- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hem çalışıyorsunuz işiniz gücünüz var madem bu kadar neden kendinizi ezdiriyorsunuz onun ailesine sizi kapılarında köpek yapacak kadarkornuyorduk aslında evet
herkesin ailesi kendine katlanmak zorunda değilim o ailemi el üstünde tutuyor ama onun ailesi beni kapıdaki köpek sayıyor.
bakabilecek durumdayım işim var evim var ailem yakın
şu an toplu iğne ucu kadar mninik bir kan pıhtısı sadece ama o kan sızın kanınız ıcınde sızın canınızdan bır parça varkıyamıyorum daha hücre boyutunda kese bile oluşmamış ama kanımdan canımdan ve bana emanet o
eşinin yanında gül iyi geçinmeye çalış canım sevmek zorunda değilsin ama rol yapabilirsin tepki verme takma kafana herkes evine gidiyor kapısını kapatıyor neticede .. aileni yıkmaya bebeğini aldırmaya değer mi hiç haftada 1 görüşürsün ondada birazcık katlanırsın zamanla birbirinize alışırsınızgüvenemiyorum çok yalan söylüyorlar en ufak şeyden laf çıkarıp dönüyorlar kadir kıymet bilmiyorlar ve insanları salak yerine koyuyorlar
ezdirmiyorum aileside buna dayanamıyor ve benim aileme yükleniyorlar.aileme saygısızlık yapılmasına katlanamamhem çalışıyorsunuz işiniz gücünüz var madem bu kadar neden kendinizi ezdiriyorsunuz onun ailesine sizi kapılarında köpek yapacak kadar
farklı şehirlerdeyiz yılda bir ancak 3 gün görüşürüz bir araya geliriz.telefonda dahi konuşmak istemiyorumeşinin yanında gül iyi geçinmeye çalış canım sevmek zorunda değilsin ama rol yapabilirsin tepki verme takma kafana herkes evine gidiyor kapısını kapatıyor neticede .. aileni yıkmaya bebeğini aldırmaya değer mi hiç haftada 1 görüşürsün ondada birazcık katlanırsın zamanla birbirinize alışırsınız
analı babalı çocuk neden aldırılıyor sakın yapma.kornuyorduk aslında evet
herkesin ailesi kendine katlanmak zorunda değilim o ailemi el üstünde tutuyor ama onun ailesi beni kapıdaki köpek sayıyor.
eşinle aranızda başkaca problem var mı.kornuyorduk aslında evet
hanımlar merhaba yeni evliyim ve bir aylık hamileyim.eşiminin ailesiyle anlaşamıyorum eşimin ısrarıyla konuşuyorum.eşim bu durumdan rahatsız benim için güler yüz göster filan diyor ama ben seslerini duymaya dahi katlanamıyorum.
eşim ailemle iyi olana kadar senden çocuk istemiyorum dedi ve çocuğu aldırmak için doktor randevu herşeyi ayarladı.
napcam ben biz aile olamadık çocuk nasıl büyüsün bu ortamda diyor
hayır başka hiçbirşey yok.ailesine saydığım laflara bile bir şey demedi sadece kendin için hanımlığın için ağırbaşlı saygılı ol sevmek zorunda değilsin diyor.
iyi olmaya değilde saygılı olmaya zorluyor.
kaynanamla mahallede kavga ettim herkes duydu ve epey bel altı vurdum sanırım
hanımlar merhaba yeni evliyim ve bir aylık hamileyim.eşiminin ailesiyle anlaşamıyorum eşimin ısrarıyla konuşuyorum.eşim bu durumdan rahatsız benim için güler yüz göster filan diyor ama ben seslerini duymaya dahi katlanamıyorum.
eşim ailemle iyi olana kadar senden çocuk istemiyorum dedi ve çocuğu aldırmak için doktor randevu herşeyi ayarladı.
napcam ben biz aile olamadık çocuk nasıl büyüsün bu ortamda diyor