Eee adam yüz vermiyorsa neden kafana takıyorsun ki?Ne yapacağımı şaşırdım erkek arkadaşımla uzun süredir mutlu bir birlikteliğimiz var.Maddi durumu gayet iyi ve yakışıklı olduğu gerekçesiyle eski sevgilileri bizi rahatsız ediyor.Hayır anlamiyorum bi kadın para için niye böyle şeyler yapar ki?Artık gerçekten yıldım.Sürekli kıskanclik krizlerine girip sorun yaratmaya basladim sizce umursamayip yoluma devam mı etmeliyim yoksa sorun cıkartmakta haklı mıyım.1 seneden fazla oldu geçer geçer dedim ama hala aynı bu kızlar çıldırcam bi insan kendini istemeyen birinin niye aklına girmeye calisirki nolur bana bir akıl verin tesekkürler simdiden
"gerekçesiyle"? "Ex aşkım aramıycaktım sanma ki özledim ama çok yakışıklı ve zenginsin onun için yazıyorum yanlış anlama"Maddi durumu gayet iyi ve yakışıklı olduğu gerekçesiyle eski sevgilileri bizi rahatsız ediyor.Hayır anlamiyorum bi kadın para için niye böyle şeyler yapar ki?
"gerekçesiyle"? "Ex aşkım aramıycaktım sanma ki özledim ama çok yakışıklı ve zenginsin onun için yazıyorum yanlış anlama"
sevgilin istemediği sürece girmez kimse aklına yaşı kaç ki??Ne yapacağımı şaşırdım erkek arkadaşımla uzun süredir mutlu bir birlikteliğimiz var.Maddi durumu gayet iyi ve yakışıklı olduğu gerekçesiyle eski sevgilileri bizi rahatsız ediyor.Hayır anlamiyorum bi kadın para için niye böyle şeyler yapar ki?Artık gerçekten yıldım.Sürekli kıskanclik krizlerine girip sorun yaratmaya basladim sizce umursamayip yoluma devam mı etmeliyim yoksa sorun cıkartmakta haklı mıyım.1 seneden fazla oldu geçer geçer dedim ama hala aynı bu kızlar çıldırcam bi insan kendini istemeyen birinin niye aklına girmeye calisirki nolur bana bir akıl verin tesekkürler simdiden
Eee adam yüz vermiyorsa neden kafana takıyorsun ki?
sevgilin istemediği sürece girmez kimse aklına yaşı kaç ki??
sevgilin o kızlara ne cvp veriyor peki??hareketleri nasıl??
Çevremdeki arkadaşlarım nasıl sessiz kalıyosun vs şeklinde konuşuyolar insanın aklına ister istemez kurt düşüyo
Erkek yüz verdiği için. Adam gibi kızlarla konuşsa, onlar da onu rahatsız etmezler. Demek ki sevgilinin de hoşuna gidiyor ki onların kendini aramasına izin veriyor. Numarasını değiştirse, sosyal medya kullanmasa, kimse ulaşamaz, rahatsız da edemez.Ne yapacağımı şaşırdım erkek arkadaşımla uzun süredir mutlu bir birlikteliğimiz var.Maddi durumu gayet iyi ve yakışıklı olduğu gerekçesiyle eski sevgilileri bizi rahatsız ediyor.Hayır anlamiyorum bi kadın para için niye böyle şeyler yapar ki?Artık gerçekten yıldım.Sürekli kıskanclik krizlerine girip sorun yaratmaya basladim sizce umursamayip yoluma devam mı etmeliyim yoksa sorun cıkartmakta haklı mıyım.1 seneden fazla oldu geçer geçer dedim ama hala aynı bu kızlar çıldırcam bi insan kendini istemeyen birinin niye aklına girmeye calisirki nolur bana bir akıl verin tesekkürler simdiden
Ne demiş ya anlamadım? Herhalde böyle de dememiştir anlamında yazmıştım, öyle mi demiş yoksa?Kız açıkca arkadaşına söylemiş ekran ss'lerini aldım okudum çok şaşırdım zaten.Şaşırdıgım için belirtmek istediğim niye garipsenidiniz anlayamadım
Çevrendekiler bir garipmiş.Çevremdeki arkadaşlarım nasıl sessiz kalıyosun vs şeklinde konuşuyolar insanın aklına ister istemez kurt düşüyo
Her yerden engellemiş ya ağzımın içine bakiyor desem yeridir bilmiyorum belki saçma gelecek ama çok kıskancım o kızların o yaklaşma çabalarını görüp duydukça çıldırıyorum tepkisiz kalmalı mıyım yoksa konuşayım mı kızlarla?Ben bunu sormak istemiştim sadecesevgilin o kızlara ne cvp veriyor peki??hareketleri nasıl??
Ne yapacağımı şaşırdım erkek arkadaşımla uzun süredir mutlu bir birlikteliğimiz var.Maddi durumu gayet iyi ve yakışıklı olduğu gerekçesiyle eski sevgilileri bizi rahatsız ediyor.Hayır anlamiyorum bi kadın para için niye böyle şeyler yapar ki?Artık gerçekten yıldım.Sürekli kıskanclik krizlerine girip sorun yaratmaya basladim sizce umursamayip yoluma devam mı etmeliyim yoksa sorun cıkartmakta haklı mıyım.1 seneden fazla oldu geçer geçer dedim ama hala aynı bu kızlar çıldırcam bi insan kendini istemeyen birinin niye aklına girmeye calisirki nolur bana bir akıl verin tesekkürler simdiden
Engellenenler nasıl ulaşıyor pardon?Her yerden engellemiş ya ağzımın içine bakiyor desem yeridir bilmiyorum belki saçma gelecek ama çok kıskancım o kızların o yaklaşma çabalarını görüp duydukça çıldırıyorum tepkisiz kalmalı mıyım yoksa konuşayım mı kızlarla?Ben bunu sormak istemiştim sadece
Erkek arkadaşım açıkca onu istemediğini dile getirmiş tartışmışlar.Daha sonra kız kendi arkadaşına parası olmasa bunun triplerini de çekmem ya demiş başka bi kız da biraz daha farkli şekilde ifade etmişNe demiş ya anlamadım? Herhalde böyle de dememiştir anlamında yazmıştım, öyle mi demiş yoksa?
E daha çocuk ne yapsın senin o kızlarla konuşman sevgilini uzaklaştırır çocuk gerekeni yapmış.Güvenmeyi öğren azıcıkHer yerden engellemiş ya ağzımın içine bakiyor desem yeridir bilmiyorum belki saçma gelecek ama çok kıskancım o kızların o yaklaşma çabalarını görüp duydukça çıldırıyorum tepkisiz kalmalı mıyım yoksa konuşayım mı kızlarla?Ben bunu sormak istemiştim sadece
Arkadaş ortamıyla laf yolluyorlar.Küçük bi şehirde yaşıyoruz evinin önüne gelip annesiyle konuşacak kadar ileri gitmisler.Engellenenler nasıl ulaşıyor pardon?
Tamam teşekkürler çok sağolun içimi rahatlattinizE daha çocuk ne yapsın senin o kızlarla konuşman sevgilini uzaklaştırır çocuk gerekeni yapmış.Güvenmeyi öğren azıcık
Hmm o zaman pardon yaa hayal sınırlarımı aştı kızdaki arıza...Erkek arkadaşım açıkca onu istemediğini dile getirmiş tartışmışlar.Daha sonra kız kendi arkadaşına parası olmasa bunun triplerini de çekmem ya demiş başka bi kız da biraz daha farkli şekilde ifade etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?