ne yapmalıyım

Gardrobumu kimsenin zevkine gore dolduramazdim herhalde.
Ayrica taviz tavizi dogurur. Ki dogurmus bile.

20 yıl sonraki bayramda görüşün.

Merhaba hanımlar sevgilim iş nedeniyle başka bir şehirde bayram dolayısıyla izinliydi dün akşam yeni görüşebildik zaten üç aydır görüşmemiştik bende zaten üç aydır görüşemiyoruz diye normalde hiç elbise giymezdim yanında nedeni ise önceden açık saçk giyinirdim ama hiç
hoşuna gitmezdi artık ne bir sıfır kol tişörttüm ne de bir dar pantolonum kaldı sürekli karıştığı için giymiyordum dün ki giydiğim elbiseye gelecek Olursak normal diz üzerimde abartısız güzel bir elbiseydi altta sandaletlerim vardı arabada beni bekliyordu Gittim. Oturdum yanınaa tabi oturunca daha çok açıldı direk bana dediki Çeşme ye tatile gitmiyoruz akşam yemeği yiyeceğiz ama bu şekilde olmaz gidemeyiz üzerini değiştir başta kabul etmedım ısrar etti sonra tamam böyle gidelim dedi gidiyorduk baktım ki moralli boZuldu durdurdum bekle dedim gittim klasik pantolon tişört giydim gittik falan neyse sabah aradı ki beni kapanmanı istiyorum ben şok ne yapacağım bilmiyorum

Ben olsam; "hössst yavaş yerler yaş" derdim..
Bunu talep etmesinin seni çok sevmesiyle ve bu sevgisi neticesinde kiskanmasıyla uzaktan yakından ilgisi yok,sakın böyle pembe hayallere kapılma..Seviyordur elbet seni ama saygı duymadığı aşikar.
Buarada şu da var;sen ona senin her istediğini yaparım mesajını vermişsin çoktan; giyme dediklerini giymeyerek..

İstediğini yapsan ölmezsin tabii ama sonuçta senin de isteklerin önemli.Sen hamur değilsin sevdiğin kişi de olsa biri çıkıp gelecek sana şekil vermeye çalışacak.. Hiç kabul edilebilir şeyler değil bunlar bence..

Kadınlarımızı hiç anlamıyorum. Bi sevgilileri,kocaları oldu mu kul köle oluyolar adama. Adam ne isterse o giyiliyor,o içiliyor,o yeniliyor. Peki sizin kendi kişiliğiniz? Sizin kararlarınız,yaşamınız bir adamdan daha mı değersiz? Seviyorum,aşığım falan demeyin hiç. Sevgi aşk meşk bir yere kadar. Önce insanda saygı ve hoşgörü olacak. Hem sizi değiştirmeye çalışan bir adam sizce sizi yeterince seviyo mudur? Yapmayın Allah aşkına. Seviyorum,aşığım diyip kendinizi bitirmeyin. Gün gelir uğruna onca şeyden vazgeçtiğiniz adam sizden vazgeçer. Kimseyi tepenize çıkarmayın. Çok istiyosa kendisi kapansın :KK12::KK20:

Eger senin icinden de geliyosa kapanmak kapan ama sirf o istedi diye olmaz kapanmak esinin istediyle degil Allah icin kapatirsin kendini nolmus elbise giydiysen kisa kollu giydiysen kotu gozlemi bakiyolar sanki bu erkekler neyin kafasinda ya

bana hayatımda hıc kımse kapan - sunu gıyme bunu cıkar demedı
neden acaba :işsiz:
nerden buluyorsunuz bu adamları :olamaz:
bırde erkek kadının kıyafetıne karısma mudahale etme noktasına nasıl gelıyor anlamıyorum ?

Merhaba hanımlar sevgilim iş nedeniyle başka bir şehirde bayram dolayısıyla izinliydi dün akşam yeni görüşebildik zaten üç aydır görüşmemiştik bende zaten üç aydır görüşemiyoruz diye normalde hiç elbise giymezdim yanında nedeni ise önceden açık saçk giyinirdim ama hiç
hoşuna gitmezdi artık ne bir sıfır kol tişörttüm ne de bir dar pantolonum kaldı sürekli karıştığı için giymiyordum dün ki giydiğim elbiseye gelecek Olursak normal diz üzerimde abartısız güzel bir elbiseydi altta sandaletlerim vardı arabada beni bekliyordu Gittim. Oturdum yanınaa tabi oturunca daha çok açıldı direk bana dediki Çeşme ye tatile gitmiyoruz akşam yemeği yiyeceğiz ama bu şekilde olmaz gidemeyiz üzerini değiştir başta kabul etmedım ısrar etti sonra tamam böyle gidelim dedi gidiyorduk baktım ki moralli boZuldu durdurdum bekle dedim gittim klasik pantolon tişört giydim gittik falan neyse sabah aradı ki beni kapanmanı istiyorum ben şok ne yapacağım bilmiyorum

Böyleleri cidden kaldı mı yahu.Ne istiyorsan onu giyersin, adam öldürüyormuş gibi tepkiler veriyorlar heriflere bak.Bu siteye kayıt olduğumdan beri ne çok saf, sevgilisinin/eşinin sözünden çıkmamak için kendi kişiliğini kaybeden kadın gördüm haddi hesabı yok gerçekten.Kapanmak başkasının isteğiyle değil, Allah'a olan inancın için olmalı.Onun buyurduğunu sırf sevgilin istiyor diye mi yerine getireceksin? Zamanı gelince, kendini hazır hissetiğinde kapanmalısın.Yoksa sen de kendinden rahatsızlık duyar bu ilişkiye son verir yeniden açılır ve artı bir günah daha işlemiş olursun.Kısacası ya sevgilin kendini değiştirecek, ya da bu ilişki yürümeyecek.

Baskasinin lafiyla kapanma madem oyle senin ne olduguniu biliyodu oyle kabul etsin gitsin kapali kiz bulsun anlamiyorum acik kapali insan olsun yeter sakin dinleme ona bu kadar agiz veirirsen ilerde cok sey kaybedersin

Lütfen kendinizi kandırmayın. Böyle belki kavga-gürültü şimdilik konuyu kapatırsınız ama bu geçebilecek/vazgeçilecek bir talep değil. Eğer bundan vazgeçecek olsaydı ilişkiniz boyunca azar azar sizi boyunduruğu altına almazdı. İlişkiye başladığınız zamanki kendinizi düşünün; "Git elbiseni değiştir, gel, bekliyorum" dese gider miydiniz?

Adam resmen sizi yavaş yavaş o ne derse onu yapmaya alıştırmış. Vazgeçmeyecektir.

Inancinizi nasıl yasayacaginiza bile sevgiliniz karar veriyorsa sizi arayıp kapanmani istiyorum diyebiliyorsa bu sizin sucunuz. İpi eline vermissiniz al sen nereye çekersen ben ordayım demissiniz.

Bir birey, aklı yok mu da sevgilisinin istediği şekilde giyiniyor? Sonra git gide kapatmaya calisan erkekler de cok.masum degil. Karısı kapalı olsun, baska erkek görmesin, evde oturup kendisine hizmetkar olsun ama beyefendi erkek ya; gitsin dışarıda kadinlarla gönül eglesin! Evdeki cepte dursun, disaridakinin de tadina bakayım der.
Eşini kiskandigini iddia edip kapatan "adamlarin" ozguven sorunu var. Kendine yeterince güvenmedigi icin sevgilisine de guvenmiyor ve çareyi kapatmakta buluyor.
Hep derim sevgiden once saygi diye ve kisinin giyimi de karakterinin bir parcasi olduğuna göre, buna da kosulsuz saygi duyulmali
Degistirilemez bir seydir bu, "beni boyle beğendin, ya saygi duy ya da gule gule " demek lazim yoksa ne kadar izin verilirse, o kadar kısıtlayan erkek olur "sevdicek"!

Çok fazla taviz vermişsin, bu büyük bir hata. Kimse için içinden gelmedikçe değişmemelisin, giyimin senin hayat tarzlarından biri. Kapanmalısının bir sonraki adımı eve kapatmak olacak, bunun farkında mısın? Bu sitede buna çok rastgeldim.

Kendinize biraz saygınız olsun. Adam evlenicem ama ayağımı öpeceksin derse öpecek kafadasınız. Sevgilim olsun da isterse bana hiç saygı göstermesin kafasını cidden anlayamıyorum. Hiç saygı duymayan adamla insanlar nasıl mutlu oluyor gerçekten anlayamıyorum. Ne güzel buluşmuşsunuz adam 2 kelam edeceğine ayılık yapıyor. Buna neden katlanıyorsunuz?
kendine saygı duymayi öğrenememis bireyler, saygi duymayan erkeklerle beraber olunca boyle sınır bilmezlik yaşandığını düşünüyorum

Bende bunu anlamiyorum acik gorup begenip seviyorsunuz sonra kafanizdaki kaliba sokmak istiyorsunuz iyi de oyle kalipta biriyle ciksaydi o zaman ya oldugu gibi kabul et ya da kabul edecegin insani sec
yok bunlar ne kadar dindar da olsa, kizlarla gezip tozmak erkekligin göstergesi malum
çevremde gordugum ya acik sevgilisini kapatirlar ya da istedikleri gibi gezer tozarlar evlenecekleri zaman da kapali, hanim.hanimcik ailesine uygun, gozu acilmamis kiz ararlar

Senin yerinde ben olmuş olsa idim,buraya, sevgilim kapan dedi ama ben arabanın kapısını yüzüne çarpıp gittim diye konu açardım.
Öz saygım had safhada çünkü elhamdülillah.
cok.sukur :)))

Açık konuşmak gerekirse ben öyle çok Dİnine düşkün bir insan değilim yani zayıftır dini duygularım inanmadığım dan da değil öyle dini bütün bir ortamda yetişmedim ve ilerde kapanmayı falanda hiç düşünmedim ama sevgilimi tanıdıkça muhafazakar bir yapıya sahip olduğunu gördüm ama önemsemedim bu zamana kadar öyle aşırı müdahil olmamıştı bana şu ARaalar evlilik konusu geçtikçe Böyle talepleri ortaya çıkmaya başladı seviyorum ayrılmak ta istemiyorum iki Arada bir derede kaldım
Kararsizlik.yasiyorsan, icine en sinen tarafa git
O kapali birini istiyor ve seni o sekle sokmaya calisiyor
Sen kapanmama konusunda kararlıysan, ben kapanmayacagim giyim tarzim bu kadar senden de saygı bekliyorum, evlenince de kararim degismeyecek de, dik dur ve tepkisine bak
Benim.tahminim ya kapan ya ayrilalim.diyecek
Kaybetme korkusu yasadigini belli ettiysen, o bu zaafina oynayacaktir

Kapalı istiyorsa sevgilisini kapalı hatunlardan seçmeliydi Yol verin kendisine tavsiyemdir :kahve:
yok efendim acik.kizlarla maksat aslinda evlenmek degldir ama asik olunca kizi degistirmek daha cok islerine geliyor
ayrıca esini.cok takdir ettim helal olsun
Kadınlarımızı hiç anlamıyorum. Bi sevgilileri,kocaları oldu mu kul köle oluyolar adama. Adam ne isterse o giyiliyor,o içiliyor,o yeniliyor. Peki sizin kendi kişiliğiniz? Sizin kararlarınız,yaşamınız bir adamdan daha mı değersiz? Seviyorum,aşığım falan demeyin hiç. Sevgi aşk meşk bir yere kadar. Önce insanda saygı ve hoşgörü olacak. Hem sizi değiştirmeye çalışan bir adam sizce sizi yeterince seviyo mudur? Yapmayın Allah aşkına. Seviyorum,aşığım diyip kendinizi bitirmeyin. Gün gelir uğruna onca şeyden vazgeçtiğiniz adam sizden vazgeçer. Kimseyi tepenize çıkarmayın. Çok istiyosa kendisi kapansın :KK12::KK20:
Şu "seviyoruuummmmm" diye her seye evet diyen insanlari ben de anlamiyorum
Benim de boyle bir arkadasim var hem sikayet eder, ben bu adaminasil.degistircem diye dert yanar
Ben de degismez olduğu gibi kabul.et ve sikayet etme desem ona kulp bulur ayril desem ama sefiiiyooom der
Sevince erkegin kölesi olmak normal, sevginin gostergesi ama ailesine gelince ufacik bir seyde kavga kiyamet!

Sen şok ,ne yapacagini bilmiyor musun?
Yazi tura at. Yazi gelirse daha da acik giyinirsin, tura gelirse direkt carsafa girersin

kendine saygı duymayi öğrenememis bireyler, saygi duymayan erkeklerle beraber olunca boyle sınır bilmezlik yaşandığını düşünüyorum

yok bunlar ne kadar dindar da olsa, kizlarla gezip tozmak erkekligin göstergesi malum
çevremde gordugum ya acik sevgilisini kapatirlar ya da istedikleri gibi gezer tozarlar evlenecekleri zaman da kapali, hanim.hanimcik ailesine uygun, gozu acilmamis kiz ararlar

cok.sukur :)))

Kararsizlik.yasiyorsan, icine en sinen tarafa git
O kapali birini istiyor ve seni o sekle sokmaya calisiyor
Sen kapanmama konusunda kararlıysan, ben kapanmayacagim giyim tarzim bu kadar senden de saygı bekliyorum, evlenince de kararim degismeyecek de, dik dur ve tepkisine bak
Benim.tahminim ya kapan ya ayrilalim.diyecek
Kaybetme korkusu yasadigini belli ettiysen, o bu zaafina oynayacaktir

yok efendim acik.kizlarla maksat aslinda evlenmek degldir ama asik olunca kizi degistirmek daha cok islerine geliyor
ayrıca esini.cok takdir ettim helal olsun

Şu "seviyoruuummmmm" diye her seye evet diyen insanlari ben de anlamiyorum
Benim de boyle bir arkadasim var hem sikayet eder, ben bu adaminasil.degistircem diye dert yanar
Ben de degismez olduğu gibi kabul.et ve sikayet etme desem ona kulp bulur ayril desem ama sefiiiyooom der
Sevince erkegin kölesi olmak normal, sevginin gostergesi ama ailesine gelince ufacik bir seyde kavga kiyamet!
Ne demek acik kızlarla maksat evlenmek değildir yani açık kızlar eğlenmelik kapalı kızlar evlenmelik kız imajımı veriyor şu bahsettiğiniz erkeklere eğer sizin düşünceniz öyleyse diyecek birşey kalmamış

Back
X