Ne yapmalıyım?

Öncelikle nisanın hayırlı olsun musmutlu olun inşallah :)
Konuya gelince bence karışma. Erkek tarafına da ben karisamam kusura bakmayın kendiniz kizin annesine bahsedin de . Ne demişler ' iyi olursa allahtan kötü olursa kuldan bilinir ". Bi de gorumcen yani başkası da değil :KK53:

Öncelikle nisanın hayırlı olsun musmutlu olun inşallah :)
Konuya gelince bence karışma. Erkek tarafına da ben karisamam kusura bakmayın kendiniz kizin annesine bahsedin de . Ne demişler ' iyi olursa allahtan kötü olursa kuldan bilinir ". Bi de gorumcen yani başkası da değil :KK53:
Çok teşekkür ederim :KK60: öyle yapacağım olmazsa gerçi nişanlım ben sevmedim o çocugu onaylamıyorum sen karışma dedi belkide o halleder

Nişanıma sordum ben onaylamıyorum söyleme sorumluluk alma diyor ama ortaya çıkarsa ben ne yapacağım
Dediğim gibi, ben karışamazdım hem düğün telaşım var aklıma gelmedi dersiniz.
Kız doya doya nişanlılığının, düğün hazırlıklarının ve heyecanının tadını çıkaracağı yerde çöpçatanlık yapacak, oldu canım var mı başka, hiç karışma.
Nişanın da hayırlı olsun, çok tatlı heyecanlardı o zamanlar :nazar:

Kayınvalidenle görümcen sana çıkışamazlar çünkü sen yapman gerekeni yapıp nişanlına söylemişsin.
Araya girmemek için haklı sebeplerin de var, baban da onaylamıyor nişanlın da.
Sen uslu kız olup söz dinliyorsun.
E daha ne?
Hiçbir şey diyemezler sen karşılarında pısıp kalmazsan.

Dediğim gibi, ben karışamazdım hem düğün telaşım var aklıma gelmedi dersiniz.
Kız doya doya nişanlılığının, düğün hazırlıklarının ve heyecanının tadını çıkaracağı yerde çöpçatanlık yapacak, oldu canım var mı başka, hiç karışma.
Nişanın da hayırlı olsun, çok tatlı heyecanlardı o zamanlar :nazar:
Öyle olacak zaten galiba. Çok teşekkür ederim :KK200:

Kayınvalidenle görümcen sana çıkışamazlar çünkü sen yapman gerekeni yapıp nişanlına söylemişsin.
Araya girmemek için haklı sebeplerin de var, baban da onaylamıyor nişanlın da.
Sen uslu kız olup söz dinliyorsun.
E daha ne?
Hiçbir şey diyemezler sen karşılarında pısıp kalmazsan.
Kabul edilmedi zaten görümcem istemiyor şimdilik

Back
X