ne yapmalıyım

kornuyorduk aslında evet
herkesin ailesi kendine katlanmak zorunda değilim o ailemi el üstünde tutuyor ama onun ailesi beni kapıdaki köpek sayıyor.
bakabilecek durumdayım işim var evim var ailem yakın

Korunuyorduk dediğiniz geri çekilme yöntemidir kesin, yoksa hangi korunma yöntemi ile hamile kalınır ki?
Bir ben kazayla hamile kalamadım çok üzülüyorum.

Sİzi ne sayarsa saysın aileniz siz ve eşiniz kendinizi biliyorsunuz
Onları umursamaz tavırlarla pes ettirebilirsiniz
Her zaman değil gittiğiniz de bi iki tebessüm hı hı evet gibi şeylerle geçiştirilebilir
Ama eşiniz çok canice yaklaşmış bu konuya Allah merhamet versin
O çocuk doğduğunda ilerde birgün babasının bu düşüncesini bilecek çok kötü birşey bu

kornuyorduk aslında evet
herkesin ailesi kendine katlanmak zorunda değilim o ailemi el üstünde tutuyor ama onun ailesi beni kapıdaki köpek sayıyor.
bakabilecek durumdayım işim var evim var ailem yakın

O zaman eşine rest çek aldirmayacagini söyle! tek basına karar veremez öyle

Bakalım ne yapcak

hanımlar merhaba yeni evliyim ve bir aylık hamileyim.eşiminin ailesiyle anlaşamıyorum eşimin ısrarıyla konuşuyorum.eşim bu durumdan rahatsız benim için güler yüz göster filan diyor ama ben seslerini duymaya dahi katlanamıyorum.
eşim ailemle iyi olana kadar senden çocuk istemiyorum dedi ve çocuğu aldırmak için doktor randevu herşeyi ayarladı.
napcam ben biz aile olamadık çocuk nasıl büyüsün bu ortamda diyor

SİZ KARI KOCA OLARAK bir bebeğe hazır olmuyor olsaydınız ben aldırmaya çok aşırı karşılardan değilim. ama sırf eşinin ailesi ile iyi değilsin diye kocan buna tek başına karar veremez.. bir çocuk ama korunarak ama korunmadan nasıl birlikte yapılıyorsa bu kararlar da birlikte verilir.. senin rızan yoksa ve kimsenin desteği olmadan tek başına büyütebileceğine inanıyorsan kesinlikle aldırma..

iyi olmaya değilde saygılı olmaya zorluyor.
kaynanamla mahallede kavga ettim herkes duydu ve epey bel altı vurdum sanırım

Ben biraz sizde de kusur buldum! Geçim etmeye gönlünüz yok
Evlilik bu hemen pes edilmez
Kv ile mahalle kavgasi etmek bel altı vurmak kendini savunmak değil hiç hoş değil

Sende biraz alttan al cnm

Ailesi sizden ve çocuğundan daha önemliyse boşanın gitsin ailesiyle yaşasın. Sizde durumunuz varsa çocuğunuza bakarsınız aldırmayın.

hanımlar merhaba yeni evliyim ve bir aylık hamileyim.eşiminin ailesiyle anlaşamıyorum eşimin ısrarıyla konuşuyorum.eşim bu durumdan rahatsız benim için güler yüz göster filan diyor ama ben seslerini duymaya dahi katlanamıyorum.
eşim ailemle iyi olana kadar senden çocuk istemiyorum dedi ve çocuğu aldırmak için doktor randevu herşeyi ayarladı.
napcam ben biz aile olamadık çocuk nasıl büyüsün bu ortamda diyor

Yerinde olsam bebeğimi de alır giderim, b... yesin ş....siz
Adam resmen cani
Ona uyarsan seninde insanlığın yok, herifin demesiyle çocuk mu aldırılır, ne iştir bu

öyle doktor randevusulya trip atarak dediği lafa bak. kolaydı kurtaj. sakın aldırma ilk hamilelik kurtajla sonlandırılması cok sıkıntılı.kolaysa gitsinde kendisi olsun.sanki kaş aldıracak.
bu nedir ne günahını düşünen var ne baska bişey..

Esinizin de sizin de elle tutulur yaniniz yok bu konuya bakarak konusacak olursak.

Siz: esiniz ailesine karsi saygi beklior ama bunu yapmaya esinizin hatirina bile gonlunuz yok. Sevmek zorunda diilsiniz elbet ama saygi duymak ve gostermek durumundasiniz ki bu da cok zor olmasa gerek. bence sizin gecinmeye gonlunuz yok.

Esiniz: muhtemelen sizin aklinizi basina getirmek icin blof yapio (aksine, boyle birseyin ciddi olarak soylenmis olabilecegine inanamiorum, inanmak istemiorum). Blof de yapsa, gercek niyeti de olsa o kadar cirkin ki. Aile olamadigini dusunuosa uckurunu tutacak aile olamadigi kadinla da ayni yataga girmeyecek bi zahmet. Oh ne guzel dunyaa!

Hakli bir istek ancak boyle cirkince haksiz hale getirilebilirmis, pess

ben de blöf yaptığını düşünüyorum çünkü kıyamaz o
annesine gıcık oluyorum ne yapayım yapmacıkta olsa gülsem kadın yılışacak

canim herkes icinden gelerekmi yapiyor saniyorsun kocayla huzurumuz kacmasin diye hepimizin hatalari var adam birikmis artik sacmalamaya baslamis.aslinda kimse icin degil kendi iyiligin icin.. cokta samimi olmaya gerek yok ama surat asarak gulmeyerek sohbete karismadanda olmazki bebisinde geliyo artik baska sorununuzda yokmus mutlu olmaya bak.

canim herkes icinden gelerekmi yapiyor saniyorsun kocayla huzurumuz kacmasin diye hepimizin hatalari var adam birikmis artik sacmalamaya baslamis.aslinda kimse icin degil kendi iyiligin icin.. cokta samimi olmaya gerek yok ama surat asarak gulmeyerek sohbete karismadanda olmazki bebisinde geliyo artik baska sorununuzda yokmus mutlu olmaya bak.
başka çare yok evet

ama esinin cocugu aldirma olayindan dolayi yanlis dusundugunu boyle biseyin sakasi bile olmayacagini anlasin ayib etmis.hem hergun kv ile olanlar her hafta gitmek zorunda olanlar beraber yasayanlar var sukret be guzelim.

sizi tehdit ediyor.ailemle geçinemezsen çocuk istemem diye. kaldı ki erkekler baba olduklarını çok geç anlarlar. ama Ben burda eşinizi haksız bulmadım. Yani kv ile kavga etmişsiniz uzak yerlerdesinizi tel ile görüşmüyorsunuz bile. Ama eşiniz ailenizle çok iyi anlaşıyor . yok yüz versem yılışacak falan. çocuğunuz babanne diyecek farkında mısınız?ben dahil pek çok kadın kv sevmez ama siz takıntılı hale getirmişsiniz. düzeltin lütfen kendinizi. Umarım evliliği devam ettirmek için siz de çocuğu koz olarak kullanmazsınız /kullanmamışınızdır.

Back
X