NE YAPMALIYIM

ku_zu_cuk_la_rim

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
307
26.132
488
39
Hanımlar merhaba,
Bir dert mi bilmem ama kafamı kurcalıyor arada, eşimin kiz kardeşi eşimi arıyor sürekli ve evi veya beni asla aramaz. Eşim yanimda konuşur cep telefonundan yine asla demez kucuzuga da ver telefonu. Üstelik sorunumuz yok kesinlikle. Bir sorunu olursa önce ben ararım onu, hep ben arardim sorardım ama baktimki tuhaf davranışlar icerisinde bende umursamayip aramadim takmadim yani. Eşim ile yigenlerine bayramlarda dogum günlerinde hediyeler alırız ve bazen yigenlerini parka götürür. Okul gösterilerinde veya bu gibi durumlarda çok ilgilenir. Normaldir tek kardeşi ve çocukları dedim. Bunlar bizimle aynı ulkedeyken ki davranışlar bana karşı!

Sonrasinda eşimin kardeşi başka bir ülkeye gitti ve yaklaşık 1 yıl orda kaldı. Dediğim gibi ben başta aradım ama bu tutumunu sergilemeye devam etti sonrasında bende hiç aramadim.

Takıldığım nokta şu ki; eşime kırıldım ve şöyle söyledim, neden kardeşim kuzucuga bu şekil davraniyorsun veya umursamiyorsun diye sormayisi ve tüm bu tutumunu görmezden gelişi. Neden?
Sizden nacizane objektif fikir istiyorum.acaba bendemi sorun? Sevgilerimle...

Sunuda ekliyeyimki benim ile ilgili konularda hiç aklımda dahi olmayan konularda eşimi kiskirtmaya çalıştığını ve ailevi konularda sürekli eşime beni kotulediginide bilirim. Esas sorunda bu

Son düzenleme:
Insanlari anlamak zor canim;
Sen sorsan kardesine sorun mu var diye belki bir şeye kirilmiştir. Ya da gözden uzak olan gönülden irak olurmuş olabilir mi ?

eşinizin kardeşi sizi arayıp sormak zorunda mı? Ya da abisi karısı aranmıyor diye kardeşine çıkış mı yapmalı? Bilmediğimden soruyorum.Benim de yaşıtım olan görümcem beni hiç ama hiç aramaz.Sorunumuz yok... Ben de aramam.Hiç aklıma da gelmedi ki kocama kardeşin beni aramıyor kız ona demek. Keza benim kardeşim de kocamı aramaz ki napıyorsun ne ediyorsun diye.Arkadaş değiller yani.Bilemedim belki benimdir hatalı olan.

Kadın sana tavır alıyor ve bunu sana açıklayıp çözmek varken abuk subuk ergen tribine giriyor ve sen kendini mi suçluyorsun? Boşversene.

Ben de görümcemle hiç öyle haşır neşir olmadım, çok severim, o da beni sever ama ne arar beni ne ben ararım, gidince KV'de böyle yüzeysel muhabbet o yani. O da sığ biri ben de :D Karakter meselesi, boşver bence, dert etme.

eşinizin kardeşi sizi arayıp sormak zorunda mı? Ya da abisi karısı aranmıyor diye kardeşine çıkış mı yapmalı? Bilmediğimden soruyorum.Benim de yaşıtım olan görümcem beni hiç ama hiç aramaz.Sorunumuz yok... Ben de aramam.Hiç aklıma da gelmedi ki kocama kardeşin beni aramıyor kız ona demek. Keza benim kardeşim de kocamı aramaz ki napıyorsun ne ediyorsun diye.Arkadaş değiller yani.Bilemedim belki benimdir hatalı olan.

Hayır canım biz yabancı ülkede sadece iki akrabayiz ve kimsemiz yok burda. Ayrıca kizmasini değil sorunun ne olduğunu öğrenmesi istediğim. Kötü niyetli olsaydım bunu eşime soylemeyip otururduk ama yüzyüze bakıyoruz ve aynı ortamda benimle konusmamasini tabiki kabul edemem. Bir neden diye sorarım. Benim kardeşlerim ablam eşimle her zaman konuşur. Belkide ben böyle bir ailede yetistigimdendir bilemem.

Hayır canım biz yabancı ülkede sadece iki akrabayiz ve kimsemiz yok burda. Ayrıca kizmasini değil sorunun ne olduğunu öğrenmesi istediğim. Kötü niyetli olsaydım bunu eşime soylemeyip otururduk ama yüzyüze bakıyoruz ve aynı ortamda benimle konusmamasini tabiki kabul edemem. Bir neden diye sorarım. Benim kardeşlerim ablam eşimle her zaman konuşur. Belkide ben böyle bir ailede yetistigimdendir bilemem.
konuya döndüm bir daha atladığım yer var mı diye de..Önceden arkadaş gibi arar sorar sonradan değiştirdiyse evet ama hep böyleyse yapacak bir şey yok.Görümcemle dediğim gibi hiç sorunumuz olmadı ama aramaz beni, ben de aramam. Benim için sorun değil bu durum.Zaten o benim için eşimin kardeşidir, arkadaşım değil. Dediğiniz gibi siz öyle yetiştiyseniz ondan bekliyorsunuzdur ama bell ki görümceniz öyle yetişmemiş...

Şimdi evli olmayan birinin yada buna benzer bi durum yaşamayan birinin sizin duygularınızı anlaması güç olabilir.
Ama düşünüyorum, benim kocamın kız kardeşi olsa, ben ona karşı ilgili olsam ama benim ilgim tek taraflı olsa, bana dostça bi adım gelmese bende kırılırdım. Ve bu durum karşısında kocam yanımda kardeşiyle konuşurken biraz incinir, kendimi hiç kimse gibi hissedebilirdim.

Sen ona bi adım atmışsın aynısı ondan sana gelmemiş. Ama ben kocanın bu durumun farkında olduğunu sanmıyorum. Farkında olsa bence kardeşine senin yaklaşımın karşısında neden böyle çekimser kaldığını neden onunda sana bi adım atmadığını sorardı açık açık. Durum tam tersi olsa sen sormazmıydın erkek kardeşine ?

Görümcenin de ne düşünerek böyle davrandığını bilemeyiz. Belkide farkında bile değildir size böyle düşündürdüğünün. Eğer bunu gerçekten çok dert ediyorsan kocanla konuş durumu. Belki tatmin olmanı sağlayacak bi şeyler söyler :KK51:

Bu arada ne çok koca dedim :KK70::KK70:
Aklıma düşüp arayabileceğim bi kocam yok halbuki olsa şimdi arar canım kocam napıyosun deyip alıverirdim hevesimi :KK71::KK71::KK71:

Allah aşkına burda kadın ne yapmış. Abisiyle konuşmak istemiş onu aramış. Yani sen yaptığın iyiliği karşılık gelsin diye mi yapıyorsun. Madem öyle yapma bu kadar basit

kimseye yaranmak zorunda değilsiniz kimse de size aşırı ilgi göstermek zorunda değil
evet siz belki samimi olmak için adımlar atıyor olabilirsiniz ama bence fazla dert etmeyin kendinize
hani size kötü davransa ya da baştan çok iyi olsa da sonra değişse anlarım ama hep böyleyse yapı meselesi :KK66:

Şimdi evli olmayan birinin yada buna benzer bi durum yaşamayan birinin sizin duygularınızı anlaması güç olabilir.
Ama düşünüyorum, benim kocamın kız kardeşi olsa, ben ona karşı ilgili olsam ama benim ilgim tek taraflı olsa, bana dostça bi adım gelmese bende kırılırdım. Ve bu durum karşısında kocam yanımda kardeşiyle konuşurken biraz incinir, kendimi hiç kimse gibi hissedebilirdim.

Sen ona bi adım atmışsın aynısı ondan sana gelmemiş. Ama ben kocanın bu durumun farkında olduğunu sanmıyorum. Farkında olsa bence kardeşine senin yaklaşımın karşısında neden böyle çekimser kaldığını neden onunda sana bi adım atmadığını sorardı açık açık. Durum tam tersi olsa sen sormazmıydın erkek kardeşine ?

Görümcenin de ne düşünerek böyle davrandığını bilemeyiz. Belkide farkında bile değildir size böyle düşündürdüğünün. Eğer bunu gerçekten çok dert ediyorsan kocanla konuş durumu. Belki tatmin olmanı sağlayacak bi şeyler söyler :KK51:

Bu arada ne çok koca dedim :KK70::KK70:
Aklıma düşüp arayabileceğim bi kocam yok halbuki olsa şimdi arar canım kocam napıyosun deyip alıverirdim hevesimi :KK71::KK71::KK71:

Evet aynen öyle canım.
Benim kardeşlerim ararsa kesinlikle esim ile konuşurlar ki unutursalarda ben eniştem de burda diyip dolarların ki esim incinmesin diye.
Hayırlısıyla bir kocada sana :)

Allah aşkına burda kadın ne yapmış. Abisiyle konuşmak istemiş onu aramış. Yani sen yaptığın iyiliği karşılık gelsin diye mi yapıyorsun. Madem öyle yapma bu kadar basit

Canim benim araması sorması dert degil konuyu iyi okuyun ilgili bir insanım ve yazmadığım şeylerde var. Sadece eşimle olan kısımları merak ediyorum yoksa istediği kadar arasın

Aman boşverrr, aramasın daha iyi :halay:Ben 3 yıl içinde 2 kere konuştum görümcemle telefonda düşünsene. Eşimin yanında bide bana hiç ablanı aramıyorsun der. Eşim tepki versin bana diye. Yoğunum sen müsaitsin arayabilirsin dedim bi gün şakayla. Düşün 3 yıl içinde 2 telefon görüşmesi:) ikisinde de ben aradım baktım yine aramıyor amann boşver Nil dedim. Bi de arasa her gün onun tripleriyle uğraşamam heralde. :işsiz:

Olmuyor ki ışte laf lafa gelince de hayatına karışır eşime sürekli yuklemeler yapilir. Esim değişti farkediyorum. Kv kizima gidin yok efendim eve çağırın ohooo sıkıldım :KK43:
Tatlım güzellikle desen ki anne müsait olduğum da biz arar cagirirzda gideriz de sen canını sıkma de geç alim olan anlar ;) Aman yapsın görümce yükleme yapsa ne yapmasa ne sen eşine söyleme bisey sorun kimse onunla muhatap ol esin de onlardan duysun duyarsa sorunca hayatım ben bisey demedim ki aaa olurmu hic biz iyiyiz aa niye öyle düşündü ki vs vs normal mis gibi davran onlar ugrassin dinsizin hakkından imansiz gelir:halay:

Konuyu editledim tekrar senin için :)
Beni takmayan bir gorumce benim hayatimada karisamaz. Ozaman once beni tani sonra karis derim ki insanlar konusa konuşa anlasir yanlişmiyim?
E konunun asıl sorun kısmını başta yazmamışsın ki. Konu bu haliyle evet sıkıntılı tabi. İlk seferde aramıyor diye şikayet var ama şu an hem seninle ilgilenmeyip konuşmayıp hemde senin arkandan iş çeviren bir var

Back
X