ne yapmalıyım

mortaldance

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
1.189
490
38
32
Merhaba hanımlar sevgilim iş nedeniyle başka bir şehirde bayram dolayısıyla izinliydi dün akşam yeni görüşebildik zaten üç aydır görüşmemiştik bende zaten üç aydır görüşemiyoruz diye normalde hiç elbise giymezdim yanında nedeni ise önceden açık saçk giyinirdim ama hiç
hoşuna gitmezdi artık ne bir sıfır kol tişörttüm ne de bir dar pantolonum kaldı sürekli karıştığı için giymiyordum dün ki giydiğim elbiseye gelecek Olursak normal diz üzerimde abartısız güzel bir elbiseydi altta sandaletlerim vardı arabada beni bekliyordu Gittim. Oturdum yanınaa tabi oturunca daha çok açıldı direk bana dediki Çeşme ye tatile gitmiyoruz akşam yemeği yiyeceğiz ama bu şekilde olmaz gidemeyiz üzerini değiştir başta kabul etmedım ısrar etti sonra tamam böyle gidelim dedi gidiyorduk baktım ki moralli boZuldu durdurdum bekle dedim gittim klasik pantolon tişört giydim gittik falan neyse sabah aradı ki beni kapanmanı istiyorum ben şok ne yapacağım bilmiyorum

Neden bu kadar cok mudahale etmesine izin verdiniz ki? Sonunda boyle olacagi belliymiş.
Sizi tanidiginda kapalı değildiniz simdi sizden boyle bir istekte bulunmasi cok yanlış.
Ayrılsanız acısı en fazla 2-3 ay surer ama bu isteklere boyun eğip devam ederseniz omur boyu pişmanlık yasayabilirsiniz. Her sey ortada karar sizin.

kapanmak baskasinin size diretmesiyle gerceklestireceginiz bir olay degildir. icinizden gelmeli. ben acik bir kadinim ama is yerimde birden bire kapanan ve inanilmaz derecede bocalayan ve uyum sorunu yasayan bir arkadasim olmustu. o da kendi istegiyle degil es baskisiyla kapanmisti. tahmin edebileceginiz uzere suanki hayat tarziniz tamamiyle degisiyor. o nedenle cok ciddiyetle verin bu karari, baskiyla, dayatmayla, tehditle kimse kimseyi istemedigi birsey yapmak icin zorlamamali. \

ayrica sizin sevgiliniz sizi bu halinizle gorup begenmis, sonradan "ben bu sekilde istemiyorum" demek cok yersiz ve bence tam bir ikiyuzluluk. madem kapali kadinlardan hoslaniyordu, o zaman bastan kapali biriyle birlikte olmaliydi.

Siz kiyafetinize karismasina izin vererek hata yapmissiniz zaten. Bir erkegin bir kadinin kiyafetine karismasini kabul edemiyorum kendi adima. Normal bir elbiseyi uzerinizden cikarttiran adam yarin kapanmanizi isterdi zaten ne bekliyordunuz ki?

Birilerinin demesiyle kapanmayın. İçinizden gelirse kapanmayı seçin. Sonra iki arada bir derede gezen, iki tarafında gönlü olsun der gibi kıyafet giyen, olabildiğince boya küpü saçma bir profil çıkıyor ortaya. İçinizden geliyorsa araştırın öğrenin. Kapanma ölçülerini iyi bilin. Daracık pantolon giyip üstüne boynu açık şal atınca komiklikten öte, olabildiğince iğrenç görünüyor giyen herkes.

Seni kendi kararlarını alabilen bir birey olarak gormuyor demekki. O ne derse onu yapacaksin. Kabul ediyorsan yolun açık olsun.

Merhaba hanımlar sevgilim iş nedeniyle başka bir şehirde bayram dolayısıyla izinliydi dün akşam yeni görüşebildik zaten üç aydır görüşmemiştik bende zaten üç aydır görüşemiyoruz diye normalde hiç elbise giymezdim yanında nedeni ise önceden açık saçk giyinirdim ama hiç
hoşuna gitmezdi artık ne bir sıfır kol tişörttüm ne de bir dar pantolonum kaldı sürekli karıştığı için giymiyordum dün ki giydiğim elbiseye gelecek Olursak normal diz üzerimde abartısız güzel bir elbiseydi altta sandaletlerim vardı arabada beni bekliyordu Gittim. Oturdum yanınaa tabi oturunca daha çok açıldı direk bana dediki Çeşme ye tatile gitmiyoruz akşam yemeği yiyeceğiz ama bu şekilde olmaz gidemeyiz üzerini değiştir başta kabul etmedım ısrar etti sonra tamam böyle gidelim dedi gidiyorduk baktım ki moralli boZuldu durdurdum bekle dedim gittim klasik pantolon tişört giydim gittik falan neyse sabah aradı ki beni kapanmanı istiyorum ben şok ne yapacağım bilmiyorum

oda bişymi bn kapalı oldgm halde bna çarsaf giyin dedi .

Ayrılırdım.

Ama etrafta evlendikten sonra, sevgilisi olduktan sonra kapanan bir sürü insan var. Sizin dini görüşünüz de burada önemli. Yani siz zaten ileride kapanmayı düşünen birisiyseniz, erkek arkadaşınızı sadece bir vesile olarak görebilirsiniz ve hatta erkek arkadaşınızın bu isteğini çok haklı ve makul bile görüyor olabilirsiniz. Dediğim gibi, biraz sizin sınırlarınıza, düşüncelerinize ve yaşam tarzınıza bağlı.

Ama ben böyle bir isteği doğru görmüyorum. Ayrılırdım.

Kendinize biraz saygınız olsun. Adam evlenicem ama ayağımı öpeceksin derse öpecek kafadasınız. Sevgilim olsun da isterse bana hiç saygı göstermesin kafasını cidden anlayamıyorum. Hiç saygı duymayan adamla insanlar nasıl mutlu oluyor gerçekten anlayamıyorum. Ne güzel buluşmuşsunuz adam 2 kelam edeceğine ayılık yapıyor. Buna neden katlanıyorsunuz?

Gidip elbisenin çıkaracağına ben seninle gelmiyorum deyip arabadan inecektin canım hata etmissin. Benim esimde nişanlılık döneminde kapanmamış vs. İstedi, ama içimden gelmiyordu, sırf o istiyor diye de kapanamam. Eşim çokbaskin karakter ama hiç dinlemedim onu bu konuda, hep tersini yaptım, rvliligimdeki kavgaların yarışı bu nedenle çıktı, bence ayrıl degmiyor hayat böyle öküzlere,kendi yaşayışına uygun birini bul. En fazla uç ayını alır unutmak. Boşver sene.....

Bende bunu anlamiyorum acik gorup begenip seviyorsunuz sonra kafanizdaki kaliba sokmak istiyorsunuz iyi de oyle kalipta biriyle ciksaydi o zaman ya oldugu gibi kabul et ya da kabul edecegin insani sec

Back
X