ne yapmalıyım

bekgidici

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
434
161
23
38
hanımlar merhaba yeni evliyim ve bir aylık hamileyim.eşiminin ailesiyle anlaşamıyorum eşimin ısrarıyla konuşuyorum.eşim bu durumdan rahatsız benim için güler yüz göster filan diyor ama ben seslerini duymaya dahi katlanamıyorum.
eşim ailemle iyi olana kadar senden çocuk istemiyorum dedi ve çocuğu aldırmak için doktor randevu herşeyi ayarladı.
napcam ben biz aile olamadık çocuk nasıl büyüsün bu ortamda diyor

deli mi ne ailesi çocuğundan daha mı onemli. sağlıksız olsa bebek aldırmaya karşı değilim ama bu sebepten çocuk aldırılır mı? pes allah akıl versin o kocana

Onun ailesinin sen olduğunu anlamak istemeyecek çok belli.
Kürtaja kadar gitmişse iş,adam ciddi.
Allah kolaylık versin.

Sırf bu sebepten çocuk aldırılır mı ya.

Sorunlarınızı çözüm yoluna gidin. Ailesiyle konuşssun randevu alana kadar. Sizin rahatsız olduğunuz konuları anlatsın. Uzlaşı yolu bulsun.

olurmu oyle şey evlenmıssınız artık mademkı evlendınız mademkı o cocuguda yaptınız o zaman onu öldürmek ne demek nasıl göze alır eşiniz bunu anlayamadım.idare ediverin he dıyın tamam dıyınönemsemeyin.
eger bu yazıyı cocuk meselesı uzerıne acmamıs ve cocuk durumunuz olmamıs olsaydı farklı bır cevap yazabılırdım ama mademki o yavruyu yaptınız ÖLDÜREMEZSİNİZ.
eşinizle anlaşamasanız bıle bu sıze o mınıcık Allah ın verdıgı canı alma yetkisi VERMEZZ

kornuyorduk aslında evet
herkesin ailesi kendine katlanmak zorunda değilim o ailemi el üstünde tutuyor ama onun ailesi beni kapıdaki köpek sayıyor.
bakabilecek durumdayım işim var evim var ailem yakın

olurmu oyle şey evlenmıssınız artık mademkı evlendınız mademkı o cocuguda yaptınız o zaman onu öldürmek ne demek nasıl göze alır eşiniz bunu anlayamadım.idare ediverin he dıyın tamam dıyınönemsemeyin.
eger bu yazıyı cocuk meselesı uzerıne acmamıs ve cocuk durumunuz olmamıs olsaydı farklı bır cevap yazabılırdım ama mademki o yavruyu yaptınız ÖLDÜREMEZSİNİZ.
eşinizle anlaşamasanız bıle bu sıze o mınıcık Allah ın verdıgı canı alma yetkisi VERMEZZ
kıyamıyorum daha hücre boyutunda kese bile oluşmamış ama kanımdan canımdan ve bana emanet o

kornuyorduk aslında evet
herkesin ailesi kendine katlanmak zorunda değilim o ailemi el üstünde tutuyor ama onun ailesi beni kapıdaki köpek sayıyor.
bakabilecek durumdayım işim var evim var ailem yakın
Doğru tahmin etmişim.
Madem gücünüz yerinde hiç durmayın eğer istiyorsanız boşanıp doğurun,büyütün bebenizi.

Kendinizde yeni evli olduğunuzu belirtmişsiniz.
Sabredin derim ve bu çatırdamalar ilk zamanlarda uyum yüzünden olabiliyor alışma süreci yani.
Bazı şeyleri duymayın görmeyin görmemeye çalışın sizde
Eşinizde ne meraklıymış Allah afetsin bebek katili olmaya randevular falan ayarlanmış bilmem ne !
İnadınızı kırın hepi topu bir güler yüz sonra evlerine gidecekler eşiniz için yapın bunu.,

Sizi yeriyor veya aşağılama gibi durumlar mı oluyor bu durumda tabiki sesisinizi çıkarın Zaten size gelmeden bu işe eşiniz el atmalı....

canım sorun ne bukadar katısınız siz eşinizin ailesine , eşinizde size karşı ?
ailesini bebeğinden önde tutan bir adamdan zaten hayır gelmez kanımca ..
bence oturup bi mantıklı düşünün ne kadar çok insan var bebek sahibi olmak için neler yapıyorlar Allah'a yalvarıyorlar birsürü yol deniyorlar ama eşiniz o cana kıymak istiyor.. buna tek başına karar veremez iyi düşünün probleminiz nedir ailesiyle çözülemeyecek birşey mi

İkinizede bence. Evlenmişsiniz artık . Çocuğunuz olacak böyle saçma bir sebepten çocuk aldırılır mı ?
He deyip geçin sizde kim eşinin ailesiyşe doğru düzgün anlaşıyor ki.
saçmalıyor işte bende boşanmaya karar verdim ve doğru bir karar benim için...
farklı illerdeyiz ama bana bir şey yapmıyorlar aileme saygısızlar o da epey koyuyor bana

canım sorun ne bukadar katısınız siz eşinizin ailesine , eşinizde size karşı ?
ailesini bebeğinden önde tutan bir adamdan zaten hayır gelmez kanımca ..
bence oturup bi mantıklı düşünün ne kadar çok insan var bebek sahibi olmak için neler yapıyorlar Allah'a yalvarıyorlar birsürü yol deniyorlar ama eşiniz o cana kıymak istiyor.. buna tek başına karar veremez iyi düşünün probleminiz nedir ailesiyle çözülemeyecek birşey mi
güvenemiyorum çok yalan söylüyorlar en ufak şeyden laf çıkarıp dönüyorlar kadir kıymet bilmiyorlar ve insanları salak yerine koyuyorlar

Back
X