- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
evlenmeye bir ay kala yapması senin için iyi olmuş demek ki evlenince de devam edecek değil mi ? geleceğini görüyorsun şu anda.Sevgilimle dört yıllık bir ilişkinin son bir yılı tartışma ve ayrılıklarla geçti en son büyük bir kavganın ardından herşeyden vazgeçip ayrılmak istedimsede peşimi bırakmadı hiç iyi olmadığı kadar iyi davrandı gönlümü aldı barıştık aralık sonu evleniyoruz birikmiş parası var ev alacaktı düğün yapacaktık şimdi diyor ki parayı değerlendirmek istiyorum borsa da kısa vadeli yatırım yapacakmış senin neyine yatırım bundan yedi yıl oncede borsada seksen bin kaybetmişligi var insan ders alır değil mi Nasıl tekrar göze alır bunu aklım almıyor gercekten ben onun adına korkuyorum vazgeçirmeye çabalıyorum kendime güveniyorum anlıyorum bu islerden diyor risk var bu islerde neyini anlayacaksa vazgeçmiyor evlenmeye bir ay kala yapılır mı bu aklım almıyor
Hepsini yatırmayı düşünüyorBunu yapıcaksada parasının bir kısmıyla yapmalı hepsini borsaya yatırırsa saftır yani.
Benimde hiçbir fikrim yokBana mantıklı geldi borsaya yatırması ya.
Anlık al sat yaparsa ve büyük girerse kazanır da, elinde bekletince zor ama.
Hoş bu ara borsa ne alemde bilmiyorum. Eğer yanlış dönemdeyse yapmamalı tabi.
Aynen hırs önceden de kazanınca hırs yapmış sonradan hepsini kaybetmişYatırım dediğin kenarda birikmişin haricinde yapılan şeydir.
Sırf evlenmemek için parayı kaybettikten sonra bahane edebilir.
Ayrca kazansa dahi tekrar kısa vadeli bir yatırıma yelken açar, hırs çünkü.
Borçsuz bir evlilik olsun diye yapıyormuşevlenmeye bir ay kala yapması senin için iyi olmuş demek ki evlenince de devam edecek değil mi ? geleceğini görüyorsun şu anda.
Aynen. Birde gecmisinde kaybetmişligi olan birisinin bunları düşünmesi yapmak istemesi çok büyük bir riskKumar borsa iddia bunların kıyısından geçen adamla evlenilmeeez ev le nil mez.
Geçen bir üye açmıştı, kocası borsada yıllardır ödedikleri evlerini kaybetmişti. Borsada aşırı derecede bilgili değilsen ve riske atacak çok paran yoksa zengin değilsen işin yok. Erkekler kendilerini ekonomist falan sanıyor borsa döviz falan içmeye ayranları yok. Hey allahım ya.
böyle bir evlilikte borçtan başka derdiniz olmaz inanBorçsuz bir evlilik olsun diye yapıyormuş
Onu düşünmemiş bileKaybederse ne olacak sordun mu ?
Bu adamla evlenmeyi siz nasıl göze aldınız benim aklım da onu almadıNasıl tekrar göze alır bunu aklım almıyor gercekten
aa ne komik.Onu düşünmemiş bile
kararından vazgeçir.Hepsini yatırmayı düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?