- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Bu adami boyle bi tercih durumunda birakirsan seni tercih etmez. Sen de cok kararli durmuyosun direkt kapiya koyacak ruhu sende gormedim. Onun yerine bak artik ben tek basima bu evin sorumlulugu almaktan cok yoruldum borc batagindan bunaldim bi kadin olarak dogurganligimi kaybediyorum onumu goremedigim icin cocuk da yapamiyorum lutfen artik bana yardimci ol duzenli bi is arayalim bulalim dovmeyi de haftasonlari aksamlari yine yap yani yapma demiyorum de. 6 ay gozlemle. Bu surede somut adimlar atmazsa o zaman yoluna bak. Kendini de hazirlamis olursun bitirmeye. Yok isine gucune bakarsa da devam zatenKızlar düşündüm şöyle bir karar verdim.bu akşam alıp karşıma konuşucam. İki seçeneğimiz var diyeceğim, biri sürekliliği olan bir iş bulup çalışırken dövme işinize ek iş olarak yapması, diğeri de sadece dövme konusunda ısrar etmesi.ikincisinde ısrarcı olur hayır sadece bunda çalışıcam derse.zaten kendi seçimini yapmış olucak.diyeceğim ki düşün taşın ver kararını. Biz mi yoksa dövme inadı mı..biraz da o düşünsün artık ben helak oldum..