ne yapmalıyım :(

Cok sacma. Madem durumlari "o kadar" iyi tutsunlat ayri evler kp birde yardimci kadin alsin oldu bitti.

Cnm hayat ta barışmıyolar neler yapıldı görümcem vardı evde oda benimle evlendi hep sorun varmış

Girdik ama konuşmuyoz koparmişiz diye bilrdi ? Bubsorun eşim le var sonuçta bende o eve giriyom ama suç bende diyer gelinler gibi bende yok diyecektim haklısınız hep iiyi niyet liğim yüzünden kaybetmişim

Bunun iyi niyetle bir alkasi yok biz ona enayilik diyoruz. Eli ayağı tutan adama hizmetcilik yapiyorsun. Ayri eve cikanlar kotu niyetliliginden cikmiyor sonucta.
Ev ustune ev kurmussunuz sonucta kp, kv hareketlerini sana gore ayarlicak degil yada sen rahatsiz olma diye iyi gecinmek zorunda degiller.
Baştan konusmadiklarini soyleseydi diyorsunda hadi diyelim bastan siz girerken aralari iyidi ama bu sonradan bile degisebilcek bisey bir garantisi yok yani.

Enayi bir insan değilm hayor başta desedilrr ev üstüne gitmezdim asla . Köprüyü geçene kadar kimse kimsenin derdin den anlamaz cnmmm .... yaşayan bilir.

Cnm evleri var kirada eşimmm aptalı kabul etmiyo işte resmn beni babası için almş
Yardimci kadin nelerine yetmiyor? Sende hizmet etme hatta hic birsey yapma..esinle ilgili seyleri yap senden once duzen neyse oyle devam etsinler. Herseyide cok ustlenmemek lazim

Enayi bir insan değilm hayor başta desedilrr ev üstüne gitmezdim asla . Köprüyü geçene kadar kimse kimsenin derdin den anlamaz cnmmm .... yaşayan bilir.

Sonda yazdigimi iyi okumamissin. Diyorsunki basta bana deselerdi kv ve kp in arasinin kotu oldugunu. Ama bende diyorum ki kvnin ve kpnin basta arasi iyi bile olsaydi sonradanda bozulabilirdi garantisi mi var hersey olabilir hayatta. Omur 1 gun 2 gun degil ki madem boyle ortamdan rahatsiz olcaktin bunu senin dusunmen gerekirdi.

cnm bende diyorum ki ben evlenmeden önce evde huzursuzluk var bilsedim eşim bana bak annem babam öyl demedi ben asla ev üstü gitmezdim hiç demediler yansıtmadılar bna

cnm bende diyorum ki ben evlenmeden önce evde huzursuzluk var bilsedim eşim bana bak annem babam öyl demedi ben asla ev üstü gitmezdim hiç demediler yansıtmadılar bna

Madem kandirildigina inaniyorsun niye resti cekip gitmiyorsun? Ben boyle bilmiyordum ve nu sekilde yapamayacagim demek yerine ustune hamile kalabiliyorsun. Hadi ilkinde esin kandirdi sen bilmiyodun falan filan cocuguda mi kandirip yapti? Sen kendi kendini dibe cekiyorsun.

Sen para için mi evlendin iki lafından birş zengindiler

Kelimesi kelimesine katılıyorum.

Okuma kabiliyetin yok orda bir lokmaya muhtaç olsadım huzırum olsadı diyom lafı nerenizden anlıyosun
Ben senin mahalle arkadasın degilim haddini bil!
Madem böyle atar yapabiliyorsun git kocana yap da ayrı eve çık hizmetçi gibi yaşama kv kp dert yanmazsın hem evlerine yerleş hem kalk gel burda şikayetçi ol komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…