- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
- Konu Sahibi Prometteur
-
belki ayrı yaşamaya başladıkları tarih 2015 olabilir o yüzden sana da öyle söylemştir.
Resmi boşanma o zaman olmasın
Resmi bosanmasindan degil ayrilmasindan bahsetmistir bence yalan degildir
Belki dava 2015 yazında açıldığı ancak bu sene sonuçlandığı için öyle demiştir, olamaz mı?
Burada da kadinlar 5 senedir ayriyiz, 3 sene once de bosandik tarzi konusuyor. Ayrildiklari tarihtir bence.
Bence de fiilen ve resmen bosanma tarihleri farklidir da
sen adami evliyken mi gozune kestirdin
Birnkac gun sonra. Nezaman bosandigini yeniden sor.
Cunku insa soyledigi yalani unutur. Buyuk ihtimal buseferde farkli bir tarih diyecektir.
Sende dersinki gecen konusmamizda 2015 yaz aylarinda bosandigini demistin .
Bir kişinin yalan dedigini dusunuyorsaniz ayni soruyu farkli zamanlarda soracaksin. Cok yalan soyleyenler soyledikleri yalani unuturlar herhalde. Hangi yalani aklinda tutcaklar?
Yani ozamanlar hayatında degilmişsiniz, onun gecmisi zaten 2015' te ayri yasamaya başlamışlardır. Bence bu kadar takmayın.
Seni kaybetmemek için daha eski bir tarih söylemiş olabilir.
Kızlar kadının dediği doğru en son 2016 Mayıs Mart tarihli gönderilerini beğenmişler instagramdan. Neden öyle oldu peki?
Hayır canım tövbestağfirullah. Gördüğümde yakışıklı adammış dedim geçtim ne göze kestirmesi Allah korusun.
İki kez aynı tarihi söyledi canım farklı günlerde... Ama deneyebilirim
Tabii ki öyle beni ilgilendirmez ama neden yalan söyledi anlamadım yani. Ha mart mayıs ha 2015 yazı ben sorun etmezdim ki bunu
bence açık olmak her zaman ıyıdır açık açaık sor ne zaman ayrıldınız ben 2016 baharı dıye duydum de
Hıı daha yeni ayrılmış deyip duygularını açmayabilirdin belki uzak dururdun ama eski tarih söyleyince içinden hımm zaman geçmiş diye bi rahatlama olmuştur bence oda böyle düşünmüş olabilir.Aklıma geldi bu Migi ama neden öyle düşünsün ki bilemedim
Yakın tarih söyleyince ne düşünebilirdim bilmiyorum aklıma gelmiyor şuan
Adam boşanmış ,yalan söylemisini gerektirecek bir durum yok ki,eski eşiyle kavga dövüş ayrılmadıysa instagramdan gönderilerini beğenmiş olabilir.
Belkide yeni bosanmis daha unuttumu unutamadi diye dusunursun diye korkmus olabilir. Beyaz yalan dedigimiz şeydir belki.
Bekle bakalim bencede. InsaALLAH kotu niyetli degildir.Bende öyle düşündüm kızlar henüz sormayacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?