Mrb arkadaslar benim eve misafir geldi yemeğe 2 gun olmadan yemeğe çağırdı gelen kişi karı koca.ben şaşırdım cunku daha yeni görüştük. Bende aradım zahmet etmeyin çayınızı icmeye geliriz dedim . Sizce bu tavır neden kızlar .ben aradım daha onlar aramadi neden ilk tanışmadı onlarla.yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerekiyor neden öyle davrandı sizce
çağırsalar kabahat çağırmasalar kabahatMrb arkadaslar benim eve misafir geldi yemeğe 2 gun olmadan yemeğe çağırdı gelen kişi karı koca.ben şaşırdım cunku daha yeni görüştük. Bende aradım zahmet etmeyin çayınızı icmeye geliriz dedim . Sizce bu tavır neden kızlar .ben aradım daha onlar aramadi neden ilk tanışmadı onlarla.yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerekiyor neden öyle davrandı sizce
Sen gitmezsin bi türlü, dertlerin türlü türlü, nice dertler icinde bu baska türlüü :)Ben onları yemeğe çağırdım 2ci günü onlarda benı cagırıyor
Ben yanlis anlardim sahsen. Ben birine yemege gidicem sonra onlari cagircam, yok ben senin yemegini yemem, der gibi sadece caya geliriz dicekler. Gelmesinler ozaman, cay yokYemeğe gelin dediler bende şimdi müsait değiliz gelirsek caya geliriz dedim daha ne aradı ne. Sordu sizce neden böyle bi tavır
Sen gitmezsin bi türlü, dertlerin türlü türlü, nice dertler icinde bu baska türlüü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?