık sık bahane bul git işte zaten bahane bulduğunu anlar onunda sana ilgisi varsa ne diyelim kısmet sonuçta
Face hesabını inceledim baya aktif ama sevgilisi yok görünüyo.bundan umutlandım zaten.Telefon numarasını istemek çok mantıklıymış bi şey sormam gerekirse diye ama şimdi ne bahaneyle gidicem ben :):)
kedinle ilgili bi bahane bulman lazım ama hayvancağızıda kobay gibi kullanmakta yanlış olur,eğerki ilaç tedavisi uygularsa.hayvanlar için malzeme satılıyor mu kliniğinde?satılıyorsa bişeyler almaya git :)Face hesabını inceledim baya aktif ama sevgilisi yok görünüyo.bundan umutlandım zaten.Telefon numarasını istemek çok mantıklıymış bi şey sormam gerekirse diye ama şimdi ne bahaneyle gidicem ben :):)
kedinle ilgili bi bahane bulman lazım ama hayvancağızıda kobay gibi kullanmakta yanlış olur,eğerki ilaç tedavisi uygularsa.hayvanlar için malzeme satılıyor mu kliniğinde?satılıyorsa bişeyler almaya git :)
Atesi ciksin diye kediyi öldurmeyekKediye tebeşir suyu içir ateşi çıksın
sen bu kediye bakamıyorsun en iyisi bana ver dermiş bideevet bak bu iyi fikir :) size sormayı unuttum benim kedim yuttuğu tüyleri kusamıyor de. ne yapmam lazım de :)
Kediye tebeşir suyu içir ateşi çıksın
Yalnız Özel klinikse bütün veterinerler çok ilgili oluyor özellerde.Kendi kendine gelin güvey olmadığını anlaman lazım önce.Sonrası kolay
Faceden ekle bakalım kabul edecek mi.
Tatlım biz çocukken öyle yapıyorduk valla
Hakkaten yahu.Sosyal medyadan yürümek en temizi. Kedide heder olmamış olur hem arada
Kreatif fikirlerle gel öldürtücen kediyi gözü dönmüş aşktan zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?