ne yapmalıyım

eşin ailesi uğruna katil mi olmak istiyor? ve sizede bunu teklif ediyor!ben katille yaşamak istemezdim,kendimde katil olmak istemezdim...Allah hidayet versin,nerden buluyorsunuz bu insanları? hakikatten yok mu bunların bir eleveren tarafları?

kornuyorduk aslında evet
herkesin ailesi kendine katlanmak zorunda değilim o ailemi el üstünde tutuyor ama onun ailesi beni kapıdaki köpek sayıyor.
bakabilecek durumdayım işim var evim var ailem yakın
hem çalışıyorsunuz işiniz gücünüz var madem bu kadar neden kendinizi ezdiriyorsunuz onun ailesine sizi kapılarında köpek yapacak kadar

Nasıl bi mantık bu Allah aşkına.Kimleri Çocuğuna tercih ettiğinin farkında mı.Asıl ailesinin siz olduğunun farkında değil kocan.Onun yüzünden katil olma.Eğer gücün varsa ve ailesiyle gerçekten de ciddi manada anlaşamıyorsan bırak git .Asıl ailenin kim olduğunu anladığında bulursun beni de.burnu sürtsün

kıyamıyorum daha hücre boyutunda kese bile oluşmamış ama kanımdan canımdan ve bana emanet o
şu an toplu iğne ucu kadar mninik bir kan pıhtısı sadece ama o kan sızın kanınız ıcınde sızın canınızdan bır parça var
ailemle görüşmüyorsun senin böbreğini aldırıcam dese burda bıze bıle sorma geregı duymazdınız dımı böbreğimi vereyımmı dıye.inanın ınsanın canındanda cookk daha kıymetlı birsey bu.öyle bır canki içinde taşıdığınız inşallah kıymetini bılmeniz nasip olur.

güvenemiyorum çok yalan söylüyorlar en ufak şeyden laf çıkarıp dönüyorlar kadir kıymet bilmiyorlar ve insanları salak yerine koyuyorlar
eşinin yanında gül iyi geçinmeye çalış canım sevmek zorunda değilsin ama rol yapabilirsin tepki verme takma kafana herkes evine gidiyor kapısını kapatıyor neticede .. aileni yıkmaya bebeğini aldırmaya değer mi hiç haftada 1 görüşürsün ondada birazcık katlanırsın zamanla birbirinize alışırsınız

önce anlaşıp konuşmayı dene...madem ortada bir bebek artık sende eşinde bazı davranışlarınızdan feragat etmek zorundasınız...ama kesinlikle bebeği aldırmayı düşünme...Rabbim ona can vermiş nefes vermiş...

hem çalışıyorsunuz işiniz gücünüz var madem bu kadar neden kendinizi ezdiriyorsunuz onun ailesine sizi kapılarında köpek yapacak kadar
ezdirmiyorum aileside buna dayanamıyor ve benim aileme yükleniyorlar.aileme saygısızlık yapılmasına katlanamam

eşinin yanında gül iyi geçinmeye çalış canım sevmek zorunda değilsin ama rol yapabilirsin tepki verme takma kafana herkes evine gidiyor kapısını kapatıyor neticede .. aileni yıkmaya bebeğini aldırmaya değer mi hiç haftada 1 görüşürsün ondada birazcık katlanırsın zamanla birbirinize alışırsınız
farklı şehirlerdeyiz yılda bir ancak 3 gün görüşürüz bir araya geliriz.telefonda dahi konuşmak istemiyorum

Aileyi zaten sen, kendi ve çocukla olacak bu adam. Anasıyla geniş aile olmayacak yani. Çok saçma düşünmüş.

onun için hiçbirşey yapmadığımı düşünüyor ailesine bile saygı göstermedim.çocuk olunca beni iyice dışlayıp umursamayacaksın diyor.
benim hatam ailesini kafama takıp eşime patladım hep

Eşin fazla aileci
Kendi çocuğundan vazgeçiyor ailesi ile aran pek yok diye

kornuyorduk aslında evet
herkesin ailesi kendine katlanmak zorunda değilim o ailemi el üstünde tutuyor ama onun ailesi beni kapıdaki köpek sayıyor.
analı babalı çocuk neden aldırılıyor sakın yapma.

Zor bir karar maalesef. Boşan demek haddime değil. Ama çocuğu aldırma diyebilirim size çünkü çocuk konusunda bu belki son ve tek şansın olacak .Allah korusun zamanın ne getireceği belli olmaz. Bence eşiniz sizi tehdit ediyor. Aileci bir eş olması da normal ama böyle bir yaklaşım yanlış anne, baba,eş, hele hele çocuğun yeri ayrı. Bunun farkında değil galiba. Oturup adam gibi konuşmalı .Çünkü gelin kaynana çatışması yüzyıllardır ve hepte olacaktır. Her kavganız da size boşanma talebiyle mi gelecek. Ciddi ciddi önce siz sonra ailesi ile konuşmalı ve ne varsa ileride sorun olmaması adına açık açık konuşulmalıdır.

Kolaylık dilerim.

allah akıl fıkır versın bu kadar kolay bı yuvayı bozmak bı cana kıymak............

Aaaa "O benim bebeğim senin ailenle münasebetime göre karar veremem doğurup doğurmayacağıma" de bence.. ve doğurup boşan.. Bu ne seni mecbur kılıyor resmen ailesiyle iyi olmaya..

iyi olmaya değilde saygılı olmaya zorluyor.
kaynanamla mahallede kavga ettim herkes duydu ve epey bel altı vurdum sanırım

kornuyorduk aslında evet
eşinle aranızda başkaca problem var mı.
aldırmayın derim ben ileride çok üzülürsünüz.

hayır başka hiçbirşey yok.ailesine saydığım laflara bile bir şey demedi sadece kendin için hanımlığın için ağırbaşlı saygılı ol sevmek zorunda değilsin diyor.

hanımlar merhaba yeni evliyim ve bir aylık hamileyim.eşiminin ailesiyle anlaşamıyorum eşimin ısrarıyla konuşuyorum.eşim bu durumdan rahatsız benim için güler yüz göster filan diyor ama ben seslerini duymaya dahi katlanamıyorum.
eşim ailemle iyi olana kadar senden çocuk istemiyorum dedi ve çocuğu aldırmak için doktor randevu herşeyi ayarladı.
napcam ben biz aile olamadık çocuk nasıl büyüsün bu ortamda diyor

Şaka olmalı bu konu?

Bir adam düşünüyorum, annesi-babası ile arası pek iyi olmayan bir eşi var.
Bu adam eşine "Annemlerle konuş" diyor. Eşi, adamın bu isteğini geri çevirmiyor konuşuyor.
Bu kez adam "Benim için onlara gülümse" diyor. Ama eşinin içinden gelmiyor ki konuşmak da gelmemesine rağmen bu açıdan fedakarlık yapıyor eşi için zaten.

Sonra adam diyor ki "Annemlerle tekmil gülücüklü öpücüklü olana kadar çocuk olmayacak" diyor ve hamile eşine çocuğu aldırtmak için, doktora kadar ayarlayarak emrivaki yapıyor.

Sizi, anne babası için, kendi evladını öldürmekle cezalandırmayı planlıyor?!

Bir aylık ise hamileliğini henüz öğrendin. Bir çocuk fikri çok çok çok taze senin için de eşin için de.
Belki şu an çok net idrak edemiyorsunuz ikiniz de ama acayip pişman olursun aldırırsan. Hele ki hazzetmediğiniz eşinizin ailesi için, evladınızdan vazgeçmek... İlerleyen zamanlar için büyük bir öfkenin temeli olacak, söylemedi demeyin. Muhtemelen iflah olmaz bir yere doğru sürüklenecek bu yüzden evliliğiniz.

hayır başka hiçbirşey yok.ailesine saydığım laflara bile bir şey demedi sadece kendin için hanımlığın için ağırbaşlı saygılı ol sevmek zorunda değilsin diyor.
iyi olmaya değilde saygılı olmaya zorluyor.
kaynanamla mahallede kavga ettim herkes duydu ve epey bel altı vurdum sanırım

Eşiniz çooooook haklı bir yerden, oldukça haksız bir hale düşürmüş kendisini.
Şu hale bak, rezillik yani. Böyle birisi ile bir evliliği ne kadar sürdürürdüm tartışılır.
Ama böyle bir şey olduktan sonra dahi, sizi koynuna almayı bildiyse, "O çocuğu aldıracağız" da diyemez, tek başına karar alıp emrivaki yapamaz.
Siz niye yaptınız ki çocuk?

Açıkçası çok merak ettim; sizi mahalle ortasında kavgaya sürükleyen şuursuzluğun geçerli bir sebebi var mı?
Anlam vermeye çalışıyorum, bir insana ne yapılabilir - ne söylenebilir de o insan özsaygısını ve kalitesini hiçe sayarak bu hale düşürür kendisini?

Son düzenleyen: Moderatör:
hanımlar merhaba yeni evliyim ve bir aylık hamileyim.eşiminin ailesiyle anlaşamıyorum eşimin ısrarıyla konuşuyorum.eşim bu durumdan rahatsız benim için güler yüz göster filan diyor ama ben seslerini duymaya dahi katlanamıyorum.
eşim ailemle iyi olana kadar senden çocuk istemiyorum dedi ve çocuğu aldırmak için doktor randevu herşeyi ayarladı.
napcam ben biz aile olamadık çocuk nasıl büyüsün bu ortamda diyor

Keşke en başta "ben senin ailenle iyi olana kadar seks yapmayacağım. Biz aile olamadıysak nasıl seks yapalım ki" diyebilseydiniz.

Back
X