- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi ku_zu_cuk_la_rim
Bu kadar önemsiyorsanız eşinize ver telefonu bende konuşayım deyin o zaman
Bende arada dayımı ararım yengeme versene bir konuşayım demem
Bu arada yengem amcamın kızı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizi beden karıştırıyorsunuz ki? Çok kafanıza taktığınız bir şeyse arayın ya da gidin sorun görümcenize.
Bu kadar önemsiyorsanız eşinize ver telefonu bende konuşayım deyin o zamanBende arada dayımı ararım yengeme versene bir konuşayım demem
Bu arada yengem amcamın kızı
![]()
Esim sormadigi gibi sormamida istemiyor.
Eşinizin sorması zaten saçma. Ben görümcemle sorun yaşasam eşime sor bakalım neden böyle yapmış demem mesela. Ya da ablan bana böyle böyle yaptı arayıp sorucam da demem. Ne derdim varsa derdim olan kişiyle benim aramdadır. Sizin de bu yolu benimsemenizi tavsiye ederim, işler daha kolay yürür böylece. Görümcenizle aranızdaki sorunu halletmek için eşinizin iznine ya da onayına ihtiyacınız yok.
Eee iste burda hata tabiki eşinin kardeşini ne diye karıştırıyor işinize hey Allah im walla direk gorumceye şöyle benim hayatıma burnunu sokma de bu kadar net ben söylerim küsen kumese girsin ugrasamamSunuda ekliyeyimki benim ile ilgili konularda hiç aklımda dahi olmayan konularda eşimi kiskirtmaya çalıştığını ve ailevi konularda sürekli eşime beni kotulediginide bilirim. Esas sorunda bu
İşte onu yanlış tahmin ettin bebeğim evlenince anlarsın erkekler ailesi ne kadar lanet sirret de olsa ağızlarını acipta tek laf etmezlerAma ben kocanın bu durumun farkında olduğunu sanmıyorum. Farkında olsa bence kardeşine senin yaklaşımın karşısında neden böyle çekimser kaldığını neden onunda sana bi adım atmadığını sorardı açık açık.
Eee iste burda hata tabiki eşinin kardeşini ne diye karıştırıyor işinize hey Allah im walla direk gorumceye şöyle benim hayatıma burnunu sokma de bu kadar net ben söylerim küsen kumese girsin ugrasamam![]()
Benimde aynıydı gorumcem..evine davet etmediği yetmez gibi oda hiç gelmezdi.aramazdi ve hiçbir zaman bir akraba gibi yaklaşmazdi.Bahanesi de şuydu ben kimseye yakın olamıyorum. .sanki al koynuna yatır beni dedik..neyse aynı tavrı bende ona karşı almıştım en sonunda..ve şimdi bazı problemlerden dolayı eşimle küstüler sanki göbek bağımız birmis gibi banada küstü..
Çok kırıldım ama hiç belli etmedim kimseye..onun umrunda değilse benim de değil hesabı takılıyoruz öyle. .
Sende üzülme canim..gorumce sonuçta..konuşmazsa konuşmasın aman..
Kuzum bi arasana onu napıyon nasılsın iyi misin de bir sorunmu var ben yanlıs mı anlıyorum ama kesinlikle var sanki bir sorun de senin davranısların bana karsı degistı ve sorunlarını benimle paylasırmsn de yani bekle bekle cozulmez boyle sen bi ara bakalım![]()
Kuzum bi arasana onu napıyon nasılsın iyi misin de bir sorunmu var ben yanlıs mı anlıyorum ama kesinlikle var sanki bir sorun de senin davranısların bana karsı degistı ve sorunlarını benimle paylasırmsn de yani bekle bekle cozulmez boyle sen bi ara bakalım![]()
Kesinlikle haklısın. Eşinle direk gorumceni suçlamadan konuş. .belki farkına varmamistir.benim gorumcem çocuklar yüzünden bile beni suçlardi Kendi çocuğu koşar düşerdi benim oğlum yaptırdı olurdu filan..bunun gibi daha niceleri vardı. Eşime çaktırmadan farketmesine yardımcı oldum.arkamdan konuşmasını filanda öyle. .en sonunda oda farketti kardeşinin karakterinde bir yamukluk olduğunu. .Ben konusmazsa konuşmasın dedim zaten de detaylı yazmadığım için e haliyle başka yorumlayanlarda var. Insanın hani gücüne gider yani,esin ile gorumcene gidersin ama gorumceyle konusursun o sana bakmadan eşime bakarak cevap verir doğrusu ilginç.
Sonra yani başında ben varken beni kötüler seni değiştirdi falan. Bunlar abes şeyler deyip yinede umursamadan bosverdim. Bunlar devam edince hani bir neden der insan yanlişmiyim?
Kesinlikle haklısın. Eşinle direk gorumceni suçlamadan konuş. .belki farkına varmamistir.benim gorumcem çocuklar yüzünden bile beni suçlardi Kendi çocuğu koşar düşerdi benim oğlum yaptırdı olurdu filan..bunun gibi daha niceleri vardı. Eşime çaktırmadan farketmesine yardımcı oldum.arkamdan konuşmasını filanda öyle. .en sonunda oda farketti kardeşinin karakterinde bir yamukluk olduğunu. .
O zman bosver gitsin arama sende bosverrrr dusunmen bile hata oyle biriniDenedim de isim var deyip üstünü kapadı kaçar gibi bir hali var anlamıyorum. O yüzden eşime devrettim. Çok yakınlar madem ona söyler dedim. Neyse varsa sorunu artık anlarız zamanla. Bilmiyorum esimde biraz farklılıklar var.hayrola ne diyelim. Mutsuz diye herkes mutsuz olsun isteyenler de var.
Sunuda ekliyeyimki benim ile ilgili konularda hiç aklımda dahi olmayan konularda eşimi kiskirtmaya çalıştığını ve ailevi konularda sürekli eşime beni kotulediginide bilirim. Esas sorunda bu
Açıkçası doğru olanı yapmışsın, biri sana değer vermiyorsa sen niye değer vereceksin ki ! Eşine sorduğunda öyle bir şey olmadığını söylemiştir diye tahmin ediyorum fakat eşinin kafasına bu düşünce tohumunu ektin ve o da kız kardeşine söylemiştir. Bu saatten sonra sadece nötr kal. Sürekli söylenip durursan eşin seni hatalı görmeye başlar. Bakalım kız kardeşinin tutumu nasıl olucak ! Aramaz sormaz ise eşin kardeşinin ve senin tutumunu değerlendirecektir. Çok söylenip durursan eşin gizli kapaklı işler çevirir haberin dahi olmaz.
Hanımlar merhaba,
Bir dert mi bilmem ama kafamı kurcalıyor arada, eşimin kiz kardeşi eşimi arıyor sürekli ve evi veya beni asla aramaz. Eşim yanimda konuşur cep telefonundan yine asla demez kucuzuga da ver telefonu. Üstelik sorunumuz yok kesinlikle. Bir sorunu olursa önce ben ararım onu, hep ben arardim sorardım ama baktimki tuhaf davranışlar icerisinde bende umursamayip aramadim takmadim yani. Eşim ile yigenlerine bayramlarda dogum günlerinde hediyeler alırız ve bazen yigenlerini parka götürür. Okul gösterilerinde veya bu gibi durumlarda çok ilgilenir. Normaldir tek kardeşi ve çocukları dedim. Bunlar bizimle aynı ulkedeyken ki davranışlar bana karşı!
Sonrasinda eşimin kardeşi başka bir ülkeye gitti ve yaklaşık 1 yıl orda kaldı. Dediğim gibi ben başta aradım ama bu tutumunu sergilemeye devam etti sonrasında bende hiç aramadim.
Takıldığım nokta şu ki; eşime kırıldım ve şöyle söyledim, neden kardeşim kuzucuga bu şekil davraniyorsun veya umursamiyorsun diye sormayisi ve tüm bu tutumunu görmezden gelişi. Neden?
Sizden nacizane objektif fikir istiyorum.acaba bendemi sorun? Sevgilerimle...
Sunuda ekliyeyimki benim ile ilgili konularda hiç aklımda dahi olmayan konularda eşimi kiskirtmaya çalıştığını ve ailevi konularda sürekli eşime beni kotulediginide bilirim. Esas sorunda bu