bu zamana kadar ne karıştım ne görümcelik yaptım, ama yaptığı terbiyesizlikti, aramak hiç istemiyorumÇok fena görümcekik yapardım
Annesini arayıp senin kızın beni eve almadı bir de utanmadan anneme şikayet ediyor derdim.
Annesi zaten yapmadığını bırakmadı. ama ben kızın ne suçu var dedim hep. abimle akşam konuşucam. kimseyi arayıp alttan alamam. çocukça zaten annemi arayp beni şikayet eder gibi konuşması. bi sorun varsa bana söylemesi gerekiyoduTatsızlık çıkmasın diyorsan ara. Ben haklıyım sonuna kadar arkasında duracağım diyorsan arama. Ben olsam aramazdim. Sindirmeye çalışıyorlar gibi simarikca buldum hareketlerini. Hele annesinin öyle demeye hiç hakkı yok
çeyizler var diye para alıyolarya kapıda.Eve niye almadı ki ayrıca?
onların sana yaptıklarını anlat ailene.Annesi zaten yapmadığını bırakmadı. ama ben kızın ne suçu var dedim hep. abimle akşam konuşucam. kimseyi arayıp alttan alamam. çocukça zaten annemi arayp beni şikayet eder gibi konuşması. bi sorun varsa bana söylemesi gerekiyodu
anlattım. abim haklısın ama tatsızlık çıkmasın kafasında, benim ne hissettiğimi düşünen yok.Anlatmadın mı annenlere beni eve almadı diye,eve almamış ötesi var mı ya?
Yuhh hakikaten yuh ya.çeyizler var diye para alıyolarya kapıda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?