Ne Yapmalıyım?

Sinir oldum terbiyesiz.. Eve almamak nedir ayip yani. Iste boyle bir gelin ve annesi tam disli bir gorumceyi hak ediyormus

Sinir oldum terbiyesiz.. Eve almamak nedir ayip yani. Iste boyle bir gelin ve annesi tam disli bir gorumceyi hak ediyormus
Annesinin yapmadığı kalmadı zaten hep alttan aldılar bizimkiler oğlumuz kalmasın arada diye. şimdi tepemize çıktılar böyle.

Ya ben düşünüyorum, nişanlımın ailesini bırak normal insanı bile kapıdan çevirmem. çok ayıptı yaptığı.
Katılıyorum yaptığı gerçekten ayıp. Benimde 2 hafta içinde düğünüm var. Eşimin tarafından herkesin gönlünü hoş tutmaya çalışıyorum. Onlarda aynı şekilde benim gönlümü hoş tutuyorlar. Sizin gelininiz fazla şımartılmış galiba abiniz tarafından. Annesinin size davranışınıda kınadım doğrusu.

fazladan bir şımartma var hemde. düğünlerinde sahte gülücükler yaparım sonrasında muhattap bile olmam benden bunun özrünü dilemedikçe.

Ayy ne sinir bozucu kaba insanlar ya.
Ben olsam lafı yerinde söylerdim.
Kusura bakmayın da kapıda kaldım içeri alınmadım ne yüzle yardım bekliyorsunuz acaba? Derdim.
kaldım öyle o lafı diyince. anlamadım çıktı ağzımdan sadece. tabi şimdi aklımdan neler geçiyor o an donup kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…