ne yapmalıyım :(

Şimdi doğru mu anladim; eşinin kv nin kp nin seninle sorunu yok ama birbirleriyle var ve bu seni olumsuz etkiliyor? Bu konuda yapabileceğin şey pek yok. Eşin evden ayrilmam demiş. İkna etmeye çalış ama işe yarar mı bilemem.

O kadar karmaşık anlatmışsın ki okurken anlamakta güçlük çektim...Bu kadar para göz aile ile işin zor ! Bence babanın evine git eşine postayı koy. Bu gidişle o evden ayrılman zor görünüyor.

Bilmiyordum böyle birşey le karşılaşağimi bende yaşlı insan lar ahirerim içinde kabul ettim bana karışmıyolar Allah var ama rahatsız oluyom huzur istiyom bende bunu kayanamın düşünmesi lazım gelin evde ona yansıtmayalım diye

O kadar karmaşık anlatmışsın ki okurken anlamakta güçlük çektim...Bu kadar para göz aile ile işin zor ! Bence babanın evine git eşine postayı koy. Bu gidişle o evden ayrılman zor görünüyor.
Ayrı eve çıkalım diyom eşime oda huzursuz oluyo hiç ni sıkıntı yaşamaz evleride var eşim de bitiyo o istese hemen ayırabilir yok babam diyo birşey demiyo

Ayrı eve çıkalım diyom eşime oda huzursuz oluyo hiç ni sıkıntı yaşamaz evleride var eşim de bitiyo o istese hemen ayırabilir yok babam diyo birşey demiyo

Babasını bahane ediyor demek ki o evde rahat paşa gibi yaşıyor kendi evi olunca sorumluluk almak istemiyor. Eşin fena biri...

Nasıl kandırıyorlar? Evlenmeden önce ev tutulması eşya alınması gerekti bunları yapmadılarsa ayrı ev olmayacağını idrak etmişsinizdir herhalde.
Sizi resmen hizmetçi olarak almışlar, annesi babasına yemek yapmıyor diye kim yapacak tabiki siz.
Ayrıca evi ayırmadan neden hamile kaldınız ki? Deseydiniz çocuğu evler ayrıldıktan sonra istiyorum şu an değil diye.
Çok fazla susmuşsunuz buda karşılığı.

Ne anlamda kandirdilar ayni eve bile bile girmediniz mi girdiniz. Cokta sikayetlenmeye hakkin kalmiyor yani. Ne bekliyorsun ki oyle bir evlilikten. Esin babasini baktiriyor sana iste. Bekle madem kp göcene kadar. Sonra ayri eve gecersin.
Girdik ama konuşmuyoz koparmişiz diye bilrdi ? Bubsorun eşim le var sonuçta bende o eve giriyom ama suç bende diyer gelinler gibi bende yok diyecektim haklısınız hep iiyi niyet liğim yüzünden kaybetmişim

E seninle sorunları yok neden bu kadar takiyosun ki?
Boşver, umursama, kendinle ilgilen sürekli. Kitap oku, yanlarına fazla gitme.

Yemekleri kim yapiyor bu evde?

Her türlü eşya aldılar fazlasını bennim tek sitemim eşile problem li olduğunu demedi

O zaman siz ayri eve çıkın babana ben yemek yaparim.de esinle.gonderirsin

Ya da kv ve kp ile.konus bir cinnet cikar madem hamilesin bunu kullan

Ben bazen kaynanam inan aynı ev oduğu için yansıuo

Sen yapma.
Hamile halinle hizmet etmek zorunda değilsin.
Midem kaldırmıyor de.

Keske çocuk olmadan bu konu açılsaydı.
Simdi hamile halinle bas edemezsin zaten.

Zenginler dedin villa da mi oturuyorsunuz apartman dairesinde mi?

Sen yapma.
Hamile halinle hizmet etmek zorunda değilsin.
Midem kaldırmıyor de.

Keske çocuk olmadan bu konu açılsaydı.
Simdi hamile halinle bas edemezsin zaten.

Zenginler dedin villa da mi oturuyorsunuz apartman dairesinde mi?
5 +1 evde oturyoz tmizlik hepsi banna ait bütün eltilerim evlerin de bnden önce hiç biri ev üstüne gelmedi herşey yolunda mutlular bende ise eşim en küçük asla bırakmam diyo

5 +1 evde oturyoz tmizlik hepsi banna ait bütün eltilerim evlerin de bnden önce hiç biri ev üstüne gelmedi herşey yolunda mutlular bende ise eşim en küçük asla bırakmam diyo

Bu kadar zenginler neden gündelikçi gelmiyor eve?
Hizmetçi diye mi aldılar seni.

Esin de anasıyla babasıyla yaşayacaktı ne diye evlendi.
Sırf cinsel hayat için evlenilmez ki kardeşim.

Ne içiyor bu insanlar ya hu.

Evi terk et.
Eğer ayri eve cikmazsan bir daha gelmem de.

Babası ne diye çekiyor kadını. Madem bu kadar dertliler boşasın.
Kendine karilik yapmayan eşi ne diye çekiyor.

Cnm para için yiyiyolar birbirini hizmetçimi ttutcak biri 65 diyeri 80 gireck çok zaman imam getrmiş kayın pederim çocuk ları izin vermemş yoksa karı koca değilller öle yapıcam en sonda herşey paramı ya bu yaşınıza gelmsizsiniz sizi kabul etmişim herkez böyle birşeyi kabul etmez öleceksiniz ahiretinizi düşünün biras keşke bir kamera olsa evde iZleseydin cimri oldukları için bukadar zenginler cnm haylen de alma etme derdindeler hiç ölüm yok akıllarında

Kaynanam hep eşimi dolduruuo sen ayrıl ben hoş babanıza bakarım diye

Girdik ama konuşmuyoz koparmişiz diye bilrdi ? Bubsorun eşim le var sonuçta bende o eve giriyom ama suç bende diyer gelinler gibi bende yok diyecektim haklısınız hep iiyi niyet liğim yüzünden kaybetmişim
Ben de tam başka kardeş yok mu diye soracaktım. Karı koca anlaşıyor olsalar dahi ev evin üstüne olmuyor yaaa... hani bakıma muhtaç ihtiyar olsalar mecbur kabullenirsin de başta kabul etmeyecektin. Yalnız ilginç bir aile nasıl yıllarca aynı evde küs kalmayı başarmışlar hayret.

Senin iki seçeneğin var ya kabullenip oturmaya devam edecen ya da karıkocayı barıştırcan kocanı böylece ikna edecen. Yoksa kocan ikna olacak gibi durmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…