- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
- Konu Sahibi mortaldance
-
ben sok! Eldiven de taktiriyor mu?
Emirlerini liste yapıp vereymiş.evet .sadece gözlerin görünecek yere bakacaksn basın dik yürümek yok .evin etrafını perdelemişti .pikopat nefret pislk hayatımı kararttı zaten .
+1Ben lise cağımdan beri tesetturluyum. Eşimim/sevgilimin bana açıl demesiyle size kapan demesini eşit görüyorum. Bu tarz erkeklerin de dini amaç gütmediklerini, sirf kıskançlıktan bunu istediklerini düşünüyorum. Diyeceğim su ki sen tesettüre girmeye karar versen bile bu adamla devam etme. Çünkü her istediğini yapsan da yaranamayacaksın emin ol.
şu an o kişiyle mi berabersiniz cok merak ettiiimmevet .sadece gözlerin görünecek yere bakacaksn basın dik yürümek yok .evin etrafını perdelemişti .pikopat nefret pislk hayatımı kararttı zaten .
Açık konuşmak gerekirse ben öyle çok Dİnine düşkün bir insan değilim yani zayıftır dini duygularım inanmadığım dan da değil öyle dini bütün bir ortamda yetişmedim ve ilerde kapanmayı falanda hiç düşünmedim ama sevgilimi tanıdıkça muhafazakar bir yapıya sahip olduğunu gördüm ama önemsemedim bu zamana kadar öyle aşırı müdahil olmamıştı bana şu ARaalar evlilik konusu geçtikçe Böyle talepleri ortaya çıkmaya başladı seviyorum ayrılmak ta istemiyorum iki Arada bir derede kaldım
Hayır şuan için kesinlikle kabul edemem orta yolu arıyorum kapanmayı da ayrılmayı da düşünmek istemiyorum ona da hayır diyemiyorum kırmak ta istemiyorum kaldık böyleSiz tamam diyeceksiniz gibi geliyor bana.
Ya kendinizle ilgili bir karar söz konusu olduğunda neden ''sus'' demiyorsunuz ? Bu hakkı nasıl buluyor kendinde ? Sırf aşk için sevgi için kendinizden taviz vermeyin bu kadar.Yarın her şey değişebilir siz keşkelerinizle kalabilirsiniz.
Açık konuşmak gerekirse ben öyle çok Dİnine düşkün bir insan değilim yani zayıftır dini duygularım inanmadığım dan da değil öyle dini bütün bir ortamda yetişmedim ve ilerde kapanmayı falanda hiç düşünmedim ama sevgilimi tanıdıkça muhafazakar bir yapıya sahip olduğunu gördüm ama önemsemedim bu zamana kadar öyle aşırı müdahil olmamıştı bana şu ARaalar evlilik konusu geçtikçe Böyle talepleri ortaya çıkmaya başladı seviyorum ayrılmak ta istemiyorum iki Arada bir derede kaldım
Kapanmayacağımzaten çat diye kapan diyemez ki. önce pantolonuna karışmış sonra tişörtüne karışmış sonra baktı ki senin için hava hoş sıra kapanmaya gelmiş. siz kapanınca sonra ne isteyecek acaba?
Aynen başta öyle birşey yoktu sonradan değişti bir acayipKapalı istiyorsa sevgilisini kapalı hatunlardan seçmeliydi Yol verin kendisine tavsiyemdir
Ben kararlıyım da belki o Vaçgeçer diye umuyorumYa erkek zihniyeti sessiz ama derinden köprüyü geçene kadar vs vs maalesef uzatmayın bence gitmez çünkü kararlıysanız
Geçmeyeceğine garanti verebilirim muhtemelen ailesi de çoğunlukla kapalıdır ve kendisi için olmasa bile bir süre sonra aile baskısından konu gündeme gelecektir daha sonra sorunlar sorunlar kaldı ki şuan bile istemesi gerçekten istediğini gösterir benim eşimin sülalesi kapalıdır ama eşim bana ağzını açıp tek kelime etmiş değil ve ben gayet açık giyiniyorum bir defa kaynanam kısa elbiseme üşürsün yavrum demeye kalktı eşim hemen çok yakıştı anne ben beğendim dedi ilk ve son oldu iyi düşün derimBen kararlıyım da belki o Vaçgeçer diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?