- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.573
- 248
Her yerden engellemiş ya ağzımın içine bakiyor desem yeridir bilmiyorum belki saçma gelecek ama çok kıskancım o kızların o yaklaşma çabalarını görüp duydukça çıldırıyorum tepkisiz kalmalı mıyım yoksa konuşayım mı kızlarla?Ben bunu sormak istemiştim sadece
Erkek arkadaşım açıkca onu istemediğini dile getirmiş tartışmışlar.Daha sonra kız kendi arkadaşına parası olmasa bunun triplerini de çekmem ya demiş başka bi kız da biraz daha farkli şekilde ifade etmiş
Arkadaş ortamıyla laf yolluyorlar.Küçük bi şehirde yaşıyoruz evinin önüne gelip annesiyle konuşacak kadar ileri gitmisler.
Ne ilginç ortamlar, ne değişik insanlar...Arkadaş ortamıyla laf yolluyorlar.Küçük bi şehirde yaşıyoruz evinin önüne gelip annesiyle konuşacak kadar ileri gitmisler.
kendisini istemeyen! kişi kapıyı yeterince sert kapatmadığı için!!!
Arkadaş ortamıyla laf yolluyorlar.Küçük bi şehirde yaşıyoruz evinin önüne gelip annesiyle konuşacak kadar ileri gitmisler.
Hmm o zaman pardon yaa hayal sınırlarımı aştı kızdaki arıza...
benimkini aşmadı
bence ortada eksik veya yanlış birşey var
tamam para için erkek peşinde koşan kadın vardır gurursuz kadın da vardır
ama sevgilin gereğini yapmıyor bence
yani benim istemediğim, rahatsız olduğum, tartıştığım bir adam
ta anneme kadar gelecek...
yerin dibine sokarım
sevgilin de sokmuş mu?
Ayy o kuzenin yerinde olmak istemezdim...Kızın erkek kuzeniyle tanışıyoruz ortak arkadaşımız.Onu aradı ne yüzle yapiyo daha bu hareketleri bi suratına tükürmediğim kaldı diye çocuk gerekeni ben yaparım kusura bakma dedi hatta bizzat duydum ama dediğim gibi şüphe kalıyo aklımda
Küçük bir şehire göre büyük bir adım.
Ya erkek arkadaşın "bulunmaz hint kumaşı" yada o senin "ağzının içine bakıyor " diye sen onu fazla önemsiyosun.
Size de hak vermiyor değilim
Zengin ,yakışıklı sizin ağzına bakan adamı kim kaçırmak ister.
Hemde şehir küçük oğlan zengin ise annenizinde onayı varsa Ohhh miss.
wauvv her harfine katılıyorumkendisini istemeyen! kişi kapıyı yeterince sert kapatmadığı için!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?