Ne Yapmalıyım

arkadaşım yapma Allah aşkına
her yerden engellemiş de kız sevgiline nasıl, hangi yolla asılıyor?

Arkadaş ortamıyla laf yolluyorlar.Küçük bi şehirde yaşıyoruz evinin önüne gelip annesiyle konuşacak kadar ileri gitmisler.
Ne ilginç ortamlar, ne değişik insanlar...
Küçük yer amma maşallah kızlar sıraya girmiş bir oğlanın anasının önünde.
Neyse iyi geceler, gideyim ben.

kendisini istemeyen! kişi kapıyı yeterince sert kapatmadığı için!!!

Bende bu şekilde suçladım hep güvenmiyorsun bana diyo yapacak hatta kaç kez bitirdim sırf bu yüzden içimi dökmek icin yazmistim kimseye anlatamiyorum çünkü ortada bişey yokken annem bile beni haksız görüyor fikirleriniz için sağolun

Arkadaş ortamıyla laf yolluyorlar.Küçük bi şehirde yaşıyoruz evinin önüne gelip annesiyle konuşacak kadar ileri gitmisler.

Hmm o zaman pardon yaa hayal sınırlarımı aştı kızdaki arıza...

benimkini aşmadı
bence ortada eksik veya yanlış birşey var
tamam para için erkek peşinde koşan kadın vardır gurursuz kadın da vardır
ama sevgilin gereğini yapmıyor bence

yani benim istemediğim, rahatsız olduğum, tartıştığım bir adam
ta anneme kadar gelecek...
yerin dibine sokarım
sevgilin de sokmuş mu?

Kızın erkek kuzeniyle tanışıyoruz ortak arkadaşımız.Onu aradı ne yüzle yapiyo daha bu hareketleri bi suratına tükürmediğim kaldı diye çocuk gerekeni ben yaparım kusura bakma dedi hatta bizzat duydum ama dediğim gibi şüphe kalıyo aklımda

Ayy o kuzenin yerinde olmak istemezdim...

Küçük bir şehire göre büyük bir adım.
Ya erkek arkadaşın "bulunmaz hint kumaşı" yada o senin "ağzının içine bakıyor " diye sen onu fazla önemsiyosun.

Size de hak vermiyor değilim
Zengin ,yakışıklı sizin ağzına bakan adamı kim kaçırmak ister.
Hemde şehir küçük oğlan zengin ise annenizinde onayı varsa Ohhh miss.

7 yıldır ailecek tanışıyoruz zaten.Ben maddi durumuna tenezzül etmiyorum yanlis anlasilmak istemem cünkü benim aileminde durumu en az onun kadar iyi çok şükür.Gerçekten değer verdiği için kaybetmek istemiyorum açıkcası bundan önce bir ilişkim oldu onda da çok üzüldümm ağladım aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

sevgilinde bitiyor herşey..kızlara deil ona tepki göster...

numarasını değiştirsin faceini kapatsın sert konussun mailini değişsin bakalım ozman nasıl ulaşıolar sevgilin istemezse hiçbi kız yaklaşmaya cesaret edemez ac gözünü

ya şöle bende cevap vermediğim halde yazan olur,öle düşünmüyorum sevgilim yüz veriyor gibi,ama sert cevap versede yazan yazıyor,kızlardan biliyorum,yüz vermediği halde yazan tanıdıklarım vra,utanmıyormusunuz dıyorum gülüyolar,

aynı şeyi eşimin eski sevglisiyle bende yaşadım.hatta kız o kadr yüzsüzdü ki başka numaradan ulaşıyordu.yemeğe çıkalım işte eski çalıştığıız şirketin şirket yemeği var birlikte gidelim diye.eşim arama beni rahatsız ediyorsun nişanlanıyorum ben diye kaç kere benim yanımda tersledi kızı ama nafile.sonuç ,bu baskılar bir yere kadar sürdü sonra kız birini buldu çok şükür.ama rahat 2 yılımı burnumdan getirdi benim

bence sevgilinle beraber onun yanina gidin ve seviyeli bir sekilde net bizi rahat birak biz birbirimizi seviyoruz daha fazla kücülme falan iste ama tabi en büyük görev sevgiline düsüyor. Zor cok var böyle seyler insallah cözersin......belliki daha cok gencsin sikma canini hersey olacagina varir dedigimi düsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…